CompLex Fuarı İzmir'de OLsun
-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
CompLex Fuarı İzmir'de OLsun
Merhabalar,ben İzmir'de yaşayan bir insan olarak İstanbul Kıyamet Vakti Complex Fuarı'nın İzmir'de olmasını istiyorum.İzmir'de fazla oyuncu olduğunu sanmıyorum fakat burada oyuncularda İzmir'de olmasını istiyorlar.Bu sebeple böyle bir konu açmaktayım.
Re: CompLex Fuarı İzmir'de OLsun
Compex fuarı Sobee ile alakalı değil. İstanbul'da düzenliyorlar-ki compex.com.tr sitesinin açıklamasında da "İstanbul'da düzenlenen multimedya ve İnternet fuarı." yazar-, bunun dışında İKV Ankara ve İzmir'e gitmişti geçen sene, belki bu sene de olabilir ancak Compex Fuarı Sobee gibi bir çok teknolojik firmanın katıldığı, kendini tanıttığı bir fuardır.BrothersxEviL yazdı:Merhabalar,ben İzmir'de yaşayan bir insan olarak İstanbul Kıyamet Vakti Complex Fuarı'nın İzmir'de olmasını istiyorum.İzmir'de fazla oyuncu olduğunu sanmıyorum fakat burada oyuncularda İzmir'de olmasını istiyorlar.Bu sebeple böyle bir konu açmaktayım.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Re: CompLex Fuarı İzmir'de OLsun
Compex, şimdiki ismiyle GameX Fuarı İstanbul'a özel diye biliyorum. Arkadaşın dediği gibi daha önce Mevlüt Dinç, Ankara ve İzmir'e gitmişti imza günlerine.