GERÇEKLERİ GÖRENLERİN SÖYLEMEK İSTEDİKLERİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Bizeheryertrabzn
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

GERÇEKLERİ GÖRENLERİN SÖYLEMEK İSTEDİKLERİ

Mesaj gönderen Bizeheryertrabzn »

Evet kimilerine göre bu yenilik mükemmel, etkileşimdeki İKV camiasına teşekkürleri görünce inanılmaz derecede şaşırdım, oyuna bunca yıl emek verenler tabir caizse kara gün dostlrı bir kenara atılıp, tamamen "parası olan gelsin" demektir bu olay, küçük düşünmeyin mantıklı olun lütfen. gece gündüz eskiden meteorda ve yeraltında yakın geçmişte gblerde item kasanlar elin tersiyle bir kenara itildi bu sistemle yazacak o kadr çok şey var ki ama muhtemelen kilitlenecek konuda elimide fazla yormak istemiyorum..
Son olarak İKV yönetimine girmek amacıyla abuk sabuk şeyler yazan kişiler sakın ola siz yorum yapmayın..
Bundan sonra da emin olun çoook eğleneceksiniz!!!!!
İyi Forumlar
anektod2
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Malazgirt Loncası

Re: GERÇEKLERİ GÖRENLERİN SÖYLEMEK İSTEDİKLERİ

Mesaj gönderen anektod2 »

Ne bekliyordunuz ki her online oyun gelişme aşamasında illaki bir şekilde oyuncularının sırtına karabasan misali çöken maddi konulara ağırlık verirler. sonra oyun yapımcısı Mevlüt Bey "küçük arkadaşlarımız oyun başında fazla vakit geçirmesin diye bir uyarı sistemi koymayı düşünüyoruz." der. Adam haklı sonuçta artık o küçük arkadaşları ya tüm harçlıklarını İKV ye + basacaklar ;) ve devamsızlıkları artacak, aç kalacaklar, yol parası haricini yine + basacaklar yada ikv yi sadece pluslarının elverdiği sürece ve ellerine para geçerse *ki herkesin buna imkanı yok* (internet cafeleri söylemiyorum bile Allah onlara 2 kat sabır versin ailelerinede) ancak öyle bir yere gelebilecekler. Büyüklerse zaten milli duygularla bu bir Türk oyunu 20 liranın lafı olmaz gelişsin der arada "içkim yok, sigaram yok" hesabı + basarlar.

Filler tepişirken çimenler ezilir. misali çimenliklerle dolu yemyeşil bir İKV bizi bekliyor Ömürüm :D

anektod
Bu Bir Oyun..
Kullanıcı avatarı
Bizeheryertrabzn
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Bizeheryertrabzn »

bu sistem devam ederse Forumda en çok göreceğimiz konu
"BİR VEDA DA xxx DEN"
SagopaKajmer
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen SagopaKajmer »

Sadece bunla kalsa eyvallah diyeceğim.Bizim yıllarca uğruna gece gündüz maden bekleyıp ticaretle uğraşmamızda boşunaymış.O kadar para topladık ama ne oldu sonuç ? TL si olan kazandı.En azından oyun parasıyla akçe alınsaydı daha raht olurdu.(İllegal yol ile alanlar var ama resmi ve güvenilir yoldan olsa daha iyi olurdu.)
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kurtlarxjunior »

Oyun parasına neden alınamıyo ? saçma olan bu oyun içi emek nerde ey yönetim..
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
Kullanıcı avatarı
Buhara
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Buhara »

para ver düdügü çal bu adamlarda para kazanacak bir de onların tarafından düşünün yönetim ne yaparsa yapsın size kendini begendiremiyor ki zaten
Manasiyok
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Manasiyok »

Akçe sistemi İKV'ye son darbe olacak. Yok böyle bir entresan bir olay. Oldu olacak yapamadığımız görevlerde akçe alalım Gm gelsin halletsin görevi. RPG bu değil.
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Kullanıcı avatarı
ISTANBULFATIHI
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Ace Of Spades

Mesaj gönderen ISTANBULFATIHI »

Günaydınlar..

Şimdi size birşey söyleyeyim ; 29 Levellerdeki oyunun ekran görüntüsü ile şimdiki ekran görüntüsünü[efektler] bir karşılaştırın.Daha sonra varmış olduğunuz sonuçları bi gözden geçirin.Gerçekten paraya ihtiyaç varmı ? yokmu?

İyi forumlar
ISTANBULFATİHİ > FATIH

Resim

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Kullanıcı avatarı
Buhara
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Buhara »

katılıyorum!!!!
Kullanıcı avatarı
lalalalalala
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen lalalalalala »

Merhabalar,

Eh diyorum..! Bir kezde taktir edin yönetimi yahu..Böyle bir şey elbette olacaktı.4 yıl boyunca o kadar adam çalıştı,çabaladı ve İKV yi bu yere kadar getirdiler.İKV artık tabiri caizse çocukluk döneminden çıktı ve büyüdü.Artık meyve vermesi gerekiyor.Bundan adam hiç mi ekmek yemesin ?Her şey dört dörtlük veya bedava olamaz.
Sizler değil miyidiniz ? 300 500 Madalya oldu hala bir şey düşmedi Bölgelerden diye.Alın işte size şans artırıcılar düşürün artık.Arkadaşlık listesi genişlesin diyordunuz.Alın işte genişletildi akçe ile..100 200 tane çektim hala saf çıkmadı diye şikayet eden sizler değilmiydizniz ? alın işte şans artırıcı ile artık rahat rahat çıkarabilirsiniz.
Artık farkına verin bir şeylerin büyümesi gelişmesi için desteğe ihtiyacı vardır.Bunu'da bizler sağlayacağız.
Ha size zorla alın diyende olmuyor.İsteyen istediğini alır ve kullanır.Herkesin özgür iradesine kalmış.Sürçü lisan ettiysem affola.
Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön