Yaklaşık 6 ay önce ramazanlıkta dedemi toprağa vermiştik ve onun biricik eşi nenemde bu ayrılığa fazla dayanamayarak dün itibarıyla hayata gözünü kapamıştır. Dedem neneme Mehriban Nenem de Dedeme Murad diye seslenirlerdi dedem Mehribanına nenemde Muradına kavuştu normalda isimleri Mustafa ve Peruze'dir ama onlar bir birlerine sevgi göstergesi olarak öyle seslenirlerdi.
Çok üzgünüm 25 yılımı yanlarında geçirdim her zaman yanı başımızda idiler şimdi eksikliklerini hissediyorum ama Murad'la Mehriban'ın buluşması içinde sevinç duyuyorum Allah mekanlarını cennet etsin bizim için çok çalıştılar Allah yardımcıları olsun...
Vefat...
Re: Vefat...
Olcayım başınız sağolsun Allah sabırversinolcaytoo yazdı: Yaklaşık 6 ay önce ramazanlıkta dedemi toprağa vermiştik ve onun biricik eşi nenemde bu ayrılığa fazla dayanamayarak dün itibarıyla hayata gözünü kapamıştır. Dedem neneme Mehriban Nenem de Dedeme Murad diye seslenirlerdi dedem Mehribanına nenemde Muradına kavuştu normalda isimleri Mustafa ve Peruze'dir ama onlar bir birlerine sevgi göstergesi olarak öyle seslenirlerdi.
Çok üzgünüm 25 yılımı yanlarında geçirdim her zaman yanı başımızda idiler şimdi eksikliklerini hissediyorum ama Murad'la Mehriban'ın buluşması içinde sevinç duyuyorum Allah mekanlarını cennet etsin bizim için çok çalıştılar Allah yardımcıları olsun...
Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster

- mesgenccom
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
olcaytoo yazdı: Yaklaşık 6 ay önce ramazanlıkta dedemi toprağa vermiştik ve onun biricik eşi nenemde bu ayrılığa fazla dayanamayarak dün itibarıyla hayata gözünü kapamıştır. Dedem neneme Mehriban Nenem de Dedeme Murad diye seslenirlerdi dedem Mehribanına nenemde Muradına kavuştu normalda isimleri Mustafa ve Peruze'dir ama onlar bir birlerine sevgi göstergesi olarak öyle seslenirlerdi.
Başın saolsun kardeşim mekanı cennet olsun çok üzüldüm
Hayat Basittir Seçimini Yapar Arkana Bakmazsın
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
"Mey Biter Saki Kalır Her Renk Solar Haki Kalır Diploma İnsanın Cehlini Alsada;Hamurunda Varsa, Eşşeklik Baki Kalır."
AFxMESGENC - Keyfalann - Keyfalannn - Keyfalan
- saw55
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
başınız saolsun olcayımolcaytoo yazdı: Yaklaşık 6 ay önce ramazanlıkta dedemi toprağa vermiştik ve onun biricik eşi nenemde bu ayrılığa fazla dayanamayarak dün itibarıyla hayata gözünü kapamıştır. Dedem neneme Mehriban Nenem de Dedeme Murad diye seslenirlerdi dedem Mehribanına nenemde Muradına kavuştu normalda isimleri Mustafa ve Peruze'dir ama onlar bir birlerine sevgi göstergesi olarak öyle seslenirlerdi.
MECXPSCHO
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
- Regedit
- Işık Hanım'ın Elemanı
Başınız Sağ olsun paşam Allah Mekanlarını Cennet eylesin inşallah.
Selametle...
Selametle...
Ateş Donar Su Yanar !
AteşKarmate
AteşbuRak
AteşKarmate
AteşbuRak
Gizlenmiş İçerikGöster
Shit..!
- abdullatif82
- Işık Hanım'ın Elemanı
Allah rahmet eylesin . başın sağolsun
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
mesgenccom yazdı:olcaytoo yazdı: Yaklaşık 6 ay önce ramazanlıkta dedemi toprağa vermiştik ve onun biricik eşi nenemde bu ayrılığa fazla dayanamayarak dün itibarıyla hayata gözünü kapamıştır. Dedem neneme Mehriban Nenem de Dedeme Murad diye seslenirlerdi dedem Mehribanına nenemde Muradına kavuştu normalda isimleri Mustafa ve Peruze'dir ama onlar bir birlerine sevgi göstergesi olarak öyle seslenirlerdi.
Başın saolsun kardeşim mekanı cennet olsun çok üzüldümAllah kabirlerini cennet bahçelerinden bir bahçe eylesin inş.
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
- SerkanSerkan
- Sahaf Yardımcısı
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin
İnsanlar söylediklerinizi veya yaptıklarınızı unutur, ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz..
___asiwizaRd Jinekoloqx Qarteanx ___
___asiwizaRd Jinekoloqx Qarteanx ___