Engelleri Kaldırıyoruz

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
okan34
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of AnatoliA

Engelleri Kaldırıyoruz

Mesaj gönderen okan34 »

İstanbul Üniversitesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı olarak 12 yaş altı işitme problemi olan, maddi durumu kötü, hiçbir sağlık güvencesi olmayan fakir çocukların tüm tedavisini ve kullandıkları işitme cihazını ücretsiz karşılayacağız.

Çevrenizde bu tür çocuklar varsa lütfen benim telefonumu verin.

SEMA ONAY (Rektör Asistanı)
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Yurtiçi Yayın Koordinatörü
Cep Tel: 0543 291 65 65 -- 0532 504 02 22

Bumail sizin için hiçbir şey ifade etmiyor olabilir ama, belki de ulaştıracağınız bir kişinin vasıtasıyla bile hiç tanımadığınız birçocuğun umudu, zor dünyasında bir ses olabilirsiniz, elimizden geldiği kadar çok kişiye iletelim lütfen..
  • Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi

Rapismylifee
[/size]
  • Resim

• www.raidersofanatolia.com
    [/color]
Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: BSG

Re: Engelleri Kaldırıyoruz

Mesaj gönderen DoNotDisturb »

Merhabalar.

Son günlerde forum üzerinde gördüğüm en faydalı paylaşım bu olsa gerek. İletinizi alıntı yaparak e-posta yolu ile şahsen kendi listeme göndermiş bulunuyorum. Bu gibi kampanyalar her ihtiyaç sahibine ulaşacak şekilde duyurulmalıdır.
Cümle Mühendisi ! ...

DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
okan34
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Raiders Of AnatoliA

Mesaj gönderen okan34 »

DoNotDisturb yazdı:Merhabalar.

Son günlerde forum üzerinde gördüğüm en faydalı paylaşım bu olsa gerek. İletinizi alıntı yaparak e-posta yolu ile şahsen kendi listeme göndermiş bulunuyorum. Bu gibi kampanyalar her ihtiyaç sahibine ulaşacak şekilde duyurulmalıdır.
Bu konudaki ilginiz için teşekkür ederiz. Sizin gibi diğer oyuncu arkadaşlarımızında bu konuda hassas davranmasını ve bu iletiyi paylaşmasını rica ediyorum.
  • Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi

Rapismylifee
[/size]
  • Resim

• www.raidersofanatolia.com
    [/color]
Kullanıcı avatarı
Wordking
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Wordking »

Çok güzel bir kampanya bnde ufak çaplı bir duyuru yaptım blki bir ihtiyacı olana dek gelirde faydalanıR
Kullanıcı avatarı
Kurtlarxjunior
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Kurtlarxjunior »

Face sayfama ve profilimdeki tüm arkadaşlarıma tek tek gönderdim..
amacına ulaşmasını ümid ediyorum..
Resim

Kurtlarxjunior
Peçenek
Kurtlarxxperfect
MucKsS
ÇıkıkÇı
eLeaNoR
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen eLeaNoR »

Elimden gelen her yere ulaştırmaya çalıştırdım. İnşallah yerini bulur.
YalnızYolcu
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PROF »

Bu mesajın mail yoluyla yaklaşık 1 yıl kadar önce bana ulaşmış olması sahte olduğunu düşündürüyor. Yarın unutmazsam numaraları arayıp gerçeklik payı olup olmadığını öğrenirim.
bir varmış bir yokmuşum
Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: BSG

Mesaj gönderen DoNotDisturb »

PROF yazdı:Bu mesajın mail yoluyla yaklaşık 1 yıl kadar önce bana ulaşmış olması sahte olduğunu düşündürüyor. Yarın unutmazsam numaraları arayıp gerçeklik payı olup olmadığını öğrenirim.

Evet.. Maalesef ki yufka yürekli Türk insanımız bu gibi durumlara duyarsız kalmayıp kişileri arıyor.. Karşı tarafta ya bilgisi dahi olmayan alakasız bir kişi yada kontör/TL kazanmak için uğraşan ve sizi uzun dakikalarca oyalayan birisi oluyor.

Türk insanımız ne kadar yufka yürekli olsa da kimi zaman kurnazlıkta dünya üzerinde eşi benzeri bulunmaz yeteneklere sahiptir :mrgreen: :mrgreen:

Dipnot : Konuyu açan arkadaşımıza herhangi bir ithafta bulunmuyorum. Yaşanmış gerçek onlarca olay gazete / dergi / Televizyon ve İnternet üzerinde mevcut.
Cümle Mühendisi ! ...

DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Kullanıcı avatarı
patiklipenguen
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen patiklipenguen »

Gerçek değildir arkadaşlar.

Bu posta 2006 yılından beri pekçok kişi tarafından tüm arkadaş listelerine iletiliyor. Mesajda ismi geçen kişi Cerrahpaşa Üniversitesi Rektör Yardımcısı değil, bölümde çalışan tıbbi sekreter. Verilen telefonlar da bu kişinin ve birlikte çalıştığı bir başka bayan sekreterin özel cep telefonları.
Sonuç mu?
İşitme engelli olan fakir aileler bu kişilerin cep telefonunu binlerce defa arayarak yardım talebinde bulunmuşlar. İnsanların sahte e-postalarda ümitlenmesi çok kötü bir şey, ama ortada olmayan bir vaat nedeniyle iki insanın özel cep telefonunun internetteki binlerce kişiye "arayın" komutuyla dağıtılması da aynı derecede kötü bir durum. Bir an e-postada yazan cep telefonunun sizin telefonunuz olduğunu düşünürseniz durumun ciddiyetini daha net anlayabilirsiniz.
Bu e-postayı düşünmeden forward eden kişilerin kendilerine ilk sorması gereken soru şu aslında:
Kurumsal olarak böyle bir karar alınmış olsa bile, neden iletişim yolu olarak kişilerin özel cep telefonu verilsin? Sizce Cerrahpaşa Tıp Fakültesi buna benzer bir kampanya yapsa idi bunu e-postalarda bir kişisel telefonun aranmasını talep ederek mi duyururdu, yoksa kendi web sitesinde veya bir basın açıklaması ile mi?
İşte bu sorgulayıcı bakış açısıyla e-posta programlarımızdaki "FWD" tuşuna basmadan önce biraz düşünsek bu iki insanı binlerce kişinin tacizinden kurtarmak mümkün olurdu.
Bu e-posta ile ilk defa 2007 yılında karşılaşınca içerdiği hurafe işaretleri nedeniyle şüphelenerek kimseye iletmeyip hastaneden olayın yalan olduğu bilgisini edinmiş ve çevremize de iletmiştik. Ama buna rağmen e-posta dolanmaya devam etti ve en son 2009 yılı başlarında tekrar posta kutumuza düştü. Böylece bu web sitesine girmeyi de hak etti.
13 Ağustos 2006 tarihli Zaman Gazetesi bu duyurunun asılsız olduğuna ilişkin bir haber de yapmış aslında. İlgili haberde ilgili e-postada adı ve telefonu geçen mağdur Sema Onay ile yapılan bir röportaj da var. Bu haberden kısa bir alıntı:

Kod: Tümünü seç

Aranmaktan da rahatsız olduğunu dile getiren tıbbi sekreter, "İnsanlar bu bilginin geçerli olmadığını öğrenince ağlıyor. Ben bu duruma daha çok üzülüyorum. Arayan insanlardan bana mail atmalarını istedim. Bu e-mail kimlere gitmişse teker teker bilgilendirici bir mail attım. O kadar çaresiz kaldım ki. Çok zor durumdayım." diyor.
Daha önce bu tarz bir uygulama gerçekleştirdiklerini ifade eden Sema Onay, yaklaşık 100 çocuğa yardım ettiklerini söylüyor. O faaliyet sırasında da bu tarz bir e-mail atılmadığını belirten tıbbi sekreter, "Arayan insanlara maddi durumlarını soruyorum. Yeşil kartları olup olmadığını öğreniyorum. En azından bir yol göstermeye çalışıyorum. Benim annem de rahatsız. Bu nedenle çok küçük yaşlardan itibaren hastanelerde dolaştım. Onun için gelen insanların derdiyle geldiğini biliyorum. Bu düşüncede olmasam uğraşmazdım. Telefonumu da kapattırdım." diye konuşuyor... ''

Patiklipenguen
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAKVA »

:shock: :o :(
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön