ARTIK YETER DİYORUM

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
TUTSKYANCHECK
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

ARTIK YETER DİYORUM

Mesaj gönderen TUTSKYANCHECK »

Merhaba öncelikle şunu belirteyim bu oyunu yaklaşık olarak 4 yıldan beri oynamaktayım ve 3 fuara katıldım 3 sunucuda oynadım ( Teşkilat-Meran-Anka) şuan hala Teşkilat sunucusunda oynamaktayım lakin bu durum biraz kritik nasılmı oyuna karşı ilgim azaldı açıkçası neden mi 1 maden için kendini paralamaya değmez sonundada bir şeyin değiştiği felan yok nasıl diceksiniz şimdi ben kendi adıma ve ben gibi olanların kısaca günlük aktivitesini şöle özetlerse

saat 08:00 kalkılır işe gidilir
saat 18:30 işten gelinir
19:30 el yüz duş yemek felan
20:00 pc açılır bi facebook video izlenir mail bakılır vs vs
21:00 ikv oyunu açılır selam verlir oyuna başlanır
00:00 uyku vakti gelmiştir erken uyunmaz ise işe değil 08:00 da kalkmak öğlen kafa zor kalkar
sonuç günde 3 saat ikv oynuyorum bunun güzel tarafına bakalım cumartesi akşamı işten erken gelinir sabahlanmak istenir ama vücut buna alışkın değildir ve 03:00 gibi uyku gelir sığınakta felan uyur kalırsan eğer şifacı isen bu sana küfür hakaret gibi bazı acayip maruz durumlarda bırakılır

Şimdi ben buradan yönetime sesleniyorum : diyorum ki günde 3 saat ikv oynayarak maden mi çekeyim em mi yapayım sığınak mı gireyim item mi kasayım levelmi kasayım
3saat maden çeksek diyelim menekşe elmas çıkarmı /nah çıkar diyorum buradan
yaratık kessek saatlerce güzel bi efsunlu item düşermi / nah diyorum
sığınak yada migrat yapsak bize bi zırh düşermi /nah diyorum

ŞİMDİ: sonuç itibarı ile ben bu oyunda bi EJDER ASAB yada ECEL gibi şaheser silahlarım yok yada mor item ben bunları nasıl yapmamı bekliyorsunuz diğer oyunlarda kısa sürede level kasma var efsun düşme ihtimali yüksek ee bu oyunda sizcede bişiler eksik ben 20 saat oynayan bi oyuncuyla nasıl eşdeğer olabileceğim 20 yıl sonra mı 3 saat 20 saat kişi işi yok baba parası yer 17 saat farkı var norm bu açığı kapatmak için buradan diyorum ki ben gerçek para ile efsunlu eşyalar olsun artık aynı düzeyde olmadığım oyuncularla EZİK yada MAL gibi ifadelerle mi karşı karşı kalıcağız bi düzey olmalı bunu siz DEĞERLİ YÖNETİMDEN EN KISA SÜREDE TALEP EDİYORUM VE ISRARLA AKSİ HALDE OYUNU BIRAKAN 24 ARKADAŞIM GİBİ BENDE DİĞER ONLİNE OYUNLARA GİDİCEM SONUÇ OLARAK İKV KAYBEDECEK PLUS DIŞI BİŞEY YAPIN DÜKKAN AÇIN BİZ BU AÇIĞI MADDİ DURUMUMUZ OLDUKÇA KAPATIRIZ SORUN DEĞİL BENİMLE AYNI FİKİRDE OLAN ARKADAŞLARI DESTEĞE DAVET EDİYORUM KEYİFLİ FORUMLAR

COŞKUN KÖSE
[color=#0000FF]Biz Susuyorsak Bir Mermi Namluda Nasıl Susuyorsa...[[/color]
Kullanıcı avatarı
BACARDI
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: ARTIK YETER DİYORUM

Mesaj gönderen BACARDI »

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: böyle isyan mesajlarını seviyorum :lol: :lol: /nah larda haksızda sayılmaz ama şansına düşermi düşerde. Ben şahsen baya zor düşürdüm ama ilk girişinde düşüren ballı diye tabir ettiğimiz onlarca kişi ilede karşılaştım.
Kullanıcı avatarı
KoNSuLTaSYoN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KoNSuLTaSYoN »

Aslında konu güzel fakat biraz düsününce esit olmanız imkansız sonucta 20 saat oyuna emek verenle 3 saat oynayan arasında baya emek farkı var eğer bu fark kapatılırsa oyuna girişler azalır ve ıkvye talep düsmezmi ? Bende isterim herkes sağlam olsun fakat emek kavramı ortaya girince olmuyor...! Ayrıca size eziq diyen kişilere gülüp gecin bu yönetimden kaynaklı hata degil oyundaki gereksizlerden dogan bosluk sonrası ortaya cıkmıs bir rezalet :S
VaRLıĞıN NeYDiKi YoKLuĞuN Ne oLSuN..!
Kullanıcı avatarı
TURKKOMANDOSU
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TURKKOMANDOSU »

bence haklısın
Resim Resim Resim Resim

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
DELİRİN BRE ÇAPULCULAR!
Kullanıcı avatarı
Hirs
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Hirs »

saat 08:00 kalkılır işe gidilir
saat 18:30 işten gelinir
19:30 el yüz duş yemek felan
20:00 pc açılır bi facebook video izlenir mail bakılır vs vs
21:00 ikv oyunu açılır selam verlir oyuna başlanır
00:00 uyku vakti gelmiştir erken uyunmaz ise işe değil 08:00 da kalkmak öğlen kafa zor kalkar
sonuç günde 3 saat ikv oynuyorum bunun güzel tarafına bakalım cumartesi akşamı işten erken gelinir sabahlanmak istenir ama vücut buna alışkın değildir ve 03:00 gibi uyku gelir sığınakta felan uyur kalırsan eğer şifacı isen bu sana küfür hakaret gibi bazı acayip maruz durumlarda bırakılır
haklısın ama haksızsında... Lütfen yazdıklarımı oku ve şunu da bil ki! ben değil bu oyunun kılavuzu söylüyor bunları... 3 aylık plus kutusundan çıkan oyun rehberinin en son sayfasının sondan 5.paragraftan alıntı yapıyorum...
Bazı kişiler video oyunlarında karşılaşabilecekleri ışık düzeni veya flaşlara maruz kaldıklarında nöbet geçirebilir.
....
Bu nöbetlerin belitileri arasında baş dönmesi, görüntü bulanıklığı, göz veya yüz seyirmeleri, kol ve bacakta titremeler, şaşılık, hafıza kaybı bulunmaktadır.
....
Eğer bu belirtilerden biriyle karşılaştıysanız oyunu bırakın ve doktorunuza başvurun.
....
Bu nöbetlerin riskini bilgisayar ekranından uzak oturarak daha küçük bir ekran kullanarak , aydınlık bir odada oynayarak VE ÇOK YORGUNKEN OYUNDAN UZAK DURARAK AZALTABİLİRSİNİZ
Evet şimdi sana tavsiyem bunları düşünme bence dinlenmene ve bu oyunu kendini bu tempodan uzak durduğun ve kendini enerjik hissettiğin anda oyna. Yaşınızı bilmiyorum ama bunu belirtmeyi kendime görev bilirim çünkü bu belirtiler bendede çok önceden olurdu şimdİ HİÇ BİRİ YOK ÇÜNKÜ ARTIK BİLİNÇLİ BİR OYUNCUYUM...
Lütfen hiç bir sözümü yanlış anlama sana, belirttiğin konuda sonuna kadar hak veriyorum oyunda bişeyler yapmak için minumum 3/4 saat oynamak gerekiyor.Fakat malesef bu belirtilerde 3buçuk/4üncü saatten sonra başgösteriyor.Bu yüzden buna çok dikkat ediyorum ve 2buçuk saat fazla oyunda durmamaya çalışıyorum.SİZEDE TAVSİYEMDİR sizde bunu uygulayın oyunun kölesi olmayın...
Hırs

“Genel Sohbet” sayfasına dön