Wildcerix yazdı: bişi diecegim DD bu afaat vs de yenilip charını siLmeyen afaatmı cenqizcm )
O Afaat Ancak Charın Sahibi Ws Atmadı.Arkadaşları Ws Yaptı.
İyi Forumlar...
Kesin öyledir. Ne kadar yüzsüz adamlar var yahu..
[/b] Yenilmeziz adlı sahsıyet . sanadır bu lafım ipini koparmıs kuduz itler gibi ordan oraya saldırmanda mantık yok . soydunuz dolandırdınız milleti simdi sıra millete laf edip kendini aklamakmı ? ufacık beyninle gecmiş klavye basından konusuyorsun . tek yaptığın parmaklarını yormak . yediğin laflara rağmen hala konusuyorsun ve cıkmıs burda millete yüzsüz diyorsun . zibidi dön bi kendine bak yüzüne tükürseler yarabbi şükür diyeceksin . kendini düşünmüyorsan bari serefini namusunu halsıyetini düşünde dilini kes . kendi yaptıklarının yüzünden ailenin ismi anılıyor buralarda bide gecmis konusuyorsun hala . soruyorum sende yüz yok hadi eyvallahda grur halsıyettemi yok ?
Wildcerix yazdı: bişi diecegim DD bu afaat vs de yenilip charını siLmeyen afaatmı cenqizcm )
O Afaat Ancak Charın Sahibi Ws Atmadı.Arkadaşları Ws Yaptı.
İyi Forumlar...
Kesin öyledir. Ne kadar yüzsüz adamlar var yahu..
[/b] Yenilmeziz adlı sahsıyet . sanadır bu lafım ipini koparmıs kuduz itler gibi ordan oraya saldırmanda mantık yok . soydunuz dolandırdınız milleti simdi sıra millete laf edip kendini aklamakmı ? ufacık beyninle gecmiş klavye basından konusuyorsun . tek yaptığın parmaklarını yormak . yediğin laflara rağmen hala konusuyorsun ve cıkmıs burda millete yüzsüz diyorsun . zibidi dön bi kendine bak yüzüne tükürseler yarabbi şükür diyeceksin . kendini düşünmüyorsan bari serefini namusunu halsıyetini düşünde dilini kes . kendi yaptıklarının yüzünden ailenin ismi anılıyor buralarda bide gecmis konusuyorsun hala . soruyorum sende yüz yok hadi eyvallahda grur halsıyettemi yok ?
[içerik silindi] yokmu hala buralarda bana laf yetiştiriyosun :lol: [içerik silindi] çok komik la aferim böyle gülüyoruz arada senin sayende. [içerik silindi] komik yetistir olurmu, aynı benim seni yetistirdigim gibi. Sende komik bi [içerik silindi] oldun bak :lol:
[içerik silindi] :arrow: :twisted: :lol: Forum hesabınız kapatıldı
Bu Loncanın yarısı Hırsız zaten He;) YenıLmeze katıLıorum
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain