TTNet ADSL Hizmeti Kapatılırsa TTNet Üyeliği Ne Olur?
TTNet ADSL Hizmeti Kapatılırsa TTNet Üyeliği Ne Olur?
Arkadaşlar Vodafoneden 3G internet aldım. TTNet ADSL aboneliğimi kapattıracağım bu yüzden TTNet üyeliğim iptal olur mu ??
CANIMA CAN KATANIN CANINI CANIMA KATAR ÖYLE YAŞARIM!

- TUTSKYANCHECK
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: TTNet ADSL Hizmeti Kapatılırsa TTNet Üyeliği Ne Olur?
öncelikle bende aynı stilde düşündüm dedim acaba karakterler gidermi felan derken ttnet borcumu bi süre ödemedim ve ttnet hesabımla charlarıma bi süre giremedim lakin o ara sobee üyelik hesabı açıldı ve tüm karakterlerimi bu sobee hesabıma taşıdım üyeliğime giremiyordum ama hotmail adresi olarak kullanıyordum mail geldi onayladım 4 karakterimide taşıdım sanada yardımı olur umarım yoksa o hesap bloke oluyor olsa dahi charların duruyor ama ne kadar bilmiyorum
yardımcı olabildiysem ne mutlu
yardımcı olabildiysem ne mutlu
[color=#0000FF]Biz Susuyorsak Bir Mermi Namluda Nasıl Susuyorsa...[[/color]
- kafemeze
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Family
ttnet hesabınız kapanırsa hesabınızdaki karakterler silinmez.Sadece erişemessiniz
Eğer aktarım hakkınız yok ise 444 0 375 TTnet müşteri hizmetlerini arayınız ve ttnet oyun bölümünden yardım alınız
Eğer aktarım hakkınız yok ise 444 0 375 TTnet müşteri hizmetlerini arayınız ve ttnet oyun bölümünden yardım alınız
DALEK | GALLIFREY | TARDIS
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
TTNet Aboneliğin Kapanırsa ki TTOyun DA Aboneliğin Üzerinden İşlem Görüyor Karakterlerine Erişimin Olmaz Karakterlerin Silinmez Ama Erişemezsinde TAki Yeni Bir TTNet Aboneliği Açıp - Eski Ve Yeni Hizmet Numaran eski Ve Yeni ttnet Üzerinden Kullandıgın E-mail( TTnet Oyun Kullanıcı Adın ) La Birlikte Destek Adresine Mail Atana Kadar erişimin Olmaz Bu Dediklerimi Yaptıktan Sonra Yeni Açtıgın Hesap Bloklanır Yöneticiler İnceler Carlarını Aktarır 2-4 Gün arası Beklersin Sonra Oyununa devam edersin ..
HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR !
Çok teşekkür ederim karakterlerimi aktarayım o zaman...
CANIMA CAN KATANIN CANINI CANIMA KATAR ÖYLE YAŞARIM!