Bir silahı yükselttiğinizde bu silah artık silinene kadar eklenen efekt ve değerleri korur.
Bilginize.
İKV Dükkan açıldı!
Re: İKV Dükkan açıldı!
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Silahların Görünüşleri (Şaheser Olanlar)
Oyuna biraz renk geldi bence
Ama diğer oyunlara benzemesi konusu ; tartışılır.
Ecel Getiren

Latif

Ejder Asa

Ashab-ı Kehf

Oyuna biraz renk geldi bence
Ecel Getiren

Latif

Ejder Asa

Ashab-ı Kehf

Çok Pahalı Yapmışşınız Zaten Plusa da Ayrı Para Verılecegı Duşünülürse Oyunun Aylık Malıyetı Ne Olucak ? Hem Ayrıca Bazı Kullanım Süresi Kısıtlı Yetenekleri Biraz Akılcı Yapın Barı. Migrat Ve Sıgınak Arttırıcıyı Tek Çatı Altına Alın Barı Sıgınaga Ayrı Mıgrata Ayrı Olmasın Derım Ben Kİ Zaten Kullanım Suresı Kısıtlı Süreklı Yenılenmesı Gerekıyor.Yanı Ilk Bakıs Malıyet Tablosu Çok Pahalı Açık Açık Söyliyim.Zaten Parası Olan Silahını Yükseltir Parasıyla Güçlü Olur Kendı Yetenegı Ile Bır Yere Gelmıs Birisinide Ezık Duruma Getıren Bır Sıstemde Oyuna Bakısı Degıstırebılır.Bazı Nüaslara Dıkkat Etmek Lazım Bende Akce Alıcam Lakın Bazı Eksık Noktalarıda Söylemek Lazım...
Redstrom
- XxXxGaZixXxX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ŞaN-I HükümdaR
maden sans artirici aldigimizda etkinisini ne zamn gorecegiz 1 gun beklemek mi gerekiyor ?
Yaptığınız işlemler ertesi sabah aktif olacaktır.
Karakter aktarımı gibi düşünün,işlemi başlattığınızda ertesi sabahı bütün sunucuların bakımı için olan uygulamadan sonra aktifleşir..
Karakter aktarımı gibi düşünün,işlemi başlattığınızda ertesi sabahı bütün sunucuların bakımı için olan uygulamadan sonra aktifleşir..
Silah Yükseltme (1 Silah)
1995 Akçe
bi silah yükseltme için sizcede cok degilmi ?1995 akce 25 tl ver 1 işlem yap valla bu akçeler bnce biraaz düşürülsün
1995 Akçe
bi silah yükseltme için sizcede cok degilmi ?1995 akce 25 tl ver 1 işlem yap valla bu akçeler bnce biraaz düşürülsün
...
bole dusundugumuz e ben mesala bugun 30 gunluk paket aldim yarin aktife olucaksa 1 gunun parasini bosuna vermis olmuyormuyum ?Chardonnay yazdı:Yaptığınız işlemler ertesi sabah aktif olacaktır.
Takı ve Elbise tarzı şeyler yükseltmeden yararlanamaz diyorsunuz. Peki neden efektler bölümünde Nadideler için (N) olarak ayrı ifade edilmiş?
Nadide olan Ardenneler Ardenneler yüzüğümüz, Yücelen Halit Pantolonumuz yok mu bizim ?

Nadide olan Ardenneler Ardenneler yüzüğümüz, Yücelen Halit Pantolonumuz yok mu bizim ?

Plus Paket'in %30 tecrübe puan avantajı %50'ye çıkartılmıştır
Bana hala bombacıdan 153 Tecrübe Puanı geliyor ( 40 levelim )
Bana hala bombacıdan 153 Tecrübe Puanı geliyor ( 40 levelim )