YiNe BiR DoLaNDıRıCıLıK öRNeĞi
YiNe BiR DoLaNDıRıCıLıK öRNeĞi
Arkadaşlar resimde görülen ''ASPİRİNE'' adlı şahış data ayarlarıyla oynayarak bi sürü gözlük almış bunları mısır çarşısında yansıtıyordu ben anladım tabi EMEK HIRSIZI olduğunu banada öğretirmisin dedim hemen msn'sini verdi ekledim programı banada yolladı içinde spy.Zbot [aktarım yapabilen casus virüs] virüsü var.Ama ben bu kendini zeki zanneden kişinin tuzağına düşmedim aksine o çok feci bir duruma düştü LÜTFEN arkadaşlar sizde böyle kişilere çok dikkat edin.

Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Re: YiNe BiR DoLaNDıRıCıLıK öRNeĞi
Senle konuştum lodos klanından desteğede ilettinmi
o gözlükler satılmıyo ve takılmıyo datalarla oynayarak alıyolar
Manyakk [49]
Biliyorum takılmadığını ve satılmadığını sadece gösteriş ama oyunun yapısını bozuyor :!:utku yazdı:Senle konuştum lodos klanından desteğede ilettinmi
Emekli İKV Oyuncusu...
Saffet Yılmaz
ArkadasLar Benım Karakterim 3 Hafta Önce Çalındı Bende şifremi Değiştiremiyorum Desteğe Msj Da Attım Değiştiremedim Ben Burdan Herkeze SöyLüyorum ASPİRİNE 'Le Dolandırıcılık Yapan Ben DeğiL şifremi BiLen Bir kişidir Lütfenn böLe ŞeyLErde inanmayın Ben Orhan Abiyede SöyLEdim KlanLarda SöyLedim Baktım Ki oLmuyo KarakterLerimi siLdim Ve ReaLxKiNq Kardeşim aLLah Razı oLsun ondan Bana gereken BiLgiyi Verdi Bende KarakterLerimi Geri Getirdim Ve Desteğe Tekrar Msj Attım Ve Şuan Ondan Cevap BekLiyorum
Lütfen böLe ŞeyLEre İnanmayın Ve Ben O GözlükLeri Yansıtmadım akLınızdan GEçiyor İse..
İyi OyunLar.....
Lütfen böLe ŞeyLEre İnanmayın Ve Ben O GözlükLeri Yansıtmadım akLınızdan GEçiyor İse..
İyi OyunLar.....
ASPİRİNE
- aslanwolfman
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Arkadaşlar ASPİRİNE nin Böyle Bişey Yapıcagına İnanmıyorum Yusuf Yani ASPİRİNE yle aynı Mahallede Oturuyoruz Bu Zamana Kadar Oyunda Kimsenin Ne Bişeyini Çaldı Ne de Kimsenin Malına Göz Dikdi Oyunu Herzaman Dogru Oynadı Arkadaşımın Dedigi Gibi Karakterlerin Şifresini Biri ele Geçirdi ve Charla Hile Yapmaya Başladı Oyundaki Arkadaşları dolandırdı ve ASPİRİNE Nin Adı Çıktı Dolandırıcılıgı ASPİRİNE Nin Sahibi Yapmıyor Charın şifresini Ele Geçiren Adi #@!? Yapıyor char Telefona Kayıtlı fakat Hat İptal Oldugu İçin şifreyi degiştiremedi...
ASPİRİNE yle Dolandırıcılık Yapan Kankalarxbüyü Dür...
ASPİRİNE yle Dolandırıcılık Yapan Kankalarxbüyü Dür...
WoLFMaN savaşçı(49 lwl)(єminönü-^єcєL Gєtirєn ^Latif )
IIWoLFMaNII Büyü(49lwl)(єminönü-^єjdєr Asa)
Wolfmannn savaşçı(49 lwl)(єminönü-Latif)
IIWoLFMaNII Büyü(49lwl)(єminönü-^єjdєr Asa)
Wolfmannn savaşçı(49 lwl)(єminönü-Latif)
EfsaNeLER yazdı:ArkadasLar Benım Karakterim 3 Hafta Önce Çalındı Bende şifremi Değiştiremiyorum Desteğe Msj Da Attım Değiştiremedim Ben Burdan Herkeze SöyLüyorum ASPİRİNE 'Le Dolandırıcılık Yapan Ben DeğiL şifremi BiLen Bir kişidir Lütfenn böLe ŞeyLErde inanmayın Ben Orhan Abiyede SöyLEdim KlanLarda SöyLedim Baktım Ki oLmuyo KarakterLerimi siLdim Ve ReaLxKiNq Kardeşim aLLah Razı oLsun ondan Bana gereken BiLgiyi Verdi Bende KarakterLerimi Geri Getirdim Ve Desteğe Tekrar Msj Attım Ve Şuan Ondan Cevap BekLiyorum
İyi OyunLar.....
gerçekten senin yapmican gelmişti aklıma birebir konuşmamız olmasada oyunda eskidende vardın
aynısı banada oldu ben betaya çok yakın bi dönemde oynamaya başladım sonra çar çalınınca bıraktım oyunu
Manyakk [49]
ASPİRİNE nin böyle birşey yapacağına bende inanmıyorum.Kesinlikle çarındaki başka birisi.Kendiside söylemiş zaten...
Arkadaşlar ben ''ASPİRİNE''yi tanımıyorum foto her şeyi açıklıyo ztn kimin yaptığını bilemem ama böyle bir olay geçti başımdan.
Emekli İKV Oyuncusu...
Saffet Yılmaz
Merhaba
Bu tür olaylarda oyun içi ''Şikayet et'' Kullanınız.Eğer kullanmadıysanız.Lütfen www.istanbuloyun.com/support.aspx adresine Bildirim Tipi:Oyuncu Hata Kullanımı olarak işaretleyip şikayette bulununuz.Destek ekibi ilgilenicektir bilginize.
Bu tür olaylarda oyun içi ''Şikayet et'' Kullanınız.Eğer kullanmadıysanız.Lütfen www.istanbuloyun.com/support.aspx adresine Bildirim Tipi:Oyuncu Hata Kullanımı olarak işaretleyip şikayette bulununuz.Destek ekibi ilgilenicektir bilginize.
Benı Oyuında BiLen Bilir ama ben öLebişe Yapmam Sobee de Bulunun Tel Numaram ipal oldu bende o Hatı çıkartmaya çalısıyorum 3 gün Ban Yedim Biraz Rahaladım Ben Oyunda Abilerimede Dedim KlanLarada Dedim ama Ben böLe bişe Yapmam
ASPİRİNE