İKV Dükkan açıldı!
- secret
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İKV Dükkan açıldı!
Artık emek değil parası olan konuşacak ne diyelim hayırlı olsun, tahminimce oyunu bırakan çok olacak

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
oyuna girebilen varmı??
Bir Silah Yükseltme Hakkı ile bir silahınızı yükseltebilirsiniz. Daha fazla Silah Yükseltme hakkı alarak dilediğiniz kadar silahı yükseltebilirsiniz.
KaraxHayalet, konu kilitlendi cevabı buradan vermek istedim. Yukarıdaki yazı istanbuloyun.com'da yazıyor.
KaraxHayalet, konu kilitlendi cevabı buradan vermek istedim. Yukarıdaki yazı istanbuloyun.com'da yazıyor.
- Ancyraxomer
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
İşte Sobee ekibinin azimli ve gayretli çalışma örneklerinden biri daha. Bu gelen yeni güncelleme ile oyuna bağlılık artacak diye düşünüyorum. Yaptıklarınızdan ötürü Sobee ekibine teşekkür ederim.
Beyazköşk
OoEvanescencEoO
Ancyraxomer
Ancyraxömer
AncyraxömerI
Beyazköşk
OoEvanescencEoO
Ancyraxomer
Ancyraxömer
AncyraxömerI
Evanescence
OoOEvanescencEOoO
Ancyraxömer
Ancyraxomer
OoOEvanescencEOoO
Ancyraxömer
Ancyraxomer
Lathander yazdı:Kaynakların yenilenme süresi 15 dakikaya düşürülmüştür.
Grup Bölgelerine girebilmek için gereken en az oyuncu sayısı 6'dan 3'e indirilmiştir.
İşte gerçek haber buuuuuu
- Bizeheryertrabzn
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Paralı olmadı mı sence, sömürüye teşekkür edenlere Hayret ediyorum..KaraXHayalet yazdı:Önceden gerçekten telaş etmiştim ikv diğer oyunlar gibi paralı olacak diye ama akçe fiyatlarını görünce gerçekten yüzümde gülümseme oldu teşekkür ediyorum hayırlı uğurlu olsun :lol:
Para Her Kapıyı Açar.
Migralı
IMiGRaLıI
miGRaLı
"Asıl Kardeşlik İslam Kardeşliğidir"
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
Evet 2000 fiyatı gerçeken çok çok fazla 15 olmalıydı 10 TL ye 1000 akçe çok uygun bence ama yerli yerinde kullanıldığında bunu untumayın işallah yönetim parayı görünce her şeyi ücretli yapmaBizeheryertrabzn yazdı:Paralı olmadı mı sence, sömürüye teşekkür edenlere Hayret ediyorum..KaraXHayalet yazdı:Önceden gerçekten telaş etmiştim ikv diğer oyunlar gibi paralı olacak diye ama akçe fiyatlarını görünce gerçekten yüzümde gülümseme oldu teşekkür ediyorum hayırlı uğurlu olsun :lol:
- XxXxGaZixXxX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: ŞaN-I HükümdaR
Efektler kayda değer olmuş.En güzel efekt Ejder Asa da ki