Piyasa Düşüyor ..
Piyasa Düşüyor ..
Arkadaşlar piyasa düşecektir.Bunun nedenini sizlere şöyle iza etmek isterim.Biliyorsunuz ki maden kaynaklarının sayısı 16 ya yükselmiş bulunmaktadır.Artı olarak maden şans arttırıcılar çıkmıştır.Artık piyasa düşecek buna inanıyor ve kati olarak biliyorum ama normal itemlerin fiyatları artabilir çünkü artık artı basma var.Eşyaların ( itemlerin ) hasarları yükselecek fakat ne kadar yükselecek bilmiyorum.Sizlere tavsiyem mor item üretin ve hasarını yükseltin.Artık herkesin elinde ejder asa olacak bunu biliyorum ve tabi yakında benimde olacaktır . Bu durum herkesi iyi yönde etkileyecek artık kötü oyuncu olmayacak.Ejder asanızın hasarını yükseltin.Mor item üretip hasarını yükseltin.Bence pek maden başında kalmayın çünkü fiyatlar düşecek.Size tavsiyem şudur ; gidin ve bol bol para kasın.Herkese Hayırlı Uğurlu Olsun.
Re: Piyasa Düşüyor ..
+Maden kaynaklarının yenilenme süreleri 15 dakikaya düşürülmüştür.
- baraka1997
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kuzgun Ve Yolcu
Helal yönetim, birde ödülleri dağıtsanız... :lol:SirOnur yazdı:+Maden kaynaklarının yenilenme süreleri 15 dakikaya düşürülmüştür.![]()
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
İKV Yönetimi'nin yaptığı güncellemelerde hiçbir zaman gereğinden fazla tepki vermedim.Ve devam edeceğim.Başka türlü kızaracağımı, boşuna o kadar hakaret yağdırdığımın farkında olacağımı biliyorum.İKV Forever :arrow: :lol:SirOnur yazdı:+Maden kaynaklarının yenilenme süreleri 15 dakikaya düşürülmüştür.![]()
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
SirOnur yazdı:+Maden kaynaklarının yenilenme süreleri 15 dakikaya düşürülmüştür.![]()
Yönetim çok düşürmüşünüz isterseniz geri alın yarısını
silah hariç + basılmıo yanılmıosam

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Merhaba,
Değişik bir tabirle anlatacağım olanları ve çok kısa bir şekilde...
İKV kulak memesi kıvamına geldi. Yoğurup istediğimiz şekli vermek bizim elimizde.
İKV kulak memesi kıvamına geldi. Yoğurup istediğimiz şekli vermek bizim elimizde.
Anlatım biçimine hayran kaldımKUTLUBEY yazdı:Merhaba,