Silinen Cari Geri Alma Hakkinda ...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SeiGNeuR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Silinen Cari Geri Alma Hakkinda ...

Mesaj gönderen SeiGNeuR »

Dogru Duzgun Bir Gorevli Bakabilirmi Konuya Lutfen Konuyu Okuyup Anladiktan sonra yorum Yapacak ?

Not: Lathander Lutfen Konulari anlayip Oyle yorum yapiniz ...
Tel Tel ve Iplik Iplik Dikseler de Agzimi;
Tek ses Duysalar;Allah...Yoklasalar Nabzimi
.

Her Agizda,Her Telde,Fanilik Diriltisi
Sonunda Tek Bir Sarki,Tabutun Gicirtisi...

SeiGNeuR 04
Kullanıcı avatarı
SeiGNeuR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

SeiGNeuR yazdı:Dogru Duzgun Bir Gorevli Bakabilirmi Konuya Lutfen Konuyu Okuyup Anladiktan sonra yorum Yapacak ?

Not: Lathander Lutfen Konulari anlayip Oyle yorum yapiniz ...
.

SeiGNeuR 04
Kullanıcı avatarı
SeiGNeuR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

SeiGNeuR yazdı:
SeiGNeuR yazdı:Dogru Duzgun Bir Gorevli Bakabilirmi Konuya Lutfen Konuyu Okuyup Anladiktan sonra yorum Yapacak ?

.

SeiGNeuR 04
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Ya konunun muattabı değilim ama yorumları görünce içimden geçenleri paylaşmak istedim. Öncelikle gece oyunda olduğunu, ertesi gün oyuna girdiğinde olmadığını mailinde aktarım la ilgili bir mail olmadığını dile getirmişssin.

Soru 1: Aktarıldığına nereden kanaat ettin? Desteğe silindi diye mail attın onlar hesapta böyle bir char yokturmu dedi? Aktarıldığına emin olman beni biraz tedirgin etti. Aktarılıp silindi demen daha bir tedirgin etti.

Soru 2: Diyelimki içine doğdu aktarıldığını doğru tahmin ettin. Peki aktaran kişinin charı sildiği konusunda nasıl bu kadar eminsin?

Eğer bir aktarım söz konusu ise bunu sorumluluğu sendedir. Hesap güvenliği sana aittir. Hesabın başkası tarafından ele geçirilip sonra yapılan işlemler ( Aktarım olmuş aktaran mailleri silmiş ), bunlar yönetimin yardımı dışındadır.

Ama olan olaylar konusunda bu kadar emin bir şekilde, cümleler kurman beni biraz tedirgin etti açıkçası.

İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
SeiGNeuR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Sanatkarr yazdı:Ya konunun muattabı değilim ama yorumları görünce içimden geçenleri paylaşmak istedim. Öncelikle gece oyunda olduğunu, ertesi gün oyuna girdiğinde olmadığını mailinde aktarım la ilgili bir mail olmadığını dile getirmişssin.

Soru 1: Aktarıldığına nereden kanaat ettin? Desteğe silindi diye mail attın onlar hesapta böyle bir char yokturmu dedi? Aktarıldığına emin olman beni biraz tedirgin etti. Aktarılıp silindi demen daha bir tedirgin etti.

Soru 2: Diyelimki içine doğdu aktarıldığını doğru tahmin ettin. Peki aktaran kişinin charı sildiği konusunda nasıl bu kadar eminsin?

Eğer bir aktarım söz konusu ise bunu sorumluluğu sendedir. Hesap güvenliği sana aittir. Hesabın başkası tarafından ele geçirilip sonra yapılan işlemler ( Aktarım olmuş aktaran mailleri silmiş ), bunlar yönetimin yardımı dışındadır.

Ama olan olaylar konusunda bu kadar emin bir şekilde, cümleler kurman beni biraz tedirgin etti açıkçası.

İyi forumlar.
Soyle Anlatayim Ogleleyin oyuna giripte cari Goremeyince Silinip silinmedigini Kontrol Etmek icin Ayni Nickte Bi car Acamayi Denedim Fakat Boyle bir Karakter Bulunmaktadir Yazisiyla Karsilastim Daha sonra Tekrar denedigimde acildi yeterince Acik oldugumu saniyorum. Hesap Bilgileri Benim haberim disinda yapilan Birsey Kendi elimle verecek degilim tahmin edebilecegin sekilde

Dusunduklerini Paylasman Hosuma gitti Yetkililer Dikkat etmezken senin dikkat etmen heleki ...
.

SeiGNeuR 04
Kullanıcı avatarı
SeiGNeuR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
.

SeiGNeuR 04

“Genel Etkileşim” sayfasına dön