Bir Öneri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
mhmtozdmr
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Bir Öneri

Mesaj gönderen mhmtozdmr »

merhabalar...

Öncelikle daha önce değindiğim ve önerimin gülünç olduğunu söyleyen bazı kişlerin şimdi oyunda önerimin kullanılmakta olduğunu görünce ne düşündüklerini merak ediyorum. Bir zamanlar oyunda 2. bir plus paket olsada şu üretim puanlarımı sıfırlaya bilsem diye bir yazı yazmıştım ama bir çok kişinin gülüncüne gitmişti...

Neyse...

Biz yeni önerime gecelim;

Bilmiyorum daha önce biri bu konuya değindi mi değinmedi mi? Ben yinede paylaşayım sizlerle.

Bir çok kişinin şu anda kendi kullandığı Şaheserin dışında da şaheser kullanmak istediğini biliyor muyduk? Ancak bunun pek mümkün olmadığınıda biliyoruz. Çünkü bir şaheserin maliyeti şuanda oyun içinde 500m yi aşmış halde.
Hal böyleyken başka karekterimizde başka bir şaheser kullanmak kimin haddine:=)

Örneğin benim Şuanda Ecel Getirenim Var ancak ben Ejder Asayıda Çok merak ediyorum, nasıl bir kullanımı var ve aynı zamanda Ecel Getirenimden de sıkıldım denilebilir. Buna bir çözüm getirmek lazım değil mi?

İşte önerim burda devreye giriyor; Mısır Çarşısında yada başka bir tarafsız yerde Agop gibi Bir karekter yada bir makina eklenerek Daha önce binbir zahmetle üretmiş olduğumuz Şaheserlerimizi BOZDURMA yeri açılsa. Evet BOZDURMA
Yani, benim Ecel Getiren için harcamış olduğum madenlerin hepsini de olmasa bir kısmını şaheserimi benden almak koşuluyla geri verse iyi olmaz mıydı? Bence süper bişey olurdu.

Bu sayede bende başka bir karekterimde oyunun güzelliklerinden yararlanmış olurdum.
Böylece bende diğer şaheserleri de kullanabilme fırsatı yakalamış olurdum. Ne güzel olurdu değil mi?

İKV ekibi bu önerime nasıl bakıyorlar acaba?

Yazımı sıkılmadan okuyan herkese teşşekür ederim.

Mehmet Özdemir
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: Bir Öneri

Mesaj gönderen TAKVA »

Merhaba ;

İkv Destek Forum üzerinden yapılan önerileri kaale almamaktadır.Bu bahsettiğiniz öneri güzel fakat şuan için uygulanması zor bir durumdur.

Eğer İkv desteğe önerini iletmek ve fikirlerin hakkında bir cevap istiyorsan

Lütfen http://www.istanbuloyun.com/support.aspx Adresinden Bildirim Tipini Öneri yaparak gönderebilirsin.

İyi forumlar
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kullanıcı avatarı
Silahcix
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: İnferno Team

Mesaj gönderen Silahcix »

TAKVA yazdı:Merhaba ;

İkv Destek Forum üzerinden yapılan önerileri kaale almamaktadır.Bu bahsettiğiniz öneri güzel fakat şuan için uygulanması zor bir durumdur.

Lütfen http://www.istanbuloyun.com/support.aspx Adresinden Bildirim Tipini Öneri yaparak gönderebilirsin.

İyi forumlar
Adam yorum istiyor.
İKV'den Haberdar Olun!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Konusu İçin Tıkla!

Murat ARIKAN
Kullanıcı avatarı
DerindekiSIR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen DerindekiSIR »

TAKVA yazdı:Merhaba ;

İyi forumlar

İyi forumlar

Burda bir üslüp hatası veya birşeyler elde etme endişesi var.Bu kişinin yaşadığı uhrevi durum tıpkı bir vatadaşın diplomat gibi davranması gibi örnek verilebilir.Veya Bizim Atasözlerimizden yola çıkılarak ''Kendi kendine gelin güvey olmak'' sözüde söylenebilir.

Bir kişinin hiç bir değişiklik yapmadan kendinden bir şeyler koymadan,her hangi bir kişinin sözlerini kendi sözleriymiş gibi lanse etmesi onun üstün olduğunu değil tam tersi bir durumu gösterir.

Bu konuda düşünmeli kendine çeki düzen vermelisin bu eleştirimi özelden yapsam nasıl bir tepkiyle yaklaşacağını bilmediğim için burdan yazdım.

Belki bazı hedeflerin var onları elde etmek istiyorsun bunu yaparken farkını ortaya koymalısın.

İyi eğlenceler.
Kullanıcı avatarı
DerindekiSIR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

mhmtozdmr yazdı:merhabalar...

Öncelikle daha önce değindiğim ve önerimin gülünç olduğunu söyleyen bazı kişlerin şimdi oyunda önerimin kullanılmakta olduğunu görünce ne düşündüklerini merak ediyorum. Bir zamanlar oyunda 2. bir plus paket olsada şu üretim puanlarımı sıfırlaya bilsem diye bir yazı yazmıştım ama bir çok kişinin gülüncüne gitmişti...

Neyse...

Biz yeni önerime gecelim;

Bilmiyorum daha önce biri bu konuya değindi mi değinmedi mi? Ben yinede paylaşayım sizlerle.

Bir çok kişinin şu anda kendi kullandığı Şaheserin dışında da şaheser kullanmak istediğini biliyor muyduk? Ancak bunun pek mümkün olmadığınıda biliyoruz. Çünkü bir şaheserin maliyeti şuanda oyun içinde 500m yi aşmış halde.
Hal böyleyken başka karekterimizde başka bir şaheser kullanmak kimin haddine:=)

Örneğin benim Şuanda Ecel Getirenim Var ancak ben Ejder Asayıda Çok merak ediyorum, nasıl bir kullanımı var ve aynı zamanda Ecel Getirenimden de sıkıldım denilebilir. Buna bir çözüm getirmek lazım değil mi?

İşte önerim burda devreye giriyor; Mısır Çarşısında yada başka bir tarafsız yerde Agop gibi Bir karekter yada bir makina eklenerek Daha önce binbir zahmetle üretmiş olduğumuz Şaheserlerimizi BOZDURMA yeri açılsa. Evet BOZDURMA
Yani, benim Ecel Getiren için harcamış olduğum madenlerin hepsini de olmasa bir kısmını şaheserimi benden almak koşuluyla geri verse iyi olmaz mıydı? Bence süper bişey olurdu.

Bu sayede bende başka bir karekterimde oyunun güzelliklerinden yararlanmış olurdum.
Böylece bende diğer şaheserleri de kullanabilme fırsatı yakalamış olurdum. Ne güzel olurdu değil mi?

İKV ekibi bu önerime nasıl bakıyorlar acaba?

Yazımı sıkılmadan okuyan herkese teşşekür ederim.

Mehmet Özdemir
Dediğin düşünülebilir güzel öneri eline sağlık.
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen TAKVA »

Amacınız Kişisel Tartışmaya çekip konuyu kilitlemekse evet buyrun dediğinizi yapalım.
Silahci yazdı: Adam yorum istiyor.
Al bu cevap olsun sana
mhmtozdmr yazdı:[İKV ekibi bu önerime nasıl bakıyorlar acaba ?
Derindeki SıR : Benim özelime yazıp cevap alabilirdin,bu cevap gayet mantıklı ve temiz bir cevap olurdu.
Diğerleri gibi argo kelimelerle değil bilakis seni aydınlatmak olurdu.Taklit,Kopyası değil olması gerektiğini yazıyorum

Konuyu açan arkadaşa amacım yardımcı olmaktı Sadece

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kullanıcı avatarı
Sypratan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Sypratan »

TAKVA GM olacak önünü kesmeyin
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

Resim

RoAnka
Kullanıcı avatarı
DerindekiSIR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

TAKVA yazdı:Amacınız Kişisel Tartışmaya çekip konuyu kilitlemekse evet buyrun dediğinizi yapalım.
Silahci yazdı: Adam yorum istiyor.
Al bu cevap olsun sana
mhmtozdmr yazdı:[İKV ekibi bu önerime nasıl bakıyorlar acaba ?
Derindeki SıR : Benim özelime yazıp cevap alabilirdin,bu cevap gayet mantıklı ve temiz bir cevap olurdu.
Diğerleri gibi argo kelimelerle değil bilakis seni aydınlatmak olurdu.Taklit,Kopyası değil olması gerektiğini yazıyorum

Konuyu açan arkadaşa amacım yardımcı olmaktı Sadece

Sen İKV ekibindemisin.?
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bilinmez »

Takva ve özellikle İSTANBULFATİHİ özellikle Fatih kendini çoktan gm yapmış :D
Kullanıcı avatarı
DerindekiSIR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Semiha'yı özler oldum ya en azından bilgiliydi o oda böyleydi ama bunlardan farklıydı.

Bunların yaptığı sadece Aynada kralı görüp kendini kral zannetmesi gibi bir şey.

Neyse artık konuya dönelim öneri hakkında yorum yapalım
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön