UgLy Loncası Gurur Tablosu.

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
UgLyKiNG
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: UgLy Loncası Gurur Tablosu.

Mesaj gönderen UgLyKiNG »

ha eğer biride bişe yapmışsa iyi yapmış sana ne giren çıkan var acı varmı koçum onu de gelip bu sayfaya bu konuya yorum yaptığına göre büyük acı var sende ve senn gibi bi kaç gevşekte hemen kendinizi belli ediyosnz bu oyundada 2 tane çarım var büyücü UgLyKiNG büyücü UgLyKınG savaşçı senn gibi bi kaçtane daha vardı hırsız çarları tanıyan ve bu çarların bnm olduğunu söyleyen buyursun biri printle hırsızlık yaptığımı kanıtlasın ki değil oyun gerçek hatta bile yapmam çnkü bn szn gibi çocuk değilim oyundaki hırsızlıktan medet umayım varsa kanıt şifremi üye adımı klandan yazıcam buyrun sz silin çarları kendi hırsızlık yaptığınız çarları başkasına mal etmeyin
Kullanıcı avatarı
memtis
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen memtis »

UgLyKiNG yazdı:ha eğer biride bişe yapmışsa iyi yapmış sana ne giren çıkan var acı varmı koçum onu de gelip bu sayfaya bu konuya yorum yaptığına göre büyük acı var sende ve senn gibi bi kaç gevşekte hemen kendinizi belli ediyosnz bu oyundada 2 tane çarım var büyücü UgLyKiNG büyücü UgLyKınG savaşçı senn gibi bi kaçtane daha vardı hırsız çarları tanıyan ve bu çarların bnm olduğunu söyleyen buyursun biri printle hırsızlık yaptığımı kanıtlasın ki değil oyun gerçek hatta bile yapmam çnkü bn szn gibi çocuk değilim oyundaki hırsızlıktan medet umayım varsa kanıt şifremi üye adımı klandan yazıcam buyrun sz silin çarları kendi hırsızlık yaptığınız çarları başkasına mal etmeyin

ÇirkinbetiyxKİNG biz ne dioruz sen ne diorsun akıl hastası olduğunu gösteriyorsun bu yazdıklarınla :D
siz adam değilsiniz arz klanındakiler size nasıl katlanıyorlar anlamıyorum
grubunuza yeni girenler ertesi gün hemen çıkıyorlar nie acaba bunuda merak ediyorum
aaa doğru kendi yaptığınız hile hurda işleri öğreniyorlar ondan sora kaçıyorlar sizden :D :D

adamım diye geçin sende ÇİRKİNBETİYxkinG :lol:
Ben Dünya'ya insanları güçlü yapmak için gelmedim,
onların güçsüzlüklerini kullanmak için geldim.

Adolf Hitler.
UgLyKiNG
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen UgLyKiNG »

istediğin şeyi yaz bizi bilen bilir 30 kişi içinde 3 5 kişi loncadan atılmışsa sorun o 30 kişide deil sorun atılanlarda beyinsiz mahluk bizi çekemeyipte hakaret edenleri Allah a havale ediyorz. Bundan sora yazacaklarına cevap vermycem çünkü kayda alınacak biri deilsin (ADAM) deilsin şimdi öt dur.
Kullanıcı avatarı
memtis
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen memtis »

UgLyKiNG yazdı:istediğin şeyi yaz bizi bilen bilir 30 kişi içinde 3 5 kişi loncadan atılmışsa sorun o 30 kişide deil sorun atılanlarda beyinsiz mahluk bizi çekemeyipte hakaret edenleri Allah a havale ediyorz. Bundan sora yazacaklarına cevap vermycem çünkü kayda alınacak biri deilsin (ADAM) deilsin şimdi öt dur.

anaa sizin ÇİRKİNXLONCASI 30 kişimiydi yalandan kim ölmüş :)

sölediğim sözler sana çok koymuş ee doğruya doğruyum çünkü kingine attığım seni :lol:
Ben Dünya'ya insanları güçlü yapmak için gelmedim,
onların güçsüzlüklerini kullanmak için geldim.

Adolf Hitler.

“Genel Sohbet” sayfasına dön