Oyunu O Kadar Saçma Hale Getirdilerki Oyunu Bırakma Kararı Aldım Artık Çok Nadir Girerim 4 yıllık Mustafa Abiniz de Yol Aldı Karakterlerin Şifresi Emrede Var Bişey Olursa O Ezik Yapmıştır Neyse Forumdan Görüşürüz Kendinize İyi Bakın Oyuna Kaptırmayın IQ nuz Düşer Zaten Hepinizinki Az
Oyunu O Kadar Saçma Hale Getirdilerki Oyunu Bırakma Kararı Aldım Artık Çok Nadir Girerim 4 yıllık Mustafa Abiniz de Yol Aldı Karakterlerin Şifresi Emrede Var Bişey Olursa O Ezik Yapmıştır Neyse Forumdan Görüşürüz Kendinize İyi Bakın Oyuna Kaptırmayın IQ nuz Düşer Zaten Hepinizinki Az
Senin Kararın Mustafa...IQ Ya Gelince İsim Belirtsen İyi Olurdu Emre,Sedat Gibi Ama Neyse.
Ademxxintikam Devilxxintikam • • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Senin Kararın Mustafa...IQ Ya Gelince İsim Belirtsen İyi Olurdu Emre,Sedat Gibi Ama Neyse.
hadi yol al Mustafa, bu oyun eziklere göre biryer değildi bunu geçte olsa farketmiş olman beni sevindirdi açıkcası IQ meselesine gelince aklıma gelen ilk insan Adem reyiz oldu, ondan daha düşüğünü görmedim
Selamlar Ben Eski Burakxxintikam Oyuna Ara Vermiştim Geri Döndüğümde Burakxxintikam Loncamızdan Değildir Dediler Adem Kanka Loncadamıyım Değilmiyim Bu Arada O Lafı Deyince Charı Sildim Tekrar Gelebilirmiyim Loncaya ?
Özenti Olmadık Diye Adımız Çıkmış Garibe...Kim Nasıl Bilirse Bilsin,Bizim Varlığımız Yeter Aleme...