3.5 saat hidrayı dondurmekten sonra o miğde bulantısı sizi öldirebılır. (ama hidranın leşini yerde görünce rahatalama hissi inanılmaz)(3 kişi kestik unutmayın)
CoLdxFeaR yazdı:3.5 saat hidrayı dondurmekten sonra o miğde bulantısı sizi öldirebılır. (ama hidranın leşini yerde görünce rahatalama hissi inanılmaz)(3 kişi kestik unutmayın)
Meran Djyandangel (maraton ve antilop iksirsiz tek başına kesmiştir)
kfat4 yazdı:Ben döndürme taktiğini geliştirdiğimde pek de itemi olmayan 2 büyü bir savaşçı kadim kesiyorduk
kadim 10 candan sonra 40 bin can basarken 2 büyü nasıl 40 bin vuruyordunuz merak ettim doğrusu
İtemleriniz neydi ??
Savaşçının ateş direnci 1000 olsa (Tank olsa) savaşçı ölmeden nasıl kaldı ??
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
kfat4 yazdı:Ben döndürme taktiğini geliştirdiğimde pek de itemi olmayan 2 büyü bir savaşçı kadim kesiyorduk
kadim 10 candan sonra 40 bin can basarken 2 büyü nasıl 40 bin vuruyordunuz merak ettim doğrusu
İtemleriniz neydi ??
Savaşçının ateş direnci 1000 olsa (Tank olsa) savaşçı ölmeden nasıl kaldı ??
O kesişte bende şifacı ile bulunuyordum.Savaşçının ateş direncinin 1000 olmasına gerek yok.Sarsılmaz ve can kurtaran denen şeyi hiç duymadın galiba.Ayrıca ateş direnci 640 olan savaşçı hidranın alevlerine rahatlıkla direniyor.Kadim ortalama 7 sn'de bir can basıyor.2 büyücü 2-3 vuruşta rahatlıkla 50 bin can götürüyor.Büyücüler de ejderliydi.Belirtilen kadar kötü değildi.