CompLex Fuarı İzmir'de OLsun

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
BrothersxEviL
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

CompLex Fuarı İzmir'de OLsun

Mesaj gönderen BrothersxEviL »

Merhabalar,ben İzmir'de yaşayan bir insan olarak İstanbul Kıyamet Vakti Complex Fuarı'nın İzmir'de olmasını istiyorum.İzmir'de fazla oyuncu olduğunu sanmıyorum fakat burada oyuncularda İzmir'de olmasını istiyorlar.Bu sebeple böyle bir konu açmaktayım.
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Mebrure'nin Adamı
Mebrure'nin Adamı
Klan: Lodos

Re: CompLex Fuarı İzmir'de OLsun

Mesaj gönderen Rescuer »

BrothersxEviL yazdı:Merhabalar,ben İzmir'de yaşayan bir insan olarak İstanbul Kıyamet Vakti Complex Fuarı'nın İzmir'de olmasını istiyorum.İzmir'de fazla oyuncu olduğunu sanmıyorum fakat burada oyuncularda İzmir'de olmasını istiyorlar.Bu sebeple böyle bir konu açmaktayım.
Compex fuarı Sobee ile alakalı değil. İstanbul'da düzenliyorlar-ki compex.com.tr sitesinin açıklamasında da "İstanbul'da düzenlenen multimedya ve İnternet fuarı." yazar-, bunun dışında İKV Ankara ve İzmir'e gitmişti geçen sene, belki bu sene de olabilir ancak Compex Fuarı Sobee gibi bir çok teknolojik firmanın katıldığı, kendini tanıttığı bir fuardır.
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
Locus
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Re: CompLex Fuarı İzmir'de OLsun

Mesaj gönderen Locus »

Compex, şimdiki ismiyle GameX Fuarı İstanbul'a özel diye biliyorum. Arkadaşın dediği gibi daha önce Mevlüt Dinç, Ankara ve İzmir'e gitmişti imza günlerine.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön