junon poset vermedi
junon poset vermedi
eminonu sunucusunda dun aksam 8 gibi migrata girdik grupta pek tanımadıgım fakat surekli gordugum deneyimi acısından saygı duydugum DANGEROUS ta vardı şahidimdir. 1 savascı 1 sifacı (ben) ve 4 buyucu gittik. junona baslarken ilk olarak tank olan savascı vurdu ve kesmeye basladık canı 47 civarındayken tank dustu oyundan kesmeyi bırakmadık yedek tank olan buyucu hiddeti aldı ve devam ettik.
dusen savascı oyuna girdi tekrar ve yanımıza geldi devam ettik kesmeye ve sonundada kestik ama hiçbirimize canta vermedi bunu duzelmis oldugunu sanıyorduk. elimde ekran goruntuleride var. yetkililerden bu konu hakkında acıklama alabilirmiyiz. bunu destek ekibine yollamıyorum cunku yapılacak olan acıklama ile hepimizin bilgilenmesini istiyorum.
herkese iyi forumlar
Re: junon poset vermedi
Merhaba ;
Sadece Menzil dışına çıktığı zaman,Öldüğü zaman, Grup içerisindeki kimseye poşet düşmüyordu.İlk vurupta oyundan düşen kişiler için geçerli değildir.
İyi forumlar
Kindar yazdı: • "Grup Bölgeleri" Bossların ( Şeflerinin ) kesilmesi sırasında; ilk vuran kişi menzil dışına çıktığı zaman veya öldüğü zaman, grup içerisindeki kimseye poşet düşmüyordu. Düzeltildi.
Sadece Menzil dışına çıktığı zaman,Öldüğü zaman, Grup içerisindeki kimseye poşet düşmüyordu.İlk vurupta oyundan düşen kişiler için geçerli değildir.
İyi forumlar
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
Düşen için geçerli değildir ancak geçenlerde benim başıma şöyle birşey geldi düşünen adamı kestiğimizde o anda ilk vuran kişi öldüğü için vermedi paket konu açtım anında kitleyip desdekle iletişime geçin dediler :roll: sanki desdek 2 hafta sonra bana geri masaj atıcak o attığı mesajında her zamanki cevabı olduğunu bilmiyor kitleyen şahıss.
Bu konuyuda kitlerler....
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Merhaba
"Grup Bölgeleri" Bossların ( Şeflerinin ) kesilmesi sırasında; ilk vuran kişi menzil dışına çıktığı zaman veya öldüğü zaman, grup içerisindeki kimseye poşet düşmüyordu. Düzeltildi.
İlk vurak kişi oyundan düştüğü vakit Bosslardan(Şeflerden) poşet düşmemektedir.Bilginize
"Grup Bölgeleri" Bossların ( Şeflerinin ) kesilmesi sırasında; ilk vuran kişi menzil dışına çıktığı zaman veya öldüğü zaman, grup içerisindeki kimseye poşet düşmüyordu. Düzeltildi.
İlk vurak kişi oyundan düştüğü vakit Bosslardan(Şeflerden) poşet düşmemektedir.Bilginize
- DerindekiSIR
- Sahaf Yardımcısı
İyi forumlar,intikamatesi yazdı:Düşen için geçerli değildir ancak geçenlerde benim başıma şöyle birşey geldi düşünen adamı kestiğimizde o anda ilk vuran kişi öldüğü için vermedi paket konu açtım anında kitleyip desdekle iletişime geçin dediler :roll: sanki desdek 2 hafta sonra bana geri masaj atıcak o attığı mesajında her zamanki cevabı olduğunu bilmiyor kitleyen şahıss.
Kindar yazdı: • "Grup Bölgeleri" Bossların ( Şeflerinin ) kesilmesi sırasında; ilk vuran kişi menzil dışına çıktığı zaman veya öldüğü zaman, grup içerisindeki kimseye poşet düşmüyordu. Düzeltildi.(Alıntı)
Öldüğünde poşet vermedimi,centruinde sadece zihinliyken vermiyor.İlginç
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
Peki ilk vuran kişi yaratığın kesildği anda öldü ve poşet vermedi hani düzelmişti bir iş yapıyorsunuz adam akıllı yapamıyorsunuz elinize yüzünüze bulaştırıyorsunuz.Schiller yazdı:Merhaba
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
ilk vuran kişi dustu ve yine oyuna gelip eski yerine gecti o sekilde kestik. bişiy farketmiyormu
- abdullatif82
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
ilk vuran öldüğünde çanta düştü bize centtede düşünendede tacrübe ettim . oyundan çıkınca poşet düşmüyormuş demekki
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
Merhabaintikamatesi yazdı:Peki ilk vuran kişi yaratığın kesildği anda öldü ve poşet vermedi hani düzelmişti bir iş yapıyorsunuz adam akıllı yapamıyorsunuz elinize yüzünüze bulaştırıyorsunuz.Schiller yazdı:Merhaba
Oyun hatasından şüpheleniyorsanız.Lütfen www.istanbuloyun.com/support.aspx adresinden oyun hatası olarak bildiriniz.
blueyes yazdı:ilk vuran kişi dustu ve yine oyuna gelip eski yerine gecti o sekilde kestik. bişiy farketmiyormu
İlk vuran kişi düştüğü vakit poşet düşmemektedir.
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Geçen günlerdede Kenan kesildiginde poşet vermedi.Bu olayı İKV Destege bildirdim fakat ~~CEVAP~~ gelmedi.Hiç kimse ne zehirli , nede o anda kavrulacaksınız dedi nede ilk vuran kişi ne ölmüş nede menzilden çıkmıştı.intikamatesi yazdı:Peki ilk vuran kişi yaratığın kesildği anda öldü ve poşet vermedi hani düzelmişti bir iş yapıyorsunuz adam akıllı yapamıyorsunuz elinize yüzünüze bulaştırıyorsunuz.Schiller yazdı:Merhaba
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya