Niye gülmekden öldün ne gördün rüyandakupluce yazdı:Eyvallah abi sağolasınVahit yazdı:
Salih dostlardan oluşan Ateş loncasına başarılar dilerim
Vesselam![]()
Gece gece gülmekten öldüm burda varya![]()
![]()
Vesselam
Niye gülmekden öldün ne gördün rüyandakupluce yazdı:Eyvallah abi sağolasınVahit yazdı:
Vesselam![]()
![]()
İmzanı gördümVahit yazdı:Niye gülmekden öldün ne gördün rüyandakupluce yazdı:Eyvallah abi sağolasınVahit yazdı:
Vesselam![]()
![]()
Vesselam
Vereyim kodunu kullan salihim ayıpsın sendenmi esirgedim bir kodukupluce yazdı:İmzanı gördümVahit yazdı:Niye gülmekden öldün ne gördün rüyandakupluce yazdı:Eyvallah abi sağolasınVahit yazdı:
Vesselam![]()
![]()
Vesselam![]()
vay abiş item para umrumda degil yav olanları alırım kuziden yeterVahit yazdı:Salih dostlardan oluşan Ateş loncasına başarılar dilerimsaw55 yazdı:hb zekom 1 buçuk ayda herşey bana göre degişmiş kimin ne oldugunu anladık :!: 3_5 parça item verir vermez kuzime kalmış ona kasılmış ejderli car feda etmişim ( gerçi onunda parasını aldımzeko yazdı:Gökhanım oyuna gerı donduysen h.g ama ısmı degıstırmee![]()
![]()
yoksa burakdan ıstedıklerın gerı verılmeyecektır![]()
![]()
Seviyem seni) itemmi sorun lann
ama verirse iyi olur yinede çaktırma
akşam grş oyunda olursan zekom muck sizi
Gökhanım sen geldiğinde haber ver ben sana item para veririm takma kafana
Vesselam
Regedit yazdı:Ben Darphaneyim'ya Para basıyorum sürekliKuzi yerini bildir ondan sonra itemleri alırsın yoksa İtemler gider bak İsportaya
sayfaya istedigimi yazarım rahatsız olan söylesin ....sanırım oyun için real degişmez degiştirceksen sen bilirsinRegedit yazdı:imza ise. Güle Güle kuzi. Her neyse. Konusuruz Tekrar gerekirse.
Lonca sayfası loncalıktan çıktı. Lütfen Kirletmeyelim.
Teşekküler.
Selametle...