Tanıdıgınız Avea veya Türkcell hattı olandan epin i alıp Vodafone nolu hesabınıza yukleyebılıyorsunuz.(örnek ben
İKV Dükkan açıldı!
-
- İri Fare Avcısı
Re: İKV Dükkan açıldı!
Yanlış olan birşeyede açıklıgı kavusturalım.Herkez bılıyordur ama bilmeyenler ıcın soyleyeyım.
Tanıdıgınız Avea veya Türkcell hattı olandan epin i alıp Vodafone nolu hesabınıza yukleyebılıyorsunuz.(örnek ben
)
- xARZx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
bu oyun şu an 700 bin kişi oyuncuya sahipse önümüzdeki yıl hiç güncelleme olmasa bile 2 milyon kişiye sahip olucak
Harponxlider (49)[(^)Latif]
nie dukkana gıremıyorum ben
Bence güzel oldu şimdiden 1000 akçe aldım sığınak şans arttırma ve maden şans arttırma almayı düşünüyorum bide plus tabiki 
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz

İKV Dünyasında gelen yeniliklerden en sevdiğim yenilik bu olması gerek
Özellikle: Sığınaklar Yağma Arttırıcı ve Migrat Yağma Arttırıcı'ların eklenmesi çok güzel oldu. Zırh düşüremeyen arkadaşlarımız için büyük bir fırsat veya büyük bir hediye desek daha güzel olur.
Benim beklentim vardı, bekledim geldi!. Bunlar; Yağma artırıcı(M-S) ve Şans Artırıcı ayrıca Karakter Tip Değiştirme bekliyordum ama gelmedi inşAllah ileriki zamanlarda gelir..
Yanlız madenlerde yeni gelen Şans arttırıcı işi bozacak gibi görünüyor. Piyasanın düşme olasılığı yüksek oldu yinede güzel oldu. En iyisi: Sarraf Şans Artırıcı (%60)
Tüm İKV camiasına hayırlı olsun, umarım düşündüğümüz gibi işimize çok kolaylık getirecektir.
Hayırlı günler,
M. Ali
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
Teşkilatımıza hayırlı ugurlu olsun...........
- Kurtlarxjunior
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
Nadide eşyaların hasarını yükselttikmi şya şahaseremi dönüşüyo ?

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
- YaLnIzKaLp
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
Güle Güle ''Alınteri''
Hoşgeldin Baba Parası..
Hoşgeldin Baba Parası..

IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)
'
Anlamadığım konu sadece faturalı cep telefonları ıle mı satın alınabılıyo bu akce ???
- bluewolf45
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
OrTeZ yazdı:Anlamadığım konu sadece faturalı cep telefonları ıle mı satın alınabılıyo bu akce ???
hyr git hattına 25 tl yükle ama 1 tlde masraf war... IKV2500 yaz 7979 gönder gelen mesaja EVET yaz gelen epini yaz siteye akce hesabına yüklensin bu kadar basit ben yaptım
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]
๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]
...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...