merhaba arkadaşlar
size bir sorum olacak 12.07.2010 tarihinde hesabımdan hiç bir suç işlenmedği halde aynı pcdeki kuzenim Brian kendi hesabıyla çar çalmaya çalışmış.O nun da benimde hsabım banlandı.Onun banlanması normal ama ben birşey yapmamışken sadece aynı ip te oturum açtık diye benim ki neden banlandı bilgisi olan varsa paylaşabilir mi
İP ban ?
Re: İP ban ?
Aynı İP de olunca o hesaptaki çarların banlanması normal seninmiş kuzeninmiş ayrım yapmıor 
- flieqendx
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
hesaplar farklı kardeş
- justine
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
Hep kuzen arkadaş bunu yapanlarda...
Bir kere de yeğenim yaptı , kardeşim yaptı ,sınıf arkadaşım yaptı , kankam yaptı falan yazın ya... Kuzen inandırıcı olmuyor artık :mrgreen:
Bir kere de yeğenim yaptı , kardeşim yaptı ,sınıf arkadaşım yaptı , kankam yaptı falan yazın ya... Kuzen inandırıcı olmuyor artık :mrgreen:

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Merhaba ,
Doğru moderasyon uygulandığından kuşku yok Bu durumda zannediyorum ki yapılacak birşey de yok .
Doğru moderasyon uygulandığından kuşku yok Bu durumda zannediyorum ki yapılacak birşey de yok .
- SerkanSerkan
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
İkv'de IP ban sistemine geçmiş, haberim yoktu fakat okuyunca gerçekten sevindim. Umarım forumda ve oyunda sürekli sorun çıkaran ve aynen bu konuda anlatılan gibi milletin emeğini gasp etmeye çalışan insanlar bu sistem ile uzaklaştırılırlar.
İyi forumlar.
İyi forumlar.
İnsanlar söylediklerinizi veya yaptıklarınızı unutur, ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz..
___asiwizaRd Jinekoloqx Qarteanx ___
- leviathan
- FareAdam Düşmanı

bu bilgiyi nerden aldın İP ban sistemine geçtiğini kaç yıldır öneri veriyorum bu konuda eğer geçtilerse çok mutlu olacağımSerkanSerkan yazdı:İkv'de IP ban sistemine geçmiş, haberim yoktu fakat okuyunca gerçekten sevindim. Umarım forumda ve oyunda sürekli sorun çıkaran ve aynen bu konuda anlatılan gibi milletin emeğini gasp etmeye çalışan insanlar bu sistem ile uzaklaştırılırlar.
İyi forumlar.

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
- SerkanSerkan
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
Konuyu açan eleman kardeşi kuzeni her neyse hırsızlık yaparken şikayet edilince IP ban yediğini yazmış hocam, eğer söyledikleri doğruysa ben de mutlu olacağım 
İnsanlar söylediklerinizi veya yaptıklarınızı unutur, ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz..
-
anektod2
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Malazgirt Loncası
flieqendx yazdı:merhaba arkadaşlar
size bir sorum olacak 12.07.2010 tarihinde hesabımdan hiç bir suç işlenmedği halde aynı pcdeki kuzenim Brian kendi hesabıyla çar çalmaya çalışmış.O nun da benimde hsabım banlandı.Onun banlanması normal ama ben birşey yapmamışken sadece aynı ip te oturum açtık diye benim ki neden banlandı bilgisi olan varsa paylaşabilir mi
suça yardım ve yataklık etmekten IP ban almış olabilirmisin ??
Bu Bir Oyun..
- leviathan
- FareAdam Düşmanı

daha geçenlerde destekle bu konu üzerinde iletişime geçtiğimde İP ban'ın internet cafelerde de bu oyun oynandığı için atılamadığını söylemişlerdi.SerkanSerkan yazdı:Konuyu açan eleman kardeşi kuzeni her neyse hırsızlık yaparken şikayet edilince IP ban yediğini yazmış hocam, eğer söyledikleri doğruysa ben de mutlu olacağım

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim