StylxZorabi yazdı:Sa nasilsiniz arkadaslar oyuna giremiyorum suan girdigim pc wista ne yapmam gerekiyor wista ole oyun oynamak icin ?
Kanka söyledim ya sana bişey yapmana gerek yok oyunu yükle gir benim de vista :? Oyun Açılmıyorsa masaüstünde sağ tıkla Kişiselleştirmeyi seç ordan görüntü ayarlarına girip görüntü ayarlarını değiştir dene bunu bi kaç kere bunun dışında bir sorun olmaması lazım :?
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Bu ara da çarşamba günü Üsküdardayım gece geri dönücem
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!
Manasiyok yazdı:Bu ara da çarşamba günü Üsküdardayım gece geri dönücem
Bu olayı şahsı görüşelim istanbula ayak atıp bana ugramadan gecmemk olmaz biliyorsun . Valizlerini allan artık :mrgreen: :mrgreen: evi taşıyacagım valizler bir oda dolduruyo :mrgreen:
''Hayat Yaşamaya Değer'' Diyebilmek İçin Ne Yapmak Gerekir ? __NaY__
Kanka büyük ihtimal 1*2 saat kalıp döneceğim. Ama o ihtimal dışına çıkılırsa zaten sendeyim biliyosun :mrgreen:
Umut bak sana soracakmışım bazıları burda oyunda atıp tutuyolar.. Sen bi zahmet anlat beni onlara balıkesıre gelmeme az kaldı sabırlı olsun.. Benden biraz bahset istersen daha sonra demesin yaw bu nerden bu memlekete geldi diye.. Sen anladım umuyorum dediklerimi.. Bi ara konusuruz uzun uzun..
Stylxgeel yazdı:Umut bak sana soracakmışım bazıları burda oyunda atıp tutuyolar.. Sen bi zahmet anlat beni onlara balıkesıre gelmeme az kaldı sabırlı olsun.. Benden biraz bahset istersen daha sonra demesin yaw bu nerden bu memlekete geldi diye.. Sen anladım umuyorum dediklerimi.. Bi ara konusuruz uzun uzun..
Konuyla alakalı bu sayfa üzerinden başka yorum yapılmazsa sevinirim. Bu tip ve benzeri konularla ilgili özel mesaj atmanız sayfanın kirlenmemesi adına daha iyi olur
Bu arada montum sende mi kanka yaw siyah olan? umarım temizleme bezi yapmamışındır hava soğudu :mrgreen:
Stylxgeel yazdı:Umut bak sana soracakmışım bazıları burda oyunda atıp tutuyolar.. Sen bi zahmet anlat beni onlara balıkesıre gelmeme az kaldı sabırlı olsun.. Benden biraz bahset istersen daha sonra demesin yaw bu nerden bu memlekete geldi diye.. Sen anladım umuyorum dediklerimi.. Bi ara konusuruz uzun uzun..
Konuyla alakalı bu sayfa üzerinden başka yorum yapılmazsa sevinirim. Bu tip ve benzeri konularla ilgili özel mesaj atmanız sayfanın kirlenmemesi adına daha iyi olur
Bu arada montum sende mi kanka yaw siyah olan? umarım temizleme bezi yapmamışındır hava soğudu :mrgreen:
Sayfayı bir kirletirim abuk sabuk yazma benı burdada konusturtma once muhattap olanları sustur benım yazımda ne bır acıklama var ne bır deyım var sana on bılgı verıyorum forumdan takıp edıyorsun dıye başka sebep yok . Çileden çıkmıyım daha dogrusu forum sayfası kırlenmıs.. Sesi duydunmu ...... ENESSSSSSSS ... Duymadı
Lütfen bu sayfayı tartışmaya yönelik konular ile kirletmeyiniz.