Yeni bir soluk.

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
STRAZBOURG
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: Yeni bir soluk.

Mesaj gönderen STRAZBOURG »

Bence,gayet yerinde ve güzel bir eklenti oldu.Zamanı olmayan arkadaşlarımız(genellikle çalışan) adınada sevindim.Tüm İstanbul Kıyamet Vakti yapım ekibini kutluyorum,başarılarının devamını dilerim. Mümkünse bu yeniliklerin sonu gelmesin :)

Erolçigdem
Özgürlük kazanilmaz Hak edelir..ve Alinir; Bana gülüyorsunuz çunku Farkliyim ; Bende size gülüyorum çünkü hepiniz aynisiniz !

TLOO Erolçigdem
Kullanıcı avatarı
YasinKocamanca
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen YasinKocamanca »

Biz desteğimizi verelim ki yeni gelişmeler yeni, güncellemeler peşi sıra birbirini takip etsin Daha güzel yerlere geleceğinden şimdiden eminim..

Effairgenclik
Yasin KOCAMANCA

Video Adresiniz www.ikvvideo.web.tv HİZMETİNİZDE !

http://ikvvideo.web.tv/
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Ace Of Spades

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

Evet önerilerimizi ve desteklerimizi bildirdikten sonra gerekenler elbet yapılır.Bundan kimsenin şikayeti olmasın !

ISTANBULFATİHİ
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kullanıcı avatarı
Rhill
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Rhill »

WaxWhineRAVYN yazdı:Selamlar,

Akçeye karşı yapılan tepkiler garip ve saçma :) herkes istiyor ki oyun gelişsin büyüsün fakat kimse düşünmüyor ki bu değirmen neyle dönüyor ? Aylık ortalama 5'Tl ye denk gelen plus paralarıyla oyunun işletilebileceğini düşünenler varsa buna sadece gülünür.

Akçe sistemi bize ne mi kazandırır ?

- Oyundaki hesabına parayla özellik yükleten kişi o hesabının ceza almasını, bloklanmasını istemez. Küfre eğilimli oyuncular bile artık bu vakitten sonra daha dikkatli davranacaktır.

- Sobee bu sistemle azda olsa kar eder, bu edilen karla yeni oyun geliştirici makinalar alınır oyunun geliştirilmesi için kullanılacak bütçe dahada büyür, ekibe yeni çalışanlar katılır ve oyunun gelişimi daha hızlı bir şekilde gerçekleşir, sağlanan bütçe sayesinde oyunun tanıtımı yapılır ve oyuncu kitlesi gelişir vs vs..

vereceğimiz küçük miktarlar en azından böyle sonuçlar doğuracakken, muhalefet olmak neden ? almıyorsanız zorlayan yok :)

Herşey İKV ve Türk oyun sektörü için ;)

İyiForumlar...
Selamlar,
-Oktay , çok doğru bir düşünce.Şu yönden bakarsak oyundaki çocuk eğilimli birçok kişi oyunu bırakacak.Bu oyuncular için iyi , oyun için kötü bir durum.Tepki göstermeyip desteklemek İKV'yi daha ileriye taşıyacaktır ancak İKV ekibininde fiyatları biraz aşşağıya çekmesi oyuncular açısından çok daha iyi karşılanır diye düşünüyorum.

mcronaldo94 yazdı:Tuzu Kuru oLanlar baba parası yiyenLer için bi sıkıntı yok nede oLsa dangaLak adamLar ....
Selamlar,
-Onlar için bir sıkıntı yok , ancak bir işe sahip olan bir insan için 25 ytl çok büyük bir miktar değil.Bu açıdan bakarsak İKV ekibini daha iyi anlarız diye düşünüyorum.
cutting yazdı:Arkadaşlar ikvye destek diyosunuzda bunların arkasında türk telekom yok mu? EE biz bu türk telekoma aylık 55 tl internet parası vermiyor muyuz? Bu destek degil mi ? Hadi onu da geçtim isim kodu almadık mı? Kutu almakdık mı? Bunlar destek değil mi? Sürekli plusımız aktif degil mi? Bunlar bize bircok üyeliginize plus alıp klan parası kasmaya yönlendirmiyorlar mı?
Saatlerce bu oyun acıkken para kazanmıyorlar mı sizce? Biz zaten hep tam destek modunda degilmiyiz? Peki sonuç ne? 4 yıl oynadık ne oldu ? Daha hesap güvenliğimizden eminmiyiz tam olarak? Yarın acaba mynet üyeligim oyuna girer mi diye düşünmüyor musunuz ? Yanlıslıkla plus kapanabilir kaygısı yok mu ? Girdiğiniz iteminizin ya da madeninizin kaybolduğu olmadı mı ? Kısacası destegiz destegiz de neye destegiz ben onu hala anlamadım :( Amaç birilerinin cebini doldurmaksa onu çoktan başardık.Şimdi ki amaç ne onu merak ediyorum:D

Mirxcutting
Selamlar,
-Çok doğru bir tespit aslında ama dikkat etmediğimiz bir nokta var.TTnet sponsorları ; Para vermiyorlar sadece ihtiyaçlarını karşılıyorlar.Özel sürüm kutu ise 1 seferlik alınacak bir şey oda 3 ayda bir.Bunu da neredeyse oyunun 5/2 si alıyor.En yakın zamanda oyunda ki yenilikleri görünce bu tür düşüncelerin tamamen sona ericeğini düşünüyorum.Şimdi ki görevimiz sabırlı bir şekilde arkamıza uzanmak ve yenilikleri beklemek.

İyi oyunlar / Bol eğlenceler.[/i][/b]
Kuklacı Sunucusu ;
Philotheos / İkvxkritikçisi / Gladioxrecep / Xrecepx
Çakabey / Xrecepxx
Bestofhealer / Xrecepxxx
"Temiz bir İKV için ele ele."
Kullanıcı avatarı
BASARANNN
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BASARANNN »

Herşey gayet güzel görünüyor.Herkez neden şikayetçi bilmiyorum.Şaheseri olmayanlar için maden şans arttırıcı koymuşlar.ARadaki farkı kapat diyede silah yükseltmeyi.Hala bu duruma itiraz edenler var.Ne yapsalardı akçeleri oyun parasına mı verselerdi ? Diyelim ki oyun parasına verdiler akçeyi ; o zamanda oyuna kısa zamanda yeni bölgeler isteyeceksınız ama hangi yüzle ? Hem oyunun gelimesi için 10tl vermekten kaçıyorsunuz hemde yeni bölgeler istiyorsunuz.Anlamakta güçlük çekyorum.
σкуαηυѕ вıяgσяєη & вαşαяαη кαяααℓι
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen tokyo2drift »

Akçe Güzel Oldu.Ancak Fiyatları Biraz Pahalı.Fiyatlar Biraz Düşürülürse Daha Güzel Olacağını Düşünüyorum.Fiyatlar Biraz Daha Düşük Olursa Katılım O Kadar Daha Artacaktır.Katılım Olunca IKV Daha Çok Para Elde Edebilir.
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
Kullanıcı avatarı
grhn6
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen grhn6 »

Bence Güzel oldu her açıdan .... fiyatların düşürülmesi alımı arttırır ve ikvnin kazancını arttırır bir düşünün reelde esnafları kapatıyoruz die yazı asıyolar fıyatları bıraz bir süreligine indiriyolar eşyalar kapış kapış gıdıo böle bişi yapmasa esnaf zaten bişi kazanamaz her şey uygun ama dedigim ve dedigimiz gibi fiyatlar düşürülürsa k@rları artar..

“Genel Sohbet” sayfasına dön