Bil Kazan Saçmalığı ..!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Bil Kazan Saçmalığı ..!

Mesaj gönderen Erdogan »

Merhaba,

Ortak arkadaşınızın bulunduğu bir kişi bile sıralamada yanılmanızı sağlayabilir. İncelemeler en sağlıklı olan 0 arkadaşlı profiller ile yapılıyor. Eğer bizim ulaştığımız temiz sonuca ulaşmak istiyorsanız lütfen biraz vakit ayırıp 0 profiller ile inceleme yapınız.

Resim

Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
Grandxtexas
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Grandxtexas »

facebook kaynaklı bir sorunu yönetime mal etmek gerekmez bence!

ayrıca kişi yarışma bittikten sonra yorumu silip yeniden yazmış olabilir!

örneğin bil kazanda bende ödül kazanmıştım şimdi o mesajımı bulup silebilirim, birisi çıkıp desin bu ödül haksız yere verildi diye :D
ResimResimResim
ResimResimResim
http://bit.ly/qM7njk
Kullanıcı avatarı
Rocnqpung
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Rocnqpung »

özellikle bu 2. oldu foto alındı knu baslıgnn acıldgı ilk yorumda resmler gayet acık snradan ne oluyorsa adam birden üst tarafta 8 yazısı ile beliriyor bu sdce 1 kşi de deil 4-5 kşide ödül werilmeden dikkatle bakılarak görünüyor.. Sorun 2-3 mavi topaz değil bir etknlk düzenlnyor eglencsne bakyrz snra böle kafa karstrcı olaylar .. Nyse yarn özellkle 0 arkdstan girip denicez yne aynı sorn olrsa ztn dcek birşey kalmaz daha.
TILSIM

KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia

ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI

xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE

EMİNÖNÜ

Rocnqpungg

since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
Kullanıcı avatarı
Kayzer
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Kayzer »

Grandxtexas yazdı:facebook kaynaklı bir sorunu yönetime mal etmek gerekmez bence!

ayrıca kişi yarışma bittikten sonra yorumu silip yeniden yazmış olabilir!

örneğin bil kazanda bende ödül kazanmıştım şimdi o mesajımı bulup silebilirim, birisi çıkıp desin bu ödül haksız yere verildi diye :D

Tek sorunda bu değil yönetimin sorduğu sorular tamamen saçma sayıya yönelik sorular sormalarındaki kasıtı anlayamıyorum ben cevabı kafadan salladım hemen sonrasında oyuna girip saymaya başladım sayım bittikten sonra bir baktım yorum sayısı 300 bu 300 yorumun mesela kafadan atıldığını varsayalım mağara içerisinde 100 200 tane iskelet olacak değil adam 1 ile 25 30 arası bir rakam kafadan atsa 300 yorumdan muhakkak biri tutar. Şimdi bu soru gerçekten bilgiye dayalımı? yoksa iyi sallamayamı ? , bu sorunda haklı olan taraf bizmiyiz ? yönetimmi ?
HİPHOPSTYLE

“Genel Etkileşim” sayfasına dön