Arkadaşlar sizdende ricam herkeze cevap vermeyin lütfen
Hırsız diye başka sunucudan kovulup bu sunucuya gelip milletin gözünü boyuyan, para karşılığı zırh düşürülür diyen insandan ne bekliyorsunuz ki ?
İstenildikten sonra herşey mümkündür Handan'ı kesmek çok zor değil Buğra kardeşimizin yazdığı yazının altında handan kesim videosu olucaktı yanlış hatırlamıyorsam
Birde gerçek var:
İsmet gidim sırasında kolay, kesim sırasında zor
Handan gidim sırasında zor, kesim sırasında kolaydır.
Fakat bazı arkadaşlar handanın yanına bile çıkamadığı için handanı kesmeyi çok çok zor sanıyolar onlarıda anlamak lazım daha handanın yüzünü bile Lodos klanında iken göremeyenler var Klandan çıkıp handan diye biri gerçekten varmı acaba diye bakmaya gelirler ancak
Kayzer yazdı:4 Muhafızı kestiğiniz veya resimlerdeki gibi kesemeyip zihinlediğiniz ve ismeti duvardan çekip kestiğiniz için sizleri tebrik ediyorum herşey Tılsım İçin /RoA
Bu yoruma daha ilk sayfadan cevap verip,sadece eğlence amaçlı bi etkinlik olduğunu belirtmeme rağmen ne bu şiddet,bu celal.Yaptığın bu yorum her İsmet konusunda Lodoslar tarafından yüzlerce kez tekrarlandı.İsmet kesmek Handan kesmekten daha zor olabilir.Ama İsmeti kalenin içersinde kesmekte Handan kesmekten daha zor bunu anlayın artık.
Forumda açılan Lodos etkinlikleri konusunda bir kötü sözümü gördünüz mü ? Açtığınız bazı konularda Sancak basmanızın resimlerini koymuştunuz.'Sancak basmak çok kolay eki eki ezikler' tarzı yorumlar yaptık mı ?
İki klan arasındaki rekabeti anlarım ama bu yaptığınız sadece çirkeflik kusura bakmayın.
Kayzer yazdı:4 Muhafızı kestiğiniz veya resimlerdeki gibi kesemeyip zihinlediğiniz ve ismeti duvardan çekip kestiğiniz için sizleri tebrik ediyorum herşey Tılsım İçin /RoA
Bu yoruma daha ilk sayfadan cevap verip,sadece eğlence amaçlı bi etkinlik olduğunu belirtmeme rağmen ne bu şiddet,bu celal.Yaptığın bu yorum her İsmet konusunda Lodoslar tarafından yüzlerce kez tekrarlandı.İsmet kesmek Handan kesmekten daha zor olabilir.Ama İsmeti kalenin içersinde kesmekte Handan kesmekten daha zor bunu anlayın artık.
Forumda açılan Lodos etkinlikleri konusunda bir kötü sözümü gördünüz mü ? Açtığınız bazı konularda Sancak basmanızın resimlerini koymuştunuz.'Sancak basmak çok kolay eki eki ezikler' tarzı yorumlar yaptık mı ?
İki klan arasındaki rekabeti anlarım ama bu yaptığınız sadece çirkeflik kusura bakmayın.
beni rahatsız eden durum kendinizi diğer oyunculardan üstün görmeniz her yaptığınız basit bir şeyin ardına lonca damgası yapışırmanız sizin yaptığınızı diğer insanlar tarafından defalarca tekrarlandı. Unutmayınki sizin kestiğiniz şekilde ismeti tek grup kesti siz 16 kişilik bir orduyla kesmeyi başarı sanıp kendinizi diğer oyunculardan üstün görüyorsunuz Asıl RoA farkı bu.
İşte bende onu diyorum biz dün akşam ki etkinlikte 6 kişi kesmek,ters takla atarak kesmek gibisinden şeyler denemedik.Kendimizi büyük göstermek istesek 6 kişide keserdik emin ol.Emrah yarın askere gidicekmiş İsmet keselim dedi bizde oyundan ve skype tan ulaşabildiğimiz arkadaşları çağırdık,kestik.Aldığımız resimleride foruma koyduk.Sağolsun İKV nin oyun olduğunun farkında olan arkadaşlarda 'Tebrik ederiz' yazdı.Bu şekilde gelen yorumlara birkez daha teşekkür ediyorum.İyi forumlar...
Buğra Anlamıyomusun Hala Biz Eziğiz Kanka Boşver Sen Birileri Daha Güncellemeyle Muhafız Ve Klan Liderlerinin Gücünün Arttırıldığını Bilmeden Birşeyler Eveliyip Geveliyor Boş Verin Uğraşıpta O Değerli Vaktini Harcama Kardeşim Zaten Yaptığımız Herşey Tesadüf Veya Şans
Phrygios yazdı:Buğra Anlamıyomusun Hala Biz Eziğiz Kanka Boşver Sen Birileri Daha Güncellemeyle Muhafız Ve Klan Liderlerinin Gücünün Arttırıldığını Bilmeden Birşeyler Eveliyip Geveliyor Boş Verin Uğraşıpta O Değerli Vaktini Harcama Kardeşim Zaten Yaptığımız Herşey Tesadüf Veya Şans
La sende öyle bi yazı yazmışsın ki resmen adamları tartışmaya teşvik ediyosun
Onlar sana yetişemediler mi? Eski GM bile Hüseyinle tartışmaya girmekten kaçınıyor sen ne diyosun Arkın desen susturma yemediği gün görmedim
CilginBiberoN yazdı:Merhabalar,
Herkese iyi forumlar.
kFygFb yazdı:CilginBiberoN
Mufreze
HeRoTuRkK
Yanlış anlamayayım diye önce isimlerimizi yazmandaki amacı sormak istedim Hüseyin. Malum, sen yanlış anlamalara müsait birisin:) (Kızmak yok sonra küfür ediyorsun sen :lol: )
Başarılar arkadaşlar tekrar, yeni sayfanız hayırlı olsun görüşmek üzere.