Arkadaşlar sorum ikv ile ilgili değil ama yanıtlarsanız sevinirim,
Benim internetim sürekli kesiliyor modem kendiliğinden kapanıp açılıyor buna bi çözüm varsa söylermisiniz oyundan sürekli çıkmama sebeb oluyor şimdiden teşekkürler.
Soru
Re: Soru
Eğer modem ışıklarının hepsi birden sönüyor ve modem kendine reset atıyorsa modeminde sorun olabilir yenisini tedarik edebilirsin.
Eğer modem ışıklarının 1 tanesi (power ışığı) hariç diğerleri sönerse internetin gitmiş demektir. Telaşa gerek yok birazdan gelir. Yinede TTNET'i arayıp arıza kaydı bırakabilirsin.
En kısa sürede düzelmesi ümidiyle..
Eğer modem ışıklarının 1 tanesi (power ışığı) hariç diğerleri sönerse internetin gitmiş demektir. Telaşa gerek yok birazdan gelir. Yinede TTNET'i arayıp arıza kaydı bırakabilirsin.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
- eagleee
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
dün ttnet i aradım gitmedi ozamandan beri ama anlamadım modemde sorun var heraldeTATLISU yazdı:Eğer modem ışıklarının hepsi birden sönüyor ve modem kendine reset atıyorsa modeminde sorun olabilir yenisini tedarik edebilirsin.

- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Merhaba ,
Bir elektrikci olarak , Kablonuzda en ufak bir cizik var ise , pas yapmış ise , netinizin kopmasına sebeb olabilir binanızın telefon hattını incele bir bakım kabloda ek ,kopuk var mı var ise ek olan yere git elektrıkcılerde kablo telefon kablosu eki yapmak için bir kutu verecekler onlardan al sorunun gidecektır ve 444 0375 i ara canlı destek al bu konu altından da bizeo lanları belırt yardımcı olmaya calışırım .
ama modem diyorsunuz modemi değiştirn eğer sorun modem de değilse dedıklerimi kontro ledin bi .
Bir elektrikci olarak , Kablonuzda en ufak bir cizik var ise , pas yapmış ise , netinizin kopmasına sebeb olabilir binanızın telefon hattını incele bir bakım kabloda ek ,kopuk var mı var ise ek olan yere git elektrıkcılerde kablo telefon kablosu eki yapmak için bir kutu verecekler onlardan al sorunun gidecektır ve 444 0375 i ara canlı destek al bu konu altından da bizeo lanları belırt yardımcı olmaya calışırım .
ama modem diyorsunuz modemi değiştirn eğer sorun modem de değilse dedıklerimi kontro ledin bi .
- ghost
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: zeyda
tahmın edıyorum senın sorunun ınternet hızının 8 mbıt olması ve bunu sızın oralarda kabloların kaldıramamasından kaynaklanıyor 1 mbıt olarak değştirebilitirsen sorun duzelır (ben oyle yaptımeagleee yazdı:Arkadaşlar sorum ikv ile ilgili değil ama yanıtlarsanız sevinirim,
Benim internetim sürekli kesiliyor modem kendiliğinden kapanıp açılıyor buna bi çözüm varsa söylermisiniz oyundan sürekli çıkmama sebeb oluyor şimdiden teşekkürler.
menteş
menteşIII
menteşII
menteşIII
menteşII