İyi forumlar
Grup Savaşları Hk.
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
Re: Grup Savaşları Hk.
Evet. çok güzel öneriler görüyorum bu sunucu tüm etkinlikleri hak ediyor.
İyi forumlar
İyi forumlar
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
- Tatarian
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Nemesis>
ımm tavsiye almanız cidden güzel oyuncuların yaratıcılığı ile kendi becerilerinizi birleştirmeniz oyunu dahada eğlenceli hale getiricekdir
Bir öneride benden olsun. Etkinliklerin en kötü yanı kısa sürmeleri. Oturulmayan bir haritada Yumruk Yumruğa Bir mücadele
Bence uzun ve eğlenceli olabilir. (Yumruk yumruğa derken Silah kullanmadan yani
))))

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Merhaba öncelikle gerçekden önerileri dikkate alacağınıza inanarak fikrimi belirtmek isterim
Oyuncuların en çok şikayet ettiği konu etkinliklere katılamamak bunun sebebi gm salonunun kapasitesinin az olması bu yüzden etkinliğin normal bir bölgede olmasının iyi olacağını düşünüyorum mesela kadim hidra gibi çünkü arz -lodos arasında sürtüşmeler olmasın die
neyse bu etkinlik birbirimizi öldürmek için değil birlikde öldürmek için düzenlenecek meran girişi veya domuzda toplanıp topluca hidraya gidilecek ve gruplaşılacak orada belki çemberli taş yaratıklarını tanıtmak için çemberli taşdaki güçsüz (hepsi güçlüdür ama dierlerine nispeten)veya gb makine vb... sığnak miğrat yaratıklarıda olabilir gm açıklama yapıcak sıradaki (atıyorum ) 60 zır deli veya boss da olabilir (gücüne göre)karakürk ,dişi örümcek ,solucan gittikce zorlaşıcak neyse yaratıkları öldürdükden /öldükden sonra gm 30 sn dinlenme süresi verecek sonra tekrar atıyorum 50 funditores 15 immune ödül sistemi şöyle olacak gm enfazla 15 grup çağıra bilecek (yaratık grubu) 15 grup sonunda ayakta kalabilenler gm salonuna ışınlanacak orda hediyeleri verilip gönderilecekler okuduğunuz içim teşekkürler başka birisi böyle bir öneri ortaya sunmuşsa kusura bakmasın
Oyuncuların en çok şikayet ettiği konu etkinliklere katılamamak bunun sebebi gm salonunun kapasitesinin az olması bu yüzden etkinliğin normal bir bölgede olmasının iyi olacağını düşünüyorum mesela kadim hidra gibi çünkü arz -lodos arasında sürtüşmeler olmasın die
Hayal(ejder)
HaYal(ecel)
hAyAl(ashab-ı kehf)
HEPSİ HAYAL BUNLARIN
HaYal(ecel)
hAyAl(ashab-ı kehf)
HEPSİ HAYAL BUNLARIN