amirall yazdı:ya başlıcam sisteminizden iyice paragöz oldular ulan bir
ashabı yükseltçez 25tl
ibni ayak 25tl
ibni ceket 25tl
ibni eldiven 25tl
ibni yüzük 25tl
bini kolye 25tl
m2 şifa gözlük 25tl
ibni pantolon 25tl +
-----------------------------------------------
200 tl nah bulursunuz
sıınırsız ban ++++++++++++++++++++++++++
yükseltme sadece silahlar için geçerli
örn: ejder asa
DeathLord yazdı:Kalıcı şaheser hasarı arttırma.Ve 20 lira...Şaşırıdm doğrusu.Bence siz fazla cimrisiniz.Kalıcı bir özellik ve gözle görülür derecede katkı sağlıyor.Sınırsız!Daha ne istiyorsunuz?
k.b ama herkezin durumu iyi olmayabilri
DesibeL yazdı:
ashabı yükseltçez 25tl
ibni ayak 25tl
ibni ceket 25tl
ibni eldiven 25tl
ibni yüzük 25tl
bini kolye 25tl
m2 şifa gözlük 25tl
ibni pantolon 25tl +
200 tl nah bulursunuz
DeathLord yazdı:Kalıcı şaheser hasarı arttırma.Ve 20 lira...Şaşırıdm doğrusu.Bence siz fazla cimrisiniz.Kalıcı bir özellik ve gözle görülür derecede katkı sağlıyor.Sınırsız!Daha ne istiyorsunuz?
k.b ama herkezin durumu iyi olmayabilri
DesibeL yazdı:
ashabı yükseltçez 25tl
ibni ayak 25tl
ibni ceket 25tl
ibni eldiven 25tl
ibni yüzük 25tl
bini kolye 25tl
m2 şifa gözlük 25tl
ibni pantolon 25tl +
200 tl nah bulursunuz
hayır yüzük yükseltti bugün arkadaş
Daha fazla düşme istersen.Fotoğraf koy hesabım senin olsun.Ayrıca 1 liraya satacak olsalar ne anlamı kalır yükseltmenin?
Herşeye isyan bu nedir yaa ??? Ne istiyorsunuz direk yazın ne olur dolandırmayın. Verin hesabınızın adını gm girsin herşeyinizi fullesin bıraksın hatta üzerine parada versin. Yazık yaa bir kere taktir görmedi adamlar. El insaf diyorum... İstemeyen kullanmaz arkadaşlar. Bu kullanmak isteyenler için bir uygulama. Benim ejderim yok gb ye almıyor diyenler bir defeya mahsus yükseltir al sana ejder ayarında vuruş gücü. Adam işi nedeniyle maden çekemeyip üretememiş belki... 4 Senedir oyunda olup şaheserin yoksa yönetim sana ne yapsın daha anlamadım gitti. Elinizi vicdanınıza koyun...
Yeniliği beğenmiyorsan burda ötmiyecen arkadaş.Sessizce oyunu burakıp gerçek hayata döncen.Sen ne kadarda burda bağırsan, küfür etsen hiç bir şey değişmez bunu 3.5 yıllık deneyimim söylüyor.
Nick : Xkaranlıkbüyücüx
Karakter : Büyücü
Sunucu : Tılsım
Seviye : 49
Klan: LODOS
İyi güzel hoş diyorsunda kardeşim çalışan için 20-30 tl para değil yalnız bu oyunu sadece çalışanlar değil öğrencilerde oynuyor ki oyunda öğrenci olupta 2 3 tane şaheseri olan var OBJEKTİF olarak baktığımız zaman bunları yapmak 75 TL oluyor ki bir ÖĞRENCİ için göz ardı edilemez bir miktar ki bu oyunu internet kafelerde oynayanda var. BEN BUNLARI KENDİM İÇİN SÖYLEMİYORUM YUKARDADA BELİRTTİĞİM GİBİ OBJEKTİF OLARAK SÖYLÜYORUM.Lütfen bu söylediğime BEĞENMİYORSAN bırak gibi cümlerler kurmazsa arkadaşlar sevinirim herkes ne zaman bırakıp bırakmayacağını iyi biliyor.
fiyatta bir abartı yok
ayrıca arkadaşlar eşya yükseltme sadece ve sadece silahlara uygulanıyor öyle ceket , ayakkabı v.b eşyalar yükseltilmiyor
bir defa 20 tl verirsin silahını yükseltirsin bu kadar
SİZ HALINIZE SUKREDIN IKV GENISLIOR HER ANLAMDA YARDIMCI OLURUM İKV den FARKLI OLAN TUM ONLINE OYUNLARDA NEREDEYSE HERSEY PARALI MISAL + BASARKEN KORUYUCULAR ALMASSAN ITEM KIRILIOR BU KORUYUCULARDA REEL PARAYA SATILIOR VEYA İSMİNİ VERMEK ISTEMEDIGIM BASKA BIR ONLINE OYUNDA ISE BINEK KAPLN ALMK ISTRKN GERCEK PARAYLA KPLAN KARTI ALMAN GEREKIO BAZI OYUNLARDA ISE UYELIK BILE UCRETLI OYUNDAKI ITEMLERI SOLEMIORUM BILE YATIP KALKIP IKV YE SUKREDIN. GIDIPDE YABANCI ONLINE OYUNLAR GENISLIYECEGINE İSTANBULKIYAMETVAKTI GENISLESIN. FAZLA PARAM YOK OGRENCIYIM FLN DIORSANDA YUKSELTME ARAKDAS GIT MADEN CEK EJDER FLN URET. Arkadasın dedıgı gıbı calısanların vaktı olmuyor maden cekemıor bılge mor asayı yukseltse al sana fıstık gıbı sahaser. İkv nın de bır yere gelmesı ıcın paraya dokmesı şart . kaç yıldır oynuyorum ne geldıyse (neredeyse) kımse beyenmedı. beyenenlerıde takdır etmek lazım . ılk yetenek sıstemı geldıgınde kımse beyenmemısdı yeraltı cıkdı gene bu ne yaa benzerı laflar... meteor bolgesı cıkdıgında emınonunde hatırlıorum mıllet gene dıordu sacmalamıslar dıe.. Sapkınsınız..Gozunuz doymuyor rahatlık batıyor. bıraz agır oldu ama nese Guzel bı sıstem olmus acıkcası..