Ve İşte AKçe
Re: Ve İşte AKçe
hayırlı olsun beyler
Şahaseri yapmak için bende akçe alıcam tabi
yaptıktan sonra tekrar alıcam..
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
bilinmez yazdı:Forumda gereğinden çok yönetici olduğu düşünüyorum.YasinKocamanca yazdı:Merhaba ,
Sadece silahlar için güncellemeyi beklemelisiniz Miğrat artırıcı hemen aktif olmaktadır.
bilinmez adlı karakter bu konuların açılmasını sağlayan tek kişisin.!
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Ee ama haklıda bi yerde, çünkü forumdayız yahu böyle yönetici kalıplarına girmeye lüzum yok herkes biliyo yani kendini bu konuşmalarla ayrı göstermek isteyenler artık saçmalamaya başladı sonuçta bi forum..ISTANBULFATIHI yazdı:bilinmez yazdı:Forumda gereğinden çok yönetici olduğu düşünüyorum.YasinKocamanca yazdı:Merhaba ,
Sadece silahlar için güncellemeyi beklemelisiniz Miğrat artırıcı hemen aktif olmaktadır.
Konuşma özgürlüğümüz var ve fikrimi öne sürüyorum varmı itirazın ? Maşallah, mesela Umut kardeşimiz de bunu yapıyor bir şey demiyoruz, çünkü sen bizi ilgilendirmez bizle alakası yok gibi cümleler kuruyorsun sanki sen Sobee çalışasısın öyle konuşuyorsun 1. forum kuralını hatırlarım.ISTANBULFATIHI yazdı:bilinmez yazdı:Forumda gereğinden çok yönetici olduğu düşünüyorum.YasinKocamanca yazdı:Merhaba ,