PwP ye Nolucak Peki ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
eRaGorn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Army Of Heavens

PwP ye Nolucak Peki ?

Mesaj gönderen eRaGorn »

Öncelikle Merhabalar.
Dükkan güncellemesi geldi.Geldi de düşünülmeden geldi çünkü artık pwp yapılmayacak hale gelicek.
Diyelim ki vs yapacağımız adamın elindede ecel var bizdede ecel var.adamı kesiyoruz.Adam gidicek dükkandan yok yakıcak bişeyler yapıcak.e bizim ne şansımız kaldı adam karşısında.baba parası konuşturmaya gelmedik oyuna eğlenmeye geldik biz.veya bi büyücü vs sinde adamın ejderinden yıldırımlar çıkıyodur.benim yok mesela yıldırım mıldırım karşımdaki adamın ben meteoritle kaç vurcağını görmedim görmek istemiyorum şahsen.Pwp olayı bitmiştir yani bu çok saçma bişey.Ya Migrat Yağmayacılar ? Şu ana kadar gecesini gündüzüne katmış 1 ışık zırh düşürmek için olanlar adam tl'yle %60-%30 şans arttırıcı alıp 1 günde düşürücek.Nerde bunun adaleti ? veya Maden çekmede aynı 2 torba nedir lan ? zaten 15 dakka adam 1 maden de otursa bizden daha karlı çıkıyor.HA madenci alsam bize şans satıyosunuz.Sonuçta olmayanla aynı ortamda dolaşıyorum ben adam gelicek çekicek veya şifacı bi adam o paketi alınca deparlı bir savaşçı bizden daha çok maden çeker.neyse bu dükkan olayı çok saçma olmuş bunu söylemek için açtım konuyu ama bende güncellemeye ayak uydurmak istiyorum.GM LER LATİFİMİ ATEŞ Lİ YAPSAM ÜSTÜNE BABA PARASI YAZARMISINIZ ?
CoBaiN wazzup
Kullanıcı avatarı
Kapris
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: PwP ye Nolucak Peki ?

Mesaj gönderen Kapris »

Helal olsun çok güzel konuşmuşsun
Kullanıcı avatarı
eRaGorn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen eRaGorn »

Sadece içimden geçenleri yazdım.
CoBaiN wazzup
Kullanıcı avatarı
gadali
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen gadali »

Git başka oyun oyna diyicem ama çok klasik ve saçma bir cevap olur.
Onun yerine bir diğer oyunlara gidip oyunlara bakın. Ordada parası olanın borusu ötüyor ve kimsede şikayet etmiyor.
İKV oyuncularıda buna kısa sürede alışacaktır bence. Bütün online oyunlarda görebilirsiniz yok pelerin yok daha iyi silahlar vs. satılan çok çeşit şey var. İKV bence daha dükkan dahada gelişecek ve gelişmeside gerekiyor.
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Yazarlar elbette yeterki sen iste. Birde kendi parasını kazanıp alanlar var, onlar için ne düşünüyorsun? Demişsinki PVP bitti önceleri rakibini üstünde ne olduğunu bilmiyordun bile, şimdi en azından elindeki silahın özelliğini biliyorsun ona göre gardını alırsın. PVP de iş sadece silahsa sana göre, bence ws yapma boş yere...

İtem düşürenler emek verdi demişsin, o zaman şunu derim GB ler ilk geldiğinde 3-5 er item düşüyordu bir kişiye, düşmeyene 100 kesimde yine düşmüyordu. Sorarım sana 3 ü bir yerde düşenin sevabı ne 10 kesimde düşmeyenin günahı ne?

Maden konusuna yorum bile yapmıyorum.....

İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
Grandxtexas
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Grandxtexas »

ejderin yokmu? Üretemedin diyelim pahalı diye.
Git maden şansı artırıcı al 2 gece sabahla.Artık çok rahat maden çekersin ben ejderimin bütün mlzlerini kendim çektim ve o zamanın parası 250m tutuyordu şimdi ise max 150m.
Ejderi gb için istiyordun diyelim şuan git bilge cev. Asayı yükselt bide kırmacı ol mutlaka gbye alırlar.
Bide aylarca plus almak yerine akçe al ejderi yükselt olsun bitsin
ResimResimResim
ResimResimResim
http://bit.ly/qM7njk
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Kurtlarxjunior »

Hani bu oyun özel bi oyundu ? Diğerlerine benzeyemezdi ?
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Kullanıcı avatarı
Grandxtexas
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Grandxtexas »

Kurtlarxjunior yazdı:Hani bu oyun özel bi oyundu ? Diğerlerine benzeyemezdi ?
tm sırf benzemesin diye parlamaları silahları hayvanları sohbet alanını kaldırsınlar!
Benzemeyecek derken, oyunda bir hikayenin olduğu bossların görevlerin MEkanların diğer oyunlardan farklı olduğunu 5 yaşındaki çocuk anlar
ResimResimResim
ResimResimResim
http://bit.ly/qM7njk
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Kurtlarxjunior »

Grandxtexas yazdı:
Kurtlarxjunior yazdı:Hani bu oyun özel bi oyundu ? Diğerlerine benzeyemezdi ?
tm sırf benzemesin diye parlamaları silahları hayvanları sohbet alanını kaldırsınlar!
Benzemeyecek derken, oyunda bir hikayenin olduğu bossların görevlerin MEkanların diğer oyunlardan farklı olduğunu 5 yaşındaki çocuk anlar
O dediğimi biz değil 39 lvldeyken yönetim diyordu :)
Pazar alanı istiyoduk oyun ötekilerine benzemez..
ee o zaman o olsun bu olsun diyoduk bu oyun ötekilerine benzemez şimdi onu diyenler gelip bana savunmasınalr bunu !!

Ben çoktan oyunu bırakmış bi oyuncuyum ilgim alakam yok ama yönetimin sözleri çelişkili analtabildimii ;)
Hee şu yönü benzmiyo :) metin 2 de ücretsiz yükseltirsin i.k.v de parayla hemde bi silah için 25 tl :)

Evet benzemiyo tamam vazgeçtim fikrimden..[/b]
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

GB'de kısa sürede zırh çıksın istiyorsunuz adamlar yapıyo gene kötü oluyo madenlerde çok az saf çıkıyo daha çok çıksın istiyosunuz adamlar yapıyo gene kötü oluyo adamlar yenilik getiriyo gene beğenmiyorsunuz bu adamlar daha ne yapsın yannış anlamayın yönetime elbette bende kızgınım sorunlar çok onları düzeltmek yerine yeni şeyler yapmaları bir gömlek yaparken altını bırakıp üstüne devam etmek gibi acaba altını sağlam yapıp üstüne devam etseler bu kadar şikayet olurmuydu.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön