Merhabalar ;
Forumdaki yazdığımız cevapları 1 dakika süre ile değiştirebiliyoruz.
ama belki daha sonra hatamızı anlıyoruz ?
Mesela : Nasslsın yazdık 6-7 dakika sonra anladık yanlış yazdığımızı yine değiştirebilelim aynı husus ilk atılan mesajdada geçerli olsun istediğimiz zaman değiştirebilelim.
Sayın yöneticiler bu konuyu göz önünde bulundurursanız sevinirim.
Foruma Öneri
Re: Foruma Öneri
Merhaba
Gönül ister ki dediğiniz gibi forum kullanımı olsun. Lakin bu özelliği suistimal eden kullanıcılar olabiliyor. Uygunsuz içerikleri forumlarda paylaşıp, yetkili kişiler görmeden düzenlediğinde biz bu içerikleri göremiyor ve kullanıcıya ceza veremiyoruz.
Bu konu için ufak bir süprizimiz olucaktır. Duyurularımızı bekleyin.
Gönül ister ki dediğiniz gibi forum kullanımı olsun. Lakin bu özelliği suistimal eden kullanıcılar olabiliyor. Uygunsuz içerikleri forumlarda paylaşıp, yetkili kişiler görmeden düzenlediğinde biz bu içerikleri göremiyor ve kullanıcıya ceza veremiyoruz.
Haksız yere uyarı aldım uyarı veren yetkili zaten alındı ama diyorsunuz phBB forumalrda verilen uyarı alınmıyor diyorsunuz bu bana saçma geldi geldi. Birde kapalı çarşıda konu açıyoruz sattığımız bir şeyi silebilsek veya aldığımız bir şeyi ?
SirOnur yazdı:Merhaba
Bekliyoruz
Merhaba,
Bu forum ile I Can Football'un forum yazılımı aynı.
ICF'nin forumunda istediğimiz zaman düzenliyoruz ve bir sorun yaşanmıyor. Burada da pek fazla yaşanmayacağını sanıyorum. Lakin ''Yaşanır.'' derseniz illa diyeceklerim var:
Bir konu güncelse ve uygunsuz içerik paylaşılırsa raporlanır ve moderasyon uygulanır. Eğer uygunsuz içerik taşıyan konu güncel değilse zaten görülmez ve bir yararı olmaz. Yine tespit edildiğinde raporlanır.
Yani her daim Düzenle butonunun olması gerektiğini düşünüyorum ben de.
ICF'nin forumunda istediğimiz zaman düzenliyoruz ve bir sorun yaşanmıyor. Burada da pek fazla yaşanmayacağını sanıyorum. Lakin ''Yaşanır.'' derseniz illa diyeceklerim var:
Bir konu güncelse ve uygunsuz içerik paylaşılırsa raporlanır ve moderasyon uygulanır. Eğer uygunsuz içerik taşıyan konu güncel değilse zaten görülmez ve bir yararı olmaz. Yine tespit edildiğinde raporlanır.
2 veya 3 kere değiştirme hakkı olsun o zamanKUTLUBEY yazdı:Merhaba,
bilinmez yazdı:Haksız yere uyarı aldım uyarı veren yetkili zaten alındı ama diyorsunuz phBB forumalrda verilen uyarı alınmıyor diyorsunuz bu bana saçma geldi geldi. Birde kapalı çarşıda konu açıyoruz sattığımız bir şeyi silebilsek veya aldığımız bir şeyi ?
bu düşünecede iyi olabilir sattıklarımızı silebiliriz
Uyarı en fazla 9999 gün sonunda otomatik olarak siliniyor. Eninde sonunda üyelerin uyarıları sıfırlanacak.bilinmez yazdı:Haksız yere uyarı aldım uyarı veren yetkili zaten alındı ama diyorsunuz phBB forumalrda verilen uyarı alınmıyor diyorsunuz bu bana saçma geldi geldi. Birde kapalı çarşıda konu açıyoruz sattığımız bir şeyi silebilsek veya aldığımız bir şeyi ?
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
- Rapid
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
bence çıkana kadar giriş yaptığımızdan itibaren yazdığımız mesajları düzenleyebilelim.