Orionxxxzeus tan Elveda...

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Kinghero
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Orionxxxzeus tan Elveda...

Mesaj gönderen Kinghero »

Orionxxxzeus tan elveda Musstii ve Aşkprensi tarafından itemlerim çalınmıştır itemlerim de kötü olsa nyse aynısını yapardıkta hasar+saldırı setti birde yücelen itemlere kadar gitti donuma kadar çaldılar ama unutmasın ki evine savcılıktan mektup geldiinde ozaman napıcak şikayette bulundum mynetide arıcam evde oynadıysa telefon faturasından tespit edilcek veya balandığı internette o saatte kim olduunu tespit edicez inş gerken yapılcak yaşı 18ten küçükse babasını içeri alıcaklar kanıtın var mı derseniz kanıtımda var yakında onlarıda koyarım cezası 3 aydan başlıyor diye duydum bazı arkadaşlar 6 ay dedi en kötü ihtimalde bi miktar para cezası da alabilirler kısacası ailesine rezil olucak itemlerde geri gelir inş myneti aradığımda veya bunu okuduysa gelir paşa paşa gelir istediği kadar chara aktarsın istediği kadar para ile satsın isterse silsin gene o itemleri alıcam bn kafasını yormasın o ezik herif ...
İKV Grup Bölgeleri özel sürüm olarak yayında! Hemen Satın Al !
http://www.istanbuloyun.com/IKVBox.aspx

Bu link ile İKV Dünyası hakkındaki fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.
www.istanbuloyun.com/support.aspx

CIRCUS Alpbey
Kullanıcı avatarı
karakas
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Orionxxxzeus tan Elveda...

Mesaj gönderen karakas »

Kardeşim ne dion sen ya dün senden karizmanı aldım mustii adlı karakterde hırsızın tekidir bnm adımı kullanna birisidir eliesha adlı kişide hırsızdır ödemişteki herkezi tanıyor bnm çarlarımda çalındı ama snn çarına alan kişi ben deilim sn itemleri aşlkprensinbe mi verdin kardeşim sen bnm adımı kirletmeye hakkın yok tmm mı ödemişte biri var herkesi tanıyor ve bütün çarları çalacağını söylüyor ben bu konu hakkında forumada bilgilendirme yaptım çarımıı gmler tarafından taratabilirisiniz ıd adresimede bakabilirsiniz ben hırsız deilim bunuda söyleyem sadece 25 lwl kp çarı kasıom SAYGILARIMLA....

AŞKPRENSİ
AkLıMı AlMaYa AkLıN YeTmEz..UğRaŞmAyA SabRıN YeTmEz...Ben KeNdİmDeN Bu KaDaR EmiNkeN AlaYıN GeLsİn HiÇ FaRkeTMeZ... !!!

...MaNŞeT...
papaz123
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen papaz123 »

Zeus Sene İetişime geçmem gerekiyo Msn Adresini bana ulaştırısan sana Çoq İyi habererim olucak...
Lütfen benle ietişime geçmeye çalış...
Kullanıcı avatarı
Kinghero
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kinghero »

oyunda beni bulursan sevinirim İbrahim Karakaş elimde tüm bilgilerin var Ödenmiş Ticaret Meslekl Lisesi 2. sınıf öğrencisisin sn kafanı yorma cnm saygılarımla ..
İKV Grup Bölgeleri özel sürüm olarak yayında! Hemen Satın Al !
http://www.istanbuloyun.com/IKVBox.aspx

Bu link ile İKV Dünyası hakkındaki fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.
www.istanbuloyun.com/support.aspx

CIRCUS Alpbey

“Genel Sohbet” sayfasına dön