GERÇEKLERİ GÖRENLERİN SÖYLEMEK İSTEDİKLERİ

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Bizeheryertrabzn
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

GERÇEKLERİ GÖRENLERİN SÖYLEMEK İSTEDİKLERİ

Mesaj gönderen Bizeheryertrabzn »

Evet kimilerine göre bu yenilik mükemmel, etkileşimdeki İKV camiasına teşekkürleri görünce inanılmaz derecede şaşırdım, oyuna bunca yıl emek verenler tabir caizse kara gün dostlrı bir kenara atılıp, tamamen "parası olan gelsin" demektir bu olay, küçük düşünmeyin mantıklı olun lütfen. gece gündüz eskiden meteorda ve yeraltında yakın geçmişte gblerde item kasanlar elin tersiyle bir kenara itildi bu sistemle yazacak o kadr çok şey var ki ama muhtemelen kilitlenecek konuda elimide fazla yormak istemiyorum..
Son olarak İKV yönetimine girmek amacıyla abuk sabuk şeyler yazan kişiler sakın ola siz yorum yapmayın..
Bundan sonra da emin olun çoook eğleneceksiniz!!!!!
İyi Forumlar
Kullanıcı avatarı
lalalalalala
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Re: GERÇEKLERİ GÖRENLERİN SÖYLEMEK İSTEDİKLERİ

Mesaj gönderen lalalalalala »

Eh diyorum..! Bir kezde taktir edin yönetimi yahu..Böyle bir şey elbette olacaktı.4 yıl boyunca o kadar adam çalıştı,çabaladı ve İKV yi bu yere kadar getirdiler.İKV artık tabiri caizse çocukluk döneminden çıktı ve büyüdü.Artık meyve vermesi gerekiyor.Bundan adam hiç mi ekmek yemesin ?Her şey dört dörtlük veya bedava olamaz.
Sizler değil miyidiniz ? 300 500 Madalya oldu hala bir şey düşmedi Bölgelerden diye.Alın işte size şans artırıcılar düşürün artık.Arkadaşlık listesi genişlesin diyordunuz.Alın işte genişletildi akçe ile..100 200 tane çektim hala saf çıkmadı diye şikayet eden sizler değilmiydizniz ? alın işte şans artırıcı ile artık rahat rahat çıkarabilirsiniz.
Artık farkına verin bir şeylerin büyümesi gelişmesi için desteğe ihtiyacı vardır.Bunu'da bizler sağlayacağız.
Ha size zorla alın diyende olmuyor.İsteyen istediğini alır ve kullanır.Herkesin özgür iradesine kalmış.Sürçü lisan ettiysem affola.
Resim
Kullanıcı avatarı
durakmenzil
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen durakmenzil »

lalalalalala yazdı:Eh diyorum..! Bir kezde taktir edin yönetimi yahu..Böyle bir şey elbette olacaktı.4 yıl boyunca o kadar adam çalıştı,çabaladı ve İKV yi bu yere kadar getirdiler.İKV artık tabiri caizse çocukluk döneminden çıktı ve büyüdü.Artık meyve vermesi gerekiyor.Bundan adam hiç mi ekmek yemesin ?Her şey dört dörtlük veya bedava olamaz.
Sizler değil miyidiniz ? 300 500 Madalya oldu hala bir şey düşmedi Bölgelerden diye.Alın işte size şans artırıcılar düşürün artık.Arkadaşlık listesi genişlesin diyordunuz.Alın işte genişletildi akçe ile..100 200 tane çektim hala saf çıkmadı diye şikayet eden sizler değilmiydizniz ? alın işte şans artırıcı ile artık rahat rahat çıkarabilirsiniz.
Artık farkına verin bir şeylerin büyümesi gelişmesi için desteğe ihtiyacı vardır.Bunu'da bizler sağlayacağız.
Ha size zorla alın diyende olmuyor.İsteyen istediğini alır ve kullanır.Herkesin özgür iradesine kalmış.Sürçü lisan ettiysem affola.
sonuna kadar haklısın
Atasını bilmeyen it peşinden koşar
Kullanıcı avatarı
Harunyus
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Harunyus »

Ömür abim bencede yönetim takdir edilecek işler yapıyor. Bu sistem çok güzel oldu bence. Zaten TL harcamak istemeyen biri oyun parasıylada alacaktır yani hep aynı şeyleri görmektense bu güncellemeler ve yenilikler çok güzel.
HARUNYUS
harunyusS
harunyusSs

www.facebook.com/harunyus
www.twitter.com/HarunDursunn

Resim
SirOnur
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa

Mesaj gönderen SirOnur »

Lütfen sabit konudan devam edelim.