BUNA Bİ SON VERİN !!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TUTSKYANCHECK
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

BUNA Bİ SON VERİN !!!

Mesaj gönderen TUTSKYANCHECK »

Merhaba öncelikle şunu belirteyim bu oyunu yaklaşık olarak 4 yıldan beri oynamaktayım ve 3 fuara katıldım 3 sunucuda oynadım ( Teşkilat-Meran-Anka) şuan hala Teşkilat sunucusunda oynamaktayım lakin bu durum biraz kritik nasılmı oyuna karşı ilgim azaldı açıkçası neden mi 1 maden için kendini paralamaya değmez sonundada hi şeyin değiştiği felan yok nasıl diceksiniz şimdi ben kendi adıma ve ben gibi olanların kısaca günlük aktivitesini şöle özetlerse

saat 08:00 kalkılır işe gidilir
saat 18:30 işten gelinir
19:30 el yüz duş yemek felan
20:00 pc açılır bi facebook video izlenir mail bakılır vs vs
21:00 ikv oyunu açılır selam verlir oyuna başlanır
00:00 uyku vakti gelmiştir erken uyunmaz ise işe değil 08:00 da kalkmak öğlen kafa zor kalkar
sonuç günde 3 saat ikv oynuyorum bunun güzel tarafına bakalım cumartesi akşamı işten erken gelinir sabahlanmak istenir ama vücut buna alışkın değildir ve 03:00 gibi uyku gelir sığınakta felan uyur kalırsan eğer şifacı isen bu sana küfür hakaret gibi bazı acayip maruz durumlarda bırakılır

Şimdi ben buradan yönetime sesleniyorum : diyorum ki günde 3 saat ikv oynayarak maden mi çekeyim em mi yapayım sığınak mı gireyim item mi kasayım levelmi kasayım
3saat maden çeksek diyelim menekşe elmas çıkarmı /nah çıkar diyorum buradan
yaratık kessek saatlerce güzel bi efsunlu item düşermi / nah diyorum
sığınak yada migrat yapsak bize bi zırh düşermi /nah diyorum

ŞİMDİ: sonuç itibarı ile ben bu oyunda bi EJDER ASAB yada ECEL gibi şaheser silahlarım yok yada mor item ben bunları nasıl yapmamı bekliyorsunuz diğer oyunlarda kısa sürede level kasma var efsun düşme ihtimali yüksek ee bu oyunda sizcede bişiler eksik ben 20 saat oynayan bi oyuncuyla nasıl eşdeğer olabileceğim 20 yıl sonra mı 3 saat 20 saat kişi işi yok baba parası yer 17 saat farkı var norm bu açığı kapatmak için buradan diyorum ki ben gerçek para ile efsunlu eşyalar olsun artık aynı düzeyde olmadığım oyuncularla EZİK yada MAL gibi ifadelerle mi karşı karşı kalıcağız bi düzey olmalı bunu siz DEĞERLİ YÖNETİMDEN EN KISA SÜREDE TALEP EDİYORUM VE ISRARLA AKSİ HALDE OYUNU BIRAKAN 24 ARKADAŞIM GİBİ BENDE DİĞER ONLİNE OYUNLARA GİDİCEM SONUÇ OLARAK İKV KAYBEDECEK PLUS DIŞI BİŞEY YAPIN DÜKKAN AÇIN BİZ BU AÇIĞI MADDİ DURUMUMUZ OLDUKÇA KAPATIRIZ SORUN DEĞİL BENİMLE AYNI FİKİRDE OLAN ARKADAŞLARI DESTEĞE DAVET EDİYORUM KEYİFLİ FORUMLAR

COŞKUN KÖSE
[color=#0000FF]Biz Susuyorsak Bir Mermi Namluda Nasıl Susuyorsa...[[/color]
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: BUNA Bİ SON VERİN !!!

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Merhabalar,
Yaklaşık 16 aydır (belki 18 dir bilemiyorum) İKV oynuyorum. Başaldığımdada çalışan biriydim hala da devam ediyor. Sabah 8:30 kalk işe git 18:30-19:00 arası işten çık eve gel. Bekar hayatı yaşadığım için yemekti falan saat 20:00-21:00 arası oyuna gir. 24:00-01:00 hafta içi oyunda kal. Kısacası aşağı yukarı düzenim seninle aynı.

Farkımıza geleyim 1 ejderim, 1 ashabım var sadece bana ait. Genel olarak biz son 3 aydır sürekli 5 kişi birlikteyiz. Onun öncesinde 3 kişi idik. Şaheser yapmaya karar verdik (madenimiz yoktu bile doğru dürüst) ilk ejderi 3 ortak paraları madneleri birleştirdik 18 ekimde ürettik. Para kalmadı haliyle, madende. İkinci ejderi 27 ekimde ürettik. Aradan ne kadar geçmiş 10-11 gün tamamen maden çekerek ve karizma satarak. Sonra ara verdik GB lere girdik zırhlar kolyeler düştü. Sonra aralık ilk haftası bir latif bir de ashap ürettik. 1 hafta ara ile. yine sıfırlandık derken 2 arkadaşımızda bu azmimize katılıp birleştik. 5 kişi olduk. 1 ejder daha ürettik bir de mor bir ceket. Şuan büyülerimizin en düşüğü 900 elektrik 600 buz civarında son olarak latfi olana birde ecel ürettik. yaklaşık 300 m lukta maden aldık. maden sistemi değiştikten sora beklemek mantıklı olmadığı için satın alanlar kervanına katıldık.

Bu anlattıklarımdan ne anladın bilemiyorum. Bunları hava atmak amacından ziyade bireylerin kafaya koyduktan sonra şansları ve gerçek dostlarıyla neler başarabildiğini göstermek için buraya yazdım. Eğer ben senin gibi 4 yıllık bir oyuncu olsaydım neler olabileceğini ben bile kestiremiyorum. (çünkü ben madenlerin önemini oyuna başlamamdan yaklaşık 8 ay sora farkettim diyebilirim.) onun öncesinde orda burda char kas günlerce meran muhafızı kes şeklinde bir oyun anlayışım vardı. Eğer o dediklerine ulaşmak istiyorsan cefa çekmen gerekiyor.

Dİğer başlıklardada olduğu gibi benzer tüm başlıklarda reel para ile oyun formundan item maden vb şeylerin alınmasını herdaim desteklemişimdir. Kısaca ben emekle ürettim diyerek seninde emekle üretmen gerektiğine inanmıyorum. Sende paranla alabilmelisin. Kısaca bu dükkan sistemi gelirse senden çok fazla kullanmayacak olmama rağmen ben sevineceğim. Umarım herkes için hayırlı bir eklenti olur. Ama böyle bir kolaylık olmadan da birşeylerin olduğunu görebilmeniz lazım. Sadece azim ve sabır.

İyi forumlar...
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

SabıR

Mesaj gönderen TAKVA »

"Sabır Tüm Sıkıntıların Anahtarıdır Doğrudur".

Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HellRiDerS »

Uygunsuz İsim Kullanımından dolayı Konuyu açan kişi uzaklaştırılmıştır.

İyi Forumlar.
Koray YAR
Kullanıcı avatarı
utku
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen utku »

evet plus 3 kat felan hikaye abi en az 10 kat etkiliyo bana hiç item düşmezken 1 yılda ya 3 item düşmüştür itemli ya 4 şimdi 15 günde baya düşürdüm ki uraşmadım bile
Manyakk [49]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön