İKV Dükkan açıldı!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: İKV Dükkan açıldı!

Mesaj gönderen Sanatkarr »

tokyo2drift yazdı:
YaLnIzKaLp yazdı:Güle Güle ''Alınteri''

Hoşgeldin Baba Parası.. ;)
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Aynen Öyle...

Güle güle hazımsız oyuncular, hoşgeldi sadece kendini düşünmeyenler.

Not: Baba parası yiyen diyenlerin kaç tanesi amca, dayı teyze.... parasıyla büyüdü merak ediyorum. Kendi parasını kazanıp alanlar için yorumunuz ne olacak onuda yazın....
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Sanalkorkun yazdı:
Locus yazdı:Dükkan'a daha bir çok ürün gelecekmiş. Oyuncuların istekleri de göz önünde bulundurulacakmış, yeni ürünlerde. O halde ben isteğimi belirteyim bu konu altından;

"İkv Dükkan'da Saç ve Sakal stillerimizi değiştirebilecek bir ürün gelebilir."
:idea: :idea:

Hatta daha değişik şekiller eklenmeli
Kullanıcı avatarı
BAKII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BAKII »

Bu eklentiyi çekemeyenleri hiç anlamış değilm ne yazık ki . iKV yönetimi en sonunda olması gerektiği gibi HERKESE EŞİTLİK GETİREN Bİ UYGULAMAYA İMZA ATTI BU YAPIMDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM ! bu eklentiyi beğenmeyin bırakıp gidenlere de EVERLY Brothers ' dan Bye BYe Happiness :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: umarın geri dönmesziniz :lol: :lol:
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI

BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM

Abdülhamid

EbuDüCaNe
Kullanıcı avatarı
Amaseia
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Hangover

Mesaj gönderen Amaseia »

BAKII yazdı:Bu eklentiyi çekemeyenleri hiç anlamış değilm ne yazık ki . iKV yönetimi en sonunda olması gerektiği gibi HERKESE EŞİTLİK GETİREN Bİ UYGULAMAYA İMZA ATTI BU YAPIMDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM ! bu eklentiyi beğenmeyin bırakıp gidenlere de EVERLY Brothers ' dan Bye BYe Happiness :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: umarın geri dönmesziniz :lol: :lol:
senin için sorun olmaya bilir arkadaşım ama biz zamanında o kadar maden başında sabahlayıp o kadar paraya maden alıp bellı bır emek karşılığıda ürettik o şaheserli ama bu yenı eklentı gelerek maden başında sabahlayıp binbir güçlükle ürettikleri şaheser ile yenı eklentı maden paketini alarak 1 ay hatta 2 ayda üretecekleri şaheseri şimdi 1 haftada üretebilecekler bunun neresinde eşitlık görüyosun sormak istiyorum sana...[/color]
ModelXL
Örgülüxefe
vOsvOs
xLEONİDASx
ShaGGy
ÖrGüLüxIHoLyWaRI
Örgülüxholywar
TheMoNuTie

●●● ÖRGÜLÜ LONCASI ™ ●●●

SİNCE 2008 © GÜNEŞİN ÖNCÜLERİ
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

senin için sorun olmaya bilir arkadaşım ama biz zamanında o kadar maden başında sabahlayıp o kadar paraya maden alıp bellı bır emek karşılığıda ürettik o şaheserli ama bu yenı eklentı gelerek maden başında sabahlayıp binbir güçlükle ürettikleri şaheser ile yenı eklentı maden paketini alarak 1 ay hatta 2 ayda üretecekleri şaheseri şimdi 1 haftada üretebilecekler bunun neresinde eşitlık görüyosun sormak istiyorum sana...
Bende sabahalayanlardanım, Hiç düşündünmü? belki o maden eklentisini alanlar belki senin oyunda geçirdiğin zamanı işinde para kazanmak için harcamıştır. Sen oyunda kazanır üretirsin o reelde kazanır üretir. İkiside emek vermiş olur.

en kısa anlatımla eşitlik burda....
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Ace Of Spades

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

İkv dükkan'da satışa sunulan ürünler bunlarla sınırlı kalmayacaktır. Yakın zamanda ikv dükkanın gelişimi , oyuncuların istekleri doğrultusunda olacağı söylendi.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kullanıcı avatarı
Kayserilixubeyde
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Kayserilixubeyde »

Yazık çoooooookkkkk yazık... Gerçekten ikv halkı sömürülmeye alışmış gibi :)... 29 tane ayrı adresim var ben plus alamıyorum hepsine birde akçe satın alın diyorlar... Kardeşim şu oyunu bozmayın düzeltin... Şu akçe leri oyun parasıylla satın alsak olmuyormu...?????????????????????????????????????????
Deli doluyuz sözümüz geçer...ESENLER...çocuğuyuz şeklimiz yeter...

KAYSERİLİXUBEYDE__xxxUBEYDExxx__BİRBEY (ARZ)__KAYSERİLİXENSAR
Kullanıcı avatarı
BAKII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BAKII »

Sanatkarr yazdı:
senin için sorun olmaya bilir arkadaşım ama biz zamanında o kadar maden başında sabahlayıp o kadar paraya maden alıp bellı bır emek karşılığıda ürettik o şaheserli ama bu yenı eklentı gelerek maden başında sabahlayıp binbir güçlükle ürettikleri şaheser ile yenı eklentı maden paketini alarak 1 ay hatta 2 ayda üretecekleri şaheseri şimdi 1 haftada üretebilecekler bunun neresinde eşitlık görüyosun sormak istiyorum sana...
Bende sabahalayanlardanım, Hiç düşündünmü? belki o maden eklentisini alanlar belki senin oyunda geçirdiğin zamanı işinde para kazanmak için harcamıştır. Sen oyunda kazanır üretirsin o reelde kazanır üretir. İkiside emek vermiş olur.

en kısa anlatımla eşitlik burda....
Arkadaş çok güzel ifade etmiş eşitliği umarım anlamışsındır . Sabahlara kadar maden başında beklemeyi hiç mantıklı bişy olarak görmedim çünkü bu oyuna o kadar ayıracak vaktim yok , olsada sabahlara kadar hiç bi oyun için beklemem . Bu demek değil ki sabha kadar oynayanların emeğine laf söylüyorum tabikide böyle yapanlarıda takdir etmek lazım zor iş 15 , 20 saat pc başında durup OYUN oynamak :) Lakin benim gibi oyuna işi yada başka meşgul oldugu şeyler yüzünden vakit ayıramayanlara yapılan çok büyük bi destektir emeği geçen herkese bir kez daha teşekkürlerimi borç bilirim ;)
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI

BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM

Abdülhamid

EbuDüCaNe
Qjustin
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Qjustin »

cok kötü olmuş neden diye sorarsanız cünkü Metin2 yi hiç svmem gide gide oyun ona benzio inşallah cemberlitaşda bi 2 kez vurdugumuz zaman canavarlar ölmez.. :shock:
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Qjustin yazdı:cok kötü olmuş neden diye sorarsanız cünkü Metin2 yi hiç svmem gide gide oyun ona benzio inşallah cemberlitaşda bi 2 kez vurdugumuz zaman canavarlar ölmez.. :shock:

Valla o yaratıklara kimin vurduğuna bağlı. Bütün itemleri tam olmasına rağmen (büyü için : ejderi takıları zırhı ve giyisileri) 20-30 kere vurunca ölürse tam olmadan girenler isyan eder bu ne yaaa diyerek. :)
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx

“Eski Duyurular” sayfasına dön