Oluruna Bırak . . .
2006 yılında başladım bir heves ile istanbulun o tozlu yollarında.Tam 5 sene boyunca gerek Meran , Tılsım ve son durak olan Sancak sunucusunda tam 5 sene... Bazen kızsamda o istanbul un karanlık dönemlerinde , gurur duydum hep en büyük Türk Mmorpg sini oynamaktan. Lise döneminde bir çok arkadaşıma ve çevremdeki insanı başlattım adını bile duymadıkları kıyamet vaktine.Kıyamet te oyuncu da oldum yönetici de değişmeyen tek şey İKV'ye olan sevgim.Bu sevgi öyleki okulda bile imkanları zorlayarak oynattı kendini.Teknoloji mağazalarında çoklu monitörlerdeki tanıtım videoların yerine ikv tanıtım videosunu yayınlatacak kadar cesaret verdi.Sabahın ilk ışıklarına kadar ikv destek için çalışma azmi de.
Yıl 2011 Şubat 26 . 5 Yıllık ikv maratonunun sonundayım. Beni bu oyundan uzaklaştıran ne oyunun durumu ne olaylar ne de sosyal yaşantım.Tamamen kendi kararımla oyunu tadında bırakmak istedim . O sevdiğim güzel istanbul günleri ve içinde yaşadığım sanal da olsa o güzel dostluklarla hatırlamak için ...
Son olarak oyuna Fan Art hediyesini almak için gireceğim ve karakterlerim öz kardeşim Ahmet'in olacaktır.Ben bu vakit süresinde oyunu oyun olarak oynadım.Dilerim ki siz de bu şekilde oynamaya devam edersiniz...
Güle Güle İstanbul'un güzel insanları.Bahtınız açık efsununuz bol olsun...

Orhanbey (Sancak - Test Sunucusu) - ROWxBeRRu (Sancak Sunucusu)
Krepitasyon (Test Sunucusu)
Krepitasyon (Test Sunucusu)