İkv'nin Dikkatsizliğin Sonucu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: BSG

Re: İkv'nin Dikkatsizliğin Sonucu

Mesaj gönderen DoNotDisturb »

ceho55 yazdı:http://img217.imageshack.us/i/asdan.jpg/

Resimi doğrudan koymak istedim sürekli hata verdi işte fotosu burda ;
Şimdi böyle bir sebepden hesap bloke edilirmi ?? Hangi yönetici ikv oyuncusuna direk bu şekilde bir muhabbete girer ??
Kaldıki ertesi gün '' yanlışlık oldu '' diyip hesap açılmıştı .

Şimdi ise neden bloke edildiğini bile bilmiyoruz öğrenmeye çalışıyoruz bakalım ne çıkacak altından

Not : yönetici yazan kısıma dikkatli bakarsanız eskiden bazı çakallar bu tarz da isimlerle karakter açarak milleti dolandırmaya çalışıyorlardı onlara benzemiyor mu :))??? Ve bu olay bahanesiyle böyle bir yönetici olduğunuda şahsım adına öğrenmiş oldum...
Resim

Resmi dikkatlice incelerseniz kişinin yönetici olmadığını ve gerçek isminin Percus olduğunu görürsünüz. (Yönetici) kısmına gelene kadar space tuşu ile boşluk vererek alt satıra kaydırıyor ve alt satıra geçtiği zaman istediği sahte isimle mesajı yazıyor. Konunun Yöneticilerle bir alakası yoktur. Kullanıcıları kandırma amaçlı yazmış olduğunuz ileti tamamen yönetimi karalamaya çalışmaktan başka bir şey değildir.
Cümle Mühendisi ! ...

DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
Kullanıcı avatarı
Afterlife
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Afterlife »

Şimdi böyle bir sebepden hesap bloke edilirmi ?? Hangi yönetici ikv oyuncusuna direk bu şekilde bir muhabbete girer ??

Şimdi ise neden bloke edildiğini bile bilmiyoruz öğrenmeye çalışıyoruz bakalım ne çıkacak altından

Not : yönetici yazan kısıma dikkatli bakarsanız eskiden bazı çakallar bu tarz da isimlerle karakter açarak milleti dolandırmaya çalışıyorlardı onlara benzemiyor mu :))??? Ve bu olay bahanesiyle böyle bir yönetici olduğunuda şahsım adına öğrenmiş oldum...
Bumu Banladı Seni :P :P
Kullanıcı avatarı
wsyegel
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen wsyegel »

kardeşim aynı olay başıma geldi ama ben yönetici die şaka yaptım sınırsız blok yedim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ah güzel eski ikv'li günler...
Kullanıcı avatarı
Afterlife
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Afterlife »

DoNotDisturb yazdı:

Resim

Resmi dikkatlice incelerseniz kişinin yönetici olmadığını ve gerçek isminin Percus olduğunu görürsünüz. (Yönetici) kısmına gelene kadar space tuşu ile boşluk vererek alt satıra kaydırıyor ve alt satıra geçtiği zaman istediği sahte isimle mesajı yazıyor. Konunun Yöneticilerle bir alakası yoktur. Kullanıcıları kandırma amaçlı yazmış olduğunuz ileti tamamen yönetimi karalamaya çalışmaktan başka bir şey değildir.
O Zaman Sizin Yapmanız Gereken Bu Percus'u Hesap Hakları İhlalin'den Banlamaktır... ;)
Kullanıcı avatarı
DoNotDisturb
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: BSG

Mesaj gönderen DoNotDisturb »

Desteğe fotoğrafları Oyuncu Hata Kullanımı başlığı ile gönderdiği zaman olacak olan budur ;)
Cümle Mühendisi ! ...

DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
prolifexdark
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen prolifexdark »

Şunu tavsiye ederim sizlere Yönetici Taklidi Yapan Kişiyi İlk Önce Emin Olmak İçin Arkadaş Listesine Ekleyiniz Tabii Eklenmez İse Yönetici DeğiLdiR [/b]:D
[Adam Olana Bir Söz Yeter]

GENERAL
Kullanıcı avatarı
Thune
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Thune »

Oyun içinde "YÖNETİCİ" "Gm" yazılması engellenirse bu sorunlar ortadan kalkmış olur.
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Verilen cezada bir hata yok.

Cezalı geçen süre yeterli görülerek açılmıştır.

Bilginize.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön