Tryagain yazdı:Afferm sizeee.... /Büyüğünden alkış...
4 avans verip yendiğinizi,vermeden yendiğinizi,oyundaki tüm konuşmalarınızı her şeyi koyun foruma. Kirliliğe devam. Hava atmak mı ? O tam gaz.....
ChoosensxSHooT vs Şehzadem
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Death
Re: ChoosensxSHooT vs Şehzadem
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Karnınız teveccühe bu kadar tok mu?
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
eski konuları güncellemek istemiyorum şimdi konuşturmayın adamı her kesdiğiniz adamdan sonra zırhım olmamasına rağmen meranın en iyilerindenim kendime rakip görmüyorum diyodunuz zırhını düşürdün hala rakip göremiyosan kendine m2 gözlüğü unuttun demek oluyo sanırım git onuda tamamla öyle bak :lol:SHooT yazdı:bunun gibi kaç kişiyi yendik dostum amacımız hava atıp forumu kirletmek değil adam paramızı vermedi napalım sen olsan napardın bunun gibi kaç kişiyi yendik hepsini forumamı attık şehzadem denen herifin nasıl dönek biri olduğunu herkesin görmesini istedik...Tryagain yazdı:Afferm sizeee.... /Büyüğünden alkış...
4 avans verip yendiğinizi,vermeden yendiğinizi,oyundaki tüm konuşmalarınızı her şeyi koyun foruma. Kirliliğe devam. Hava atmak mı ? O tam gaz.....

tebrık ederım kardesım sanada bu yakısırdı..
"Eskıler Beni İyi Tanır
Yeniler İse Örnek Alır"
ChoosensxGHOST[Savaşcı]
ChoosensxGHOSTT[Şifacı]
ChoosensxCHeMBeRS[Büyücü]
"Eskıler Beni İyi Tanır
Yeniler İse Örnek Alır"
ChoosensxGHOST[Savaşcı]
ChoosensxGHOSTT[Şifacı]
Tebrik Ediyorum zaten vsde yenilip parayı verenler iyice azalmış durumda forumu takip ediyorum sürekli parayı vermeyen şahıslar çıkıyor
Chembers yazdı:tebrık ederım kardesım sanada bu yakısırdı..
"Eskıler Beni İyi Tanır
Yeniler İse Örnek Alır"
ChoosensxGHOST[Savaşcı]
ChoosensxGHOSTT[Şifacı]
eyw abicim bizde eskilerdeniz ve seni iyi tanırım eskiden benim ful dizili buz merlin çarım vardı savaşçılarla kaçmadan vs atardım o derece
Kendine pay çıkarma lenzaza00 yazdı:Tbrkler Kardeşim sana sattıgım o 2 setle degil sehzadem 2 tane serruhu yan yana kesmessen bende kral degilim . ..
tekrar tbrkler ...

HeLPeR '' AmmiLao '' KHoLPaSHaLixZeRK '' ToBeOrNoTToBe