EceL

Alım - Satım ilanlarınızı buraya bırakabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
leviathan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: EceL

Mesaj gönderen leviathan »

desjardins yazdı:Yardımlarınız için teşşekür ederim peki toplama olarak en iyisi hangisi lokman sarraf madenci?
sarraf madenci ol tavsiyem bu..çekebiliorsan sürekli topaz ve osmiridyum çek en rahat bunları satarsın ve tabi menekşe yi unutmamak lazım =)
ResimResim
KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
Kullanıcı avatarı
Buqrahan
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Merchant King

Mesaj gönderen Buqrahan »

Beycoastlitako yazdı:1 milyar desem :D
[(^)Ecel Getiren] Max Hasar : 900.000 ;) Hadi WS Atalım bakalım :) Nerede o zırhlılar Yaptım kanka /katıl >>> 950M tuttu benimki. Üreteli 1 ay oluyor. Ama aynı Piyasaydı

Cahil insan; boş bir Kavanoza benzer, dışını istediğin kadar parlatsan da güzelleştirsende, içi her zaman boş kalır.

LEYLIRK ۩۩۩ LEYLİRK ۩۩۩

𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐

Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

Rapid yazdı:maden çekersen bu çok daha ucuza gelebilir. en azından günde yaklaşık 12 saat maden gezip 1 saf maden çeksen bir haftada maliyeti yarıya indirebilirsin.
haklısın da günde 12 saat nasıl oluyor ? çalışan insan zaten 12 saat ayıramaz oyuna. öğrenci hiç ayıramaz okul dershane ödevler falan..
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
desjardins
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos
Lonca: A T A

Mesaj gönderen desjardins »

leviathan yazdı:
desjardins yazdı:Yardımlarınız için teşşekür ederim peki toplama olarak en iyisi hangisi lokman sarraf madenci?
sarraf madenci ol tavsiyem bu..çekebiliorsan sürekli topaz ve osmiridyum çek en rahat bunları satarsın ve tabi menekşe yi unutmamak lazım =)

saol kardesm ;)
Kullanıcı avatarı
Rapid
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Rapid »

mitmet yazdı:
Rapid yazdı:maden çekersen bu çok daha ucuza gelebilir. en azından günde yaklaşık 12 saat maden gezip 1 saf maden çeksen bir haftada maliyeti yarıya indirebilirsin.
haklısın da günde 12 saat nasıl oluyor ? çalışan insan zaten 12 saat ayıramaz oyuna. öğrenci hiç ayıramaz okul dershane ödevler falan..
burada bir gönderme yaptım. 12 saat maden çekip 1 saf ile oyundan ayrıldığım çok oldu.
ResimResim
Kullanıcı avatarı
exoriusII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen exoriusII »

Kayserilixlider yazdı:Piyasa neden bu kadar azdı. Anlamış değilim... 250 m ye bir latif bir ecel ürettim şimdi millet uçmuş yha ...
madenlerın bu kadar ucmasının sebebı sahte bonocular arkadaşım adamlar para muhim değil diyerekten bütn madenleri cektiler kendı çarlarına çifter çifter nadide ve şaheserlerı yaptılar maden kalmadı piyasada ama paralar cogaldı mecburen madenı isteyen basıyor parayı ozamanda madenler fiatları artıyor olay budur. Günde 4 5 kere kulaklarını cınlatıyorum oyun kalpazanlarının :D
ghkahpedir
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ghkahpedir »

madenlerın bu kadar ucmasının sebebı sahte bonocular arkadaşım adamlar para muhim değil diyerekten bütn madenleri cektiler kendı çarlarına çifter çifter nadide ve şaheserlerı yaptılar maden kalmadı piyasada ama paralar cogaldı mecburen madenı isteyen basıyor parayı ozamanda madenler fiatları artıyor olay budur. Günde 4 5 kere kulaklarını cınlatıyorum oyun kalpazanlarının :D[/quote]

senin o doğuran değersiz kişilikleriyle ortaya salmış otoban çocuğu dikkat et sağına soluna hadi direk söyliyim anana attığı çığlıklarla çınlama
Kullanıcı avatarı
exoriusII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

aha işte bi tane daha yüreği kim oldugunu söylemeye yetmeyen sahte bono cocugu :D devam et devam et :D
ghkahpedir
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ghkahpedir »

exoriusII yazdı:aha işte bi tane daha yüreği kim oldugunu söylemeye yetmeyen sahte bono cocugu :D devam et devam et :D
otoban çocuğu olmuş olman senin suçun değil doğru sana yüklenmemek gerekir
Kullanıcı avatarı
exoriusII
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

ghkahpedir yazdı:
exoriusII yazdı:aha işte bi tane daha yüreği kim oldugunu söylemeye yetmeyen sahte bono cocugu :D devam et devam et :D
otoban çocuğu olmuş olman senin suçun değil doğru sana yüklenmemek gerekir
sövmek sorun deil cok güzel söverım sana ama ona bile değmezsin senın nıckı nı görupte hala banlamayan yöneticilere Zamk hediye edecem oyuna gelsnler

“Kapalı Çarşı” sayfasına dön