junon poset vermedi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
blueyes
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

junon poset vermedi

Mesaj gönderen blueyes »

eminonu sunucusunda dun aksam 8 gibi migrata girdik grupta pek tanımadıgım fakat surekli gordugum deneyimi acısından saygı duydugum DANGEROUS ta vardı şahidimdir. 1 savascı 1 sifacı (ben) ve 4 buyucu gittik. junona baslarken ilk olarak tank olan savascı vurdu ve kesmeye basladık canı 47 civarındayken tank dustu oyundan kesmeyi bırakmadık yedek tank olan buyucu hiddeti aldı ve devam ettik.
dusen savascı oyuna girdi tekrar ve yanımıza geldi devam ettik kesmeye ve sonundada kestik ama hiçbirimize canta vermedi bunu duzelmis oldugunu sanıyorduk. elimde ekran goruntuleride var. yetkililerden bu konu hakkında acıklama alabilirmiyiz. bunu destek ekibine yollamıyorum cunku yapılacak olan acıklama ile hepimizin bilgilenmesini istiyorum.

herkese iyi forumlar
Kullanıcı avatarı
TAKVA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: junon poset vermedi

Mesaj gönderen TAKVA »

Merhaba ;
Kindar yazdı: • "Grup Bölgeleri" Bossların ( Şeflerinin ) kesilmesi sırasında; ilk vuran kişi menzil dışına çıktığı zaman veya öldüğü zaman, grup içerisindeki kimseye poşet düşmüyordu. Düzeltildi.

Sadece Menzil dışına çıktığı zaman,Öldüğü zaman, Grup içerisindeki kimseye poşet düşmüyordu.İlk vurupta oyundan düşen kişiler için geçerli değildir.

İyi forumlar
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

Düşen için geçerli değildir ancak geçenlerde benim başıma şöyle birşey geldi düşünen adamı kestiğimizde o anda ilk vuran kişi öldüğü için vermedi paket konu açtım anında kitleyip desdekle iletişime geçin dediler :roll: sanki desdek 2 hafta sonra bana geri masaj atıcak o attığı mesajında her zamanki cevabı olduğunu bilmiyor kitleyen şahıss.

Bu konuyuda kitlerler....
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
Schiller
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Schiller »

Merhaba

"Grup Bölgeleri" Bossların ( Şeflerinin ) kesilmesi sırasında; ilk vuran kişi menzil dışına çıktığı zaman veya öldüğü zaman, grup içerisindeki kimseye poşet düşmüyordu. Düzeltildi.

İlk vurak kişi oyundan düştüğü vakit Bosslardan(Şeflerden) poşet düşmemektedir.Bilginize
Kullanıcı avatarı
DerindekiSIR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen DerindekiSIR »

intikamatesi yazdı:Düşen için geçerli değildir ancak geçenlerde benim başıma şöyle birşey geldi düşünen adamı kestiğimizde o anda ilk vuran kişi öldüğü için vermedi paket konu açtım anında kitleyip desdekle iletişime geçin dediler :roll: sanki desdek 2 hafta sonra bana geri masaj atıcak o attığı mesajında her zamanki cevabı olduğunu bilmiyor kitleyen şahıss.

Bu konuyuda kitlerler....
İyi forumlar,

Kindar yazdı: • "Grup Bölgeleri" Bossların ( Şeflerinin ) kesilmesi sırasında; ilk vuran kişi menzil dışına çıktığı zaman veya öldüğü zaman, grup içerisindeki kimseye poşet düşmüyordu. Düzeltildi.(Alıntı)

Öldüğünde poşet vermedimi,centruinde sadece zihinliyken vermiyor.İlginç
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

Schiller yazdı:Merhaba

"Grup Bölgeleri" Bossların ( Şeflerinin ) kesilmesi sırasında; ilk vuran kişi menzil dışına çıktığı zaman veya öldüğü zaman, grup içerisindeki kimseye poşet düşmüyordu. Düzeltildi.

İlk vurak kişi oyundan düştüğü vakit Bosslardan(Şeflerden) poşet düşmemektedir.Bilginize
Peki ilk vuran kişi yaratığın kesildği anda öldü ve poşet vermedi hani düzelmişti bir iş yapıyorsunuz adam akıllı yapamıyorsunuz elinize yüzünüze bulaştırıyorsunuz.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
blueyes
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen blueyes »

ilk vuran kişi dustu ve yine oyuna gelip eski yerine gecti o sekilde kestik. bişiy farketmiyormu
Kullanıcı avatarı
abdullatif82
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen abdullatif82 »

ilk vuran öldüğünde çanta düştü bize centtede düşünendede tacrübe ettim . oyundan çıkınca poşet düşmüyormuş demekki
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy

zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
Kullanıcı avatarı
Schiller
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Schiller »

intikamatesi yazdı:

Peki ilk vuran kişi yaratığın kesildği anda öldü ve poşet vermedi hani düzelmişti bir iş yapıyorsunuz adam akıllı yapamıyorsunuz elinize yüzünüze bulaştırıyorsunuz.
Merhaba

Oyun hatasından şüpheleniyorsanız.Lütfen www.istanbuloyun.com/support.aspx adresinden oyun hatası olarak bildiriniz.

blueyes yazdı:ilk vuran kişi dustu ve yine oyuna gelip eski yerine gecti o sekilde kestik. bişiy farketmiyormu

İlk vuran kişi düştüğü vakit poşet düşmemektedir.
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

intikamatesi yazdı:

Geçen günlerdede Kenan kesildiginde poşet vermedi.Bu olayı İKV Destege bildirdim fakat ~~CEVAP~~ gelmedi.Hiç kimse ne zehirli , nede o anda kavrulacaksınız dedi nede ilk vuran kişi ne ölmüş nede menzilden çıkmıştı.
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya

“Genel Etkileşim” sayfasına dön