Aslında Durun Bundan İbaret
Aslında Durun Bundan İbaret
Arkadaşlar eminim herkes bu Gbm-Amplifikatör olayını biliyodur gelicek dedi Gm'ler Özellikle Meran Tknolojisiymiş sanırım öyle deiyolar fotoda vardı hatta nerde bilmiyom bi forumda ama anlamadığım şey şu biraz saçma aslında bildiğimiz üzere npc olan aktar şevket "Meran şifa biliminin 10'da 1'ine sahip olsak kaç can kurtarabilirdik belki diyor sanırım aktardı tam hatırlamıyorum yanlışımda olabilir neyse biz meran şifa biliminin 10 da 1 ini bulamazken teknolojisi nasıl geliyo hemde direk 10 da 10 o birazcık ilginç olmuş içimde tutmak istemedim diyim dedim yorumlarınıza açığım.
- Essoperagma
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Aslında Durun Bundan İbaret
yorum: arkadaşım biraz noktalama işareti kullansaydın bea 
Cevap Açık...
Meran Şifa Bilimi'ni Kimseden Öğrenemeyiz Ama Teknolojisini Gezerken Gördüğümüz Şeyleri Taklit Ederek veya Çalarak Kullanabiliriz.
Meran Şifa Bilimi'ni Kimseden Öğrenemeyiz Ama Teknolojisini Gezerken Gördüğümüz Şeyleri Taklit Ederek veya Çalarak Kullanabiliriz.
[quote = "GHOSEN"] [color = # BF0000] Cevap Açık ...
Meran Şifa Bilimi'ni kimseden Öğrenemeyiz Ama teknolojisini gezerken Gördüğümüz şeyleri Taklit ederek veya Çalarak Kullanabiliriz.
[/ B] [/ color] [/ quote]
taklitmi çalmakmıı _? hayır bu saçmaydı işte gm lerden cevap bekliyorummm
Meran Şifa Bilimi'ni kimseden Öğrenemeyiz Ama teknolojisini gezerken Gördüğümüz şeyleri Taklit ederek veya Çalarak Kullanabiliriz.
taklitmi çalmakmıı _? hayır bu saçmaydı işte gm lerden cevap bekliyorummm
Merhaba Arkadaşlar.Prince yazdı:Arkadaşlar eminim herkes bu Gbm-Amplifikatör olayını biliyodur gelicek dedi Gm'ler Özellikle Meran Tknolojisiymiş sanırım öyle deiyolar fotoda vardı hatta nerde bilmiyom bi forumda ama anlamadığım şey şu biraz saçma aslında bildiğimiz üzere npc olan aktar şevket "Meran şifa biliminin 10'da 1'ine sahip olsak kaç can kurtarabilirdik belki diyor sanırım aktardı tam hatırlamıyorum yanlışımda olabilir neyse biz meran şifa biliminin 10 da 1 ini bulamazken teknolojisi nasıl geliyo hemde direk 10 da 10 o birazcık ilginç olmuş içimde tutmak istemedim diyim dedim yorumlarınıza açığım.
Şunuda Unutmayınız Arkadaşlar, Beta Döneminden Kalan Sözlerdir Onlar ve Doğrudur Doğru Söylenmişbir Söz Yanlışlık Yok Kanaatimce. Çünki Düşünürseniz Cevabı Zaten Bulmuş Olacaksınız. Eskiden Meteor Bölgeside Yoktu ve Yer Altı ile Birlikte Meran Şehride Yoktu. Meran Şehri Bulunduktan Sonra veya Yer Alında Bulunan Meran Şehri İle Birikte Gelen levellerde Yeteneklere Bakarsanız Cevabı Bulabilirsiiniz Kendinizde.
Bombacı yada Akreplerin Katalizor Etkisi veyahut Solucan Olsun veya Şehire Giderken Meran Labirentinde Tavanlarda Bulunan Bombalar Olsun. Bunlardan Kurtulmak İçin Şifacıya Yeni Verilen Can Kurtaran Yeteneği ve Özellikleri Size Sorunuzda Rehber Olucaktır.
- serkannnn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Kendinle çelişmeEssoperagma yazdı:yorum: arkadaşım biraz noktalama işareti kullansaydın bea

serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
meran ı fetherek ogrenmıs olabılırız
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames
''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
İfliss e Rüşvet Ödüyoruz Her Ay Bu Teknoloji İçin ...ya Bilmediklerinizde Var
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome