Çok teşekkür ederim, Allah eksik etmesin, Allah razı olsunAlpAykan yazdı:[Desteğe Mesaj] =>Gönderiliyor...(Loading...) %İŞLEM BAŞARILI%
Maden & Emek Orantısı, Desteğe Gönderelim...
Re: Maden & Emek Orantısı, Desteğe Gönderelim...

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Ne demek kardeşim vazifemiz , bir kardeşimiz bizleri düşünerek bizlere el ayak olmuş.Rescuer yazdı:Çok teşekkür ederim, Allah eksik etmesin, Allah razı olsunAlpAykan yazdı:[Desteğe Mesaj] =>Gönderiliyor...(Loading...) %İŞLEM BAŞARILI%
Bize düşen saygı gösterip destek olmamız.
Tüm Tılsım bu konuyu es geçmesin ...
Yasin kardeşim , bilmiyorum azmini mi kıracağım ama gelen cevap şu ;
Talep Tarihi : 26.02.2011 21:37:02
Bildirim Tipi : Öneri
Sunucu : Anka
Üyelik Tipi : Mynet
Karakter Adı : Fantomx
Yanıt :
Merhaba,
Öneriniz için teşekkürler. İKV gelişim sürecinde oyuncularımızın isteklerine şartlar doğrultusunda yer verilmektedir. Fakat kısa vade içinde bu şekilde bir değişiklik düşünülmemektedir.
İyi eğlenceler.
Ama ne kadar çok kişi gönderirse o kadar faydalı olucağına inanıyorum.
Arkadaşlar , biz bir başlangıç yaptık , sizlerin desteklerinizi bekliyoruz.
Sunucunuz için bir şeyler yapmaya ne dersiniz ?
Yanıt :
Merhaba,
Öneriniz için teşekkürler. İKV gelişim sürecinde oyuncularımızın isteklerine şartlar doğrultusunda yer verilmektedir. Fakat kısa vade içinde bu şekilde bir değişiklik düşünülmemektedir.
İyi eğlenceler.
Ne diyebilirim ki...AlpAykan yazdı:Yasin kardeşim , bilmiyorum azmini mi kıracağım ama gelen cevap şu ;
Yanıt :
Merhaba,
İyi eğlenceler.
Verilen cevaplar hep aynı, hep aynı !
Belirli, taslaklara kaydolmuş cevaplar, bunun adı neden öneri ?
Çünkü siz düşünmemiş olabilirsiniz, bizim aklımıza gelmiş size sunmuşuz, akıl akıldan üstündür.
İlerde düşünmüyorsunuz diye olabilirliğini tartışmak yanlış mı olur, çok mu zamanınızı alır ?
HAYIR !
Sorumlu bir yönetim, yeterli sayıda destek verildiği taktirde bu önerinin üstüne düşmelidir !

Tılmesa
Yasin kardfeşim , sakın ha pes etme , konuyu görmeyen arkadaşlarımız çoğunlukta.
Umarım daha birçok arkadaş desteğe başvuracak ve verilen cevaplar daha olumlu olmaya başlayacak.
Ama , İkv destek takımında ki arkadaşlarımız , bu önerilerin altına kendi düşündüklerini de belirtirlerse azmimiz kırılmamış olacak.
İkv Destek ' ten ricam , daha pozitif yaklaşmaları yönünde olucak.
iyi Forumlar ...
Umarım daha birçok arkadaş desteğe başvuracak ve verilen cevaplar daha olumlu olmaya başlayacak.
Ama , İkv destek takımında ki arkadaşlarımız , bu önerilerin altına kendi düşündüklerini de belirtirlerse azmimiz kırılmamış olacak.
iyi Forumlar ...
İlk gönderen ben olmama rağmen bana hala cevap yokAlpAykan yazdı:Yasin kardfeşim , sakın ha pes etme , konuyu görmeyen arkadaşlarımız çoğunlukta.
iyi Forumlar ...

Tılmesa
Sana da bu yakışır kardeşim.Rescuer yazdı:İlk gönderen ben olmama rağmen bana hala cevap yokPes etmek tabiiki yakışmaz, Genel Etkileşim'de de bu konunun aynısı bulunuyor ve onun gösterimi de bununla hemen hemen aynı. Eğer bu yoldan amacımıza ulaşamazsak başka başka planlar var kafamda ama pes etmek diye birşey yok
Projelerinde başarılar.Her zaman arkanda koskoca bir [LONCA]
var biliyosun
AlpAykan yazdı:Sana da bu yakışır kardeşim.Rescuer yazdı:İlk gönderen ben olmama rağmen bana hala cevap yokPes etmek tabiiki yakışmaz, Genel Etkileşim'de de bu konunun aynısı bulunuyor ve onun gösterimi de bununla hemen hemen aynı. Eğer bu yoldan amacımıza ulaşamazsak başka başka planlar var kafamda ama pes etmek diye birşey yok
var biliyosun

Tılmesa
Heytt be kim tutar kardeşimi , Ogün le bende gelirim hata Fatih de gelir , kim tutar biziRescuer yazdı:AlpAykan yazdı:Sana da bu yakışır kardeşim.Rescuer yazdı:İlk gönderen ben olmama rağmen bana hala cevap yokPes etmek tabiiki yakışmaz, Genel Etkileşim'de de bu konunun aynısı bulunuyor ve onun gösterimi de bununla hemen hemen aynı. Eğer bu yoldan amacımıza ulaşamazsak başka başka planlar var kafamda ama pes etmek diye birşey yok
var biliyosun![]()
![]()
Allah eksik emesin
Varlığınızı bilmek gurur verici
İsrail'e bile savaş açarım yani
Polat alemdar bile kıskanır bizi
- xRushMoLex
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
platonik aşıklar sizi :lol: :lol:
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
ReaLaTTacK

İki Ters , Bir Düz
ReaLaTTacK