Ama bazende daha 1 saat geçmeden adam susturulmuş bildirimi 1 saat geçmeden geliyor. Hatta ben şifacı alınır yazmıştım oyundan çıktım sonra hemen girdim susturulmuşum mailime baktım işte yasa dışı yollar filan diyip anında susturma vermişerler,valla adam ana avrat sövdü bişi yok
Sözüm Tüm Destek Ekibine Değil
Sözüm Tüm Destek Ekibine Değil
Merhaba bu oyunda kimse ayrımcılık olmuyor demesin adam daha ne zaman çar alınır dedi şikayet ettim fakat herhangi bir bildirim gelmedi adamı kestim diye ana avrat sövdü şikayet ettim gene sonuç fıss desteğe mesaj atıyoruz üstünden haftalar geçiyor cevap haftalar sonra geliyor.
Ama bazende daha 1 saat geçmeden adam susturulmuş bildirimi 1 saat geçmeden geliyor. Hatta ben şifacı alınır yazmıştım oyundan çıktım sonra hemen girdim susturulmuşum mailime baktım işte yasa dışı yollar filan diyip anında susturma vermişerler,valla adam ana avrat sövdü bişi yok
. Şimdi ya kilitlerler yada kendini Yönetici sananlar kesin mesaj atar
Adamın ana avrat sövmesini resime aldım ve şikayet ettigim anıda aldım 1 ay beklicem 1 ayda susturma almassa bune Yönetici dicem yüzüne vurcam.
Re: Sözüm Tüm Destek Ekibine Değil
bilinmez yazdı:Merhaba bu oyunda kimse ayrımcılık olmuyor demesin adam daha ne zaman çar alınır dedi şikayet ettim fakat herhangi bir bildirim gelmedi adamı kestim diye ana avrat sövdü şikayet ettim gene sonuç fıss desteğe mesaj atıyoruz üstünden haftalar geçiyor cevap haftalar sonra geliyor.
Ama bazende daha 1 saat geçmeden adam susturulmuş bildirimi 1 saat geçmeden geliyor. Hatta ben şifacı alınır yazmıştım oyundan çıktım sonra hemen girdim susturulmuşum mailime baktım işte yasa dışı yollar filan diyip anında susturma vermişerler,valla adam ana avrat sövdü bişi yok. Şimdi ya kilitlerler yada kendini Yönetici sananlar kesin mesaj atar
Adamın ana avrat sövmesini resime aldım ve şikayet ettigim anıda aldım 1 ay beklicem 1 ayda susturma almassa bune Yönetici dicem yüzüne vurcam.
evet bunlar bendede oluyor sadece ahırdan kaçmış öküz dedim 5 gün ban yedim neymiş kullanıcıyı rahatsız etmişim
bilinmez yazdı:Şimdi ya kilitlerler yada kendini Yönetici sananlar kesin mesaj atar
O kesin zaten
- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
Re: Sözüm Tüm Destek Ekibine Değil
Forum Kuralları Madde 4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)
Forum Kuralları Madde 5. İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.
Forum Kuralları Madde 14. İKV Forum'un işleyiş ve kuralları konusunda katılımcıları sürekli bilgilendirmek Destek Takımı veya Forum Yetkililerinin görevi değildir. Üyeler bu kuralları okuyup uymak zorundadır.
Forum Kuralları Madde 5. İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.
Forum Kuralları Madde 14. İKV Forum'un işleyiş ve kuralları konusunda katılımcıları sürekli bilgilendirmek Destek Takımı veya Forum Yetkililerinin görevi değildir. Üyeler bu kuralları okuyup uymak zorundadır.
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>