http://img543.imageshack.us/i/temler.jpg/
http://img40.imageshack.us/i/yetenekkarakter.jpg/
Şifacım yukarıda göründüğü gibidir.Oyuna derslerimden dolayı fazla girme fırsatım olmuyor itemleride birazcık acele dizdim.Ama büyü şifam çok az geldi bana. Yükseltmek için ve GB lerinde etkili olmak için yeteneklerim hakkında bilgi verirseniz teşekkür ederim.
İyi Oyun & Forumlar.
Şifacı ustalarından yardım istiyorum.
- Gecekusux
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Şifacı ustalarından yardım istiyorum.
Magnezyum
Gecekusux
Gecekusu
Gecekusux
Gecekusu
- Therockboy
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Şifacı ustalarından yardım istiyorum.
m2 şifa al veya ashab üret genelde ashabsız almıolar (o kadar tecrübeli deilim ama bu bnce iyi olur)
Düşmanlarımı her zaman daha samimi bulmuşumdur. Hiç değilse ellerine bıçak aldıklarında arkamda değil tam karşımda dururlar.!!
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
full ibni cevriye dizmeye bak gözlük alırsan senin için iyi olur...
boş vakitlarinde grup yap sığınaktan fundi takı.. migrattanda fundi zırh düşürmeye bak ...
Şifacına yükleneceksen Ashab-ı Kehf üretmeni terci ederim..
Ashaba basarsan daha iyi olur ama eyer üretmiyeceksen muhakkak silahına + basmanı öneririm...
Dinlediğiniz için Teşekkürler...
İYİ FORUMLAR
boş vakitlarinde grup yap sığınaktan fundi takı.. migrattanda fundi zırh düşürmeye bak ...
Şifacına yükleneceksen Ashab-ı Kehf üretmeni terci ederim..
Ashaba basarsan daha iyi olur ama eyer üretmiyeceksen muhakkak silahına + basmanı öneririm...
Dinlediğiniz için Teşekkürler...
İYİ FORUMLAR
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
Öncelikle MerhabaGecekusux yazdı:http://img543.imageshack.us/i/temler.jpg/
http://img40.imageshack.us/i/yetenekkarakter.jpg/
Şifacım yukarıda göründüğü gibidir.Oyuna derslerimden dolayı fazla girme fırsatım olmuyor itemleride birazcık acele dizdim.Ama büyü şifam çok az geldi bana. Yükseltmek için ve GB lerinde etkili olmak için yeteneklerim hakkında bilgi verirseniz teşekkür ederim.
İyi Oyun & Forumlar.
İlk olarak ceketi İbni sina almakla başlayabilirsin . Eğer para yönünden iyisen birde gözlük al . Para sıkıntın varsa değerli 1 tane maden çekip satmanı öneririm , o parayla m2 şifa gözlük alırsın .
Daha sonra yavaştan sığınaklara başla , kenandan görev hediyesi ibni cevriye mor eldiven alıcaksın ...
Daha sonra kenana devamlı giderek , İbni cevriye asa , fundi yüzük kolyeni aldıktan sonra Migrata başlayabilirsin veya kenandan cent itemleri düşürürsün , Benim önerim Migrata başlayıp İbni cevriye pant , Fundi zırh düşürmen . Düşürdükten sonra tekrar sığınağa dönüp , Cent ve oksidant setini tamamlayıp , Migrata devam edebilirsin . Ordaki setini düşürünce geriye bişey kalmıyor .
Daha sonra yapmak istersen ; Ashab - ı keyf , İbni İbni ceket , m2 mor gözlük v.b şeyleri üretebilirsin ...
Veya İbni cevriye asa düşürüp yükseltebilirsin , Ashab yapmıcaksan Grup bölgelerine Girince İbni Cevo asa düşer düşmez yükseltmeni öneririm .
Fakat maddi olarak üretimi fazla olduğundan istediğine bağlı . Yardımcı olduysam ne mutlu .
- Gecekusux
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Çok teşekkürler herkese yeterince yardım oldunuz.Tekrar iyi oyunlar 
Magnezyum
Gecekusux
Gecekusu
Gecekusux
Gecekusu
- MaSSacHuSeTT
- FareAdam Düşmanı
Benim sana önerim eğer para durumun çok çok iyi değilse ibni ibni ceket ile başla sonra biraz para kas ve m2 şifa al bu zamana kadar maden başında beklerken öncelikle bu bölümün yani şifacı bölümünün konularına göz at şifacı kimdir neler yapar öğren ondan sonra sürekli klandan konuş kendini övmeden bilgi sahibi olduğunu göster
bunları yaptık iyileştirme 1316 sonra ilk adım sığınak, sığınaktan ibni cevroş nadide eld. verdiği görevi yap (kenan) motorda sana ibni. cevroş asa verecek bunlarıda yapınca işlem tamamdır ashabla hiç uğraşma git kudret iksiri falan al migrata gir cent sana ibni cevroş pant verecek onuda giy eski paçavranı sat onunla iksir alırsın
yıldızına veda edeceksin malesef gerisi senin tecrübene bağlı
not: hiç bir şey için acele etme eğer acele edersen geriye baktığında hataların yüzünden çok şey kaybettiğini görürsün... sakin ol yeter
bunları yaptık iyileştirme 1316 sonra ilk adım sığınak, sığınaktan ibni cevroş nadide eld. verdiği görevi yap (kenan) motorda sana ibni. cevroş asa verecek bunlarıda yapınca işlem tamamdır ashabla hiç uğraşma git kudret iksiri falan al migrata gir cent sana ibni cevroş pant verecek onuda giy eski paçavranı sat onunla iksir alırsın
not: hiç bir şey için acele etme eğer acele edersen geriye baktığında hataların yüzünden çok şey kaybettiğini görürsün... sakin ol yeter
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !