Bir Veda'da Benden ..

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Yalnizcadi
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Xenophobia

Bir Veda'da Benden ..

Mesaj gönderen Yalnizcadi »

Merabalar ..
ArkadasLar 25.02.2011 Tarihi iLe İstanbul Kıyamet Vakti Maceramı Kendi isteğim Doğrultusunda Sonlandırmış Bulunmaktayım .. Oyun Artık Bana Önceki kadar haz vermiyor , Tabi oyunu bırakmamı tetikLeyen sebepLerde Olmadı değiL .. Plus paketLi Olmama Rağmen 2 Ay içerisinde 800 Küsür Madalyam Oldu Ve Bırakın Zırhı En ufak Takı bile düşmüş değiL .. Dışarıdan Size 800 Madalya bir bakıma o kadarda fazLa gözükmeye biLir Ancak Bu oyunda Çalışan kadar okuyan sayısıda bir hayLi fazLa .. Oyuna Ayırabileceğimiz Vakitde bir O kadar sınırLı .. Bir Migrat YakLasık 2 saat sürüyor ve O süre zarfının sonunda SürekLi Madalya iLe ayrıLmak insana bir süre sonra pes dedirttiriyor . Oyunda ki Ufak Tefek Eksiklikleri bunun yanı sıra Meydana gelen Hataların Hepsini Depoladım ve destek ekibine gönderdim.. Oyunda Bugün'e kadar Bana karşı emeği geçen , yardımı dokunan ve bunca süre zarfında tanıştığım herkeze Sonsuz teşekkür ediyorum . KarakterLerimi ( Depo KarakterLerimde Dahil ) Oyuna Başlamama Vesile Olan ve Reelden çok iyi tanıdığım bir ablama tesLim ediyorum .. Hepiniz Allaha Emanetsiniz ~
Kullanıcı avatarı
evsahibi
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Bir Veda'da Benden ..

Mesaj gönderen evsahibi »

oke ..
AvasT Team & WolfpacK TeaM
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos

Re: Bir Veda'da Benden ..

Mesaj gönderen Tokerx »

evsahibi yazdı: oke ..
8-)
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!

“Genel Sohbet” sayfasına dön