Öncelikle Merhabalar Arkadaşlar Değerli Vaktinizi Çaldığım İçin Özür Dilerim Helal Edin;
Arkadaşlar Benim Sancak Sunucusunda 30 Lv Bir Büyücüm Ve 15 Lv Savaşçım Var Acaba Büyücü Kasmaya Devam Mı Etsem Yoksa Savaşçımı Devam Etsem Karar Veremedim Eğer Büyücü Devam Derseniz Direnç Ve Yeteneklerini Kasmak İçin Kaç Vermem Gerek Ve 49 Lv 'de Savaşmak İçin Yeteneklerimi Nasıl Değiştiriceğimi Eğer Savaşçı Aç Derseniz Aynı Şekilde Bilgi Verirseniz Ve En İyi En Karlı Maden Puanlarını Yazarsanız Çok Mutlu Olurun Herkeze İyi Forumlar İyi Oyunlar...
Savaşçı Yetenekleri Acil BAKMADAN GEÇME
- BogazinYargici
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Savaşçı Yetenekleri Acil BAKMADAN GEÇME
Öncelikle selamlar eger ki 49 olunca grup bölgelerine giricem diyorsan büyücünü kasOtuzbes35 yazdı:Öncelikle Merhabalar Arkadaşlar Değerli Vaktinizi Çaldığım İçin Özür Dilerim Helal Edin;
Arkadaşlar Benim Sancak Sunucusunda 30 Lv Bir Büyücüm Ve 15 Lv Savaşçım Var Acaba Büyücü Kasmaya Devam Mı Etsem Yoksa Savaşçımı Devam Etsem Karar Veremedim Eğer Büyücü Devam Derseniz Direnç Ve Yeteneklerini Kasmak İçin Kaç Vermem Gerek Ve 49 Lv 'de Savaşmak İçin Yeteneklerimi Nasıl Değiştiriceğimi Eğer Savaşçı Aç Derseniz Aynı Şekilde Bilgi Verirseniz Ve En İyi En Karlı Maden Puanlarını Yazarsanız Çok Mutlu Olurun Herkeze İyi Forumlar İyi Oyunlar...
klan savasları,ws,maden toplucam falan diyosan savascı kas
Saygılar
Saygılar,
--------Morplus -- 49 -- İbniSina^ Cevriye Asa - Sancak
--------PieTa -- 49 -- ^ Kıyamet Asa - Teşkilat
--------Silverainxdeli -- 49 -- ^ Ecel Getiren - Sancak
Çok teşekkür ederim kardeşim Ws'den Tut Lonca Grub Savaşlarına Bölgelerine Kadar Savaşmak İstiyorum Maden Türü Şeylere Gerek Yok Eğer Bu İstediğim Kriterler Büyücü'ye Uyuyorsa Tamamdır Büyücü Devam Edicem Cevabını Bekliyorum.
- FaTiHaRaBoGLu
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
Kardeşim Büyücüyü Kasacaksan Bilmelisinki.Büyücünün Her 10 LvL Arası 2-3 LvL Takıntıları oluyor.Yani Zor Kasılıyor.Sağlam İtemin Olmadıkça.Otuzbes35 yazdı:Çok teşekkür ederim kardeşim Ws'den Tut Lonca Grub Savaşlarına Bölgelerine Kadar Savaşmak İstiyorum Maden Türü Şeylere Gerek Yok Eğer Bu İstediğim Kriterler Büyücü'ye Uyuyorsa Tamamdır Büyücü Devam Edicem Cevabını Bekliyorum.
Ama Savaşçıyı Efsunsuz İtemlerle Bile 49'a Kolaylıkla Getirebilirsin.Sağlam itemin Olursa Sabahlı Akşamlı Kasmakla 5 Günde.Efsunsuzsa 10 15 Günde 49 Yapabilirsin.
Büyücü İse Baya Zordur.Örneğin 40'tan 45'e Güzel Kasma Yerleri Var Kolaylıkla Yaparsın.46-47'de Bir Takılırsın,zaten Oyundan sıkılıyor insan.Eğerki kafaya koymuşsan 49 Kasmayı savaşçı kas derim.savaşçıyı 49 yap biraz çevre edin.Daha kolay kasarsın büyücüyü.Hem savaşçıyı kasma sürecinde büyücünün itemlerinide Alır Bir kenara koyarsın.Malum büyücü itemleri El Yakıyor.Savaşçı İtemleri Daha Pahalı Ama Savaşçının Eline Silahını Koy Kasarsın 49'a.Büyücü öyle değil.İtemini Koyacaksın...
Yardımcı Olabildiysem ne mutlu...

CLaSsiCo <--> LeoPaR [EJDER ASA]
- BogazinYargici
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Ben kendi büyücümü 2 haftada kastım 49 yaptım bence büyücü hem kolay hem hızlı kasılıyo...
Not: 1 şifacı aldınmı gruba kesemeyecegin hiçbisey yok
kolay kasım oluyo yinede senin tercihin
Saygılar Morplus Rockxmorplus
Not: 1 şifacı aldınmı gruba kesemeyecegin hiçbisey yok
Saygılar Morplus Rockxmorplus
Saygılar,