karakter aktarım saçmalığı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
freex89
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

karakter aktarım saçmalığı

Mesaj gönderen freex89 »

karakter aktarım sayısı çok az bence çünkü; dikkat ederseniz mynet hesabından bir başka mynet hesabına aktarım yapılamıyor bunu yapmak için önce ttnet veya sobee ye sonra mynete aktarma yapıyorsunuz buda 2 aktarma hakkınızın gittiğine işarettir.Yönetimin karakter aktarma hakkını minimum 5 yapmasını istiyorum desteklemek isteyenler bu konuyu destek takımına göndermesini rica ederim

bu konu hakkındaki görüşlerinizi bekliyorum. iyi forumlar
Kullanıcı avatarı
XTIMURX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Kuklacı

Re: karakter aktarım saçmalığı

Mesaj gönderen XTIMURX »

Öncelikle bu karakter aktarma olayı TTNET Üyeliğinin gelmesi ile oldu.
TTNET Üyeliği ücretsiz olarak plus paketin özelliklerinin benzerini elde etmenizi sağlıyor.
Ardından da Sobee üyeliği geldi.

Yani karakter aktarımın amacı ayrı hesaplardaki karakterleri tek hesapta birleştirmek değil hesap tipini değiştirmektir.
Hak sayısını belki artırılabilir çünkü birçok oyuncu bunu istemekte. Bana sorarsanız gereksiz.
Haziran 2007'den Beri...Hoşçakal Kuklacı

XXTİMURXX--XTİMURX-- Arzkesen--Firar
Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: BSG

Mesaj gönderen DoNotDisturb »

Üyelik tiplerinin getirdiği ayrıcalıklar ve sağladığı faydalar, aynı üyelik tiplerinde farklılık göstermiyor. Karakter transferinin asıl amacı bu ayrıcalıklar arasında seçim yapılabilmesini sağlamaktır. Aynı tür hesaplar arasındaki transferlerde ise bu durum söz konusu değildir.
Cümle Mühendisi ! ...

DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Kullanıcı avatarı
freex89
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen freex89 »

artırılması mümkünmü 3 hak çok az bence
mhmtozdmr
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen mhmtozdmr »

XTIMURX yazdı:Öncelikle bu karakter aktarma olayı TTNET Üyeliğinin gelmesi ile oldu.
TTNET Üyeliği ücretsiz olarak plus paketin özelliklerinin benzerini elde etmenizi sağlıyor.
Ardından da Sobee üyeliği geldi.

Yani karakter aktarımın amacı ayrı hesaplardaki karakterleri tek hesapta birleştirmek değil hesap tipini değiştirmektir.
Hak sayısını belki artırılabilir çünkü birçok oyuncu bunu istemekte. Bana sorarsanız gereksiz.
sana göre böyle olabilir ama oyuncu için bu böyle değildir farklı hesaplardaki karekterlerini bir araya getirmektir bunun içinde arkadaşın yazısına katılıyorum ve bence karekter aktarımı belli bir ücret karşılığı ve sınırsız olmalıydı. Ücretin nedeni her sıkılan karekterinin hesabını değiştirmemesi için.

Bu konuyu bence ikv ekibi düşünmeli.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön