Paşam buna bişi olmaz bir slogan vardır bilirmisin? OYUNCU BAN YEMEZ GM KIZMAYINCA ;GM KIZMAZ OYUNCU AZMAYINCA Ama bu slogan değişti! OYUNCU BAN YEMEZ DELİKURT KIZAMAYINCAoldu artık
Yorumsuz
Vesselam
Konu ilgili kişiye yazılmasına rağmen sizin buraya taşımanız art niyet göstergesi olarak algılanmıştır, bu nedenle forumdan 7 gün uzaklaştırıldınız.
Hellriders
vahit abi valla haklısın banada 7 gün verdiler ceza sistemi ni ( kim ) veriyosa anlamadım
MECXPSCHO
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
SELAMLAR BEN Titxmemoli-Titxmemo-Badangel UZUN BI ARADAN SONRA TEKRAR ARANIZA DONMEK ICIN SABIRSIZLANIYORUM VE TUM ARKADASLARIMADA DA TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜR EDIYORUM OYUNA DÖNMEM İÇİN ISRARLARINDAN DOLAYI VE UNUTMAYIN OYUN HER YERDE HER ZAMAN BULUNACAK BIR SEY AMA ARKADASLIK DOSTLUK ASLA DEGERINI BILEMEYENLER UTANSIN
A.s. Mehmet h.g. kısa zamanda görmek istiyoruz seni oyunda.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR. ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
FERRO yazdı:İsmi geçenlerin geçmişte hırsızlık yaptığı hakkında bir kanıt bulunmamaktadır.
Üyemiz oldukları dönemde de kimsenin bir şeyini çalmamışlardır.
Loncadan atılma nedenleri lonca kurallarını ihlal etmeleridir.
İyi forumlar..
----- Özgün İleti -----
Kimden : ikvdestek@sobee.com.tr
Kime : **********@mynet.com
Gönderme tarihi : 15/10/2010 0:01
Konu : Istanbul Kiyamet Vakti: Ceza Bildirimi
'15.10.2010 00:01:44' tarihinde 'sancak' Sunucusu'nda üyeliğiniz hakkında yapılan şikayetin incelenmesi neticesine diğer kullanıcıların üyeliklerine yasadışı müdahale girişimleri tespit edilmiştir. Yasal işlem başlatma haklarımızı saklı tutmak üzere üyeliğinize '18.10.2010 00:01:44' tarihine kadar 'Yasaklama' cezasısı verilmiştir.
Bilginize sunarız.
Şikayet bilgileri*
Şikayet ID: '1287****03'
Şikayet Tarihi: '14.10.2010 18:53:23'
Sunucu: 'sancak'
Karakter: 'Tıtxarda'
Ceza süresi: '18.10.2010 00:01:44' Gün
Ceza Bitiş Tarihi: '18.10.2010 00:01:44'
Ceza türü: 'Yasaklama'
*Cezaya itirazda bulunmak için içinde bu bilgileri de içerecek şekilde bu e-posta'ya cevap vermeniz yeterlidir.
Titxali (Ali) ağabeyimizden gerekli bilgiyi alabilirsiniz.
İyi forumlar.
Hayatımda gördüğüm en güzel kanıt
El yazısıyla yazma, tebrikler
FERRO yazdı:İsmi geçenlerin geçmişte hırsızlık yaptığı hakkında bir kanıt bulunmamaktadır.
Üyemiz oldukları dönemde de kimsenin bir şeyini çalmamışlardır.
Loncadan atılma nedenleri lonca kurallarını ihlal etmeleridir.
İyi forumlar..
----- Özgün İleti -----
Kimden : ikvdestek@sobee.com.tr
Kime : **********@mynet.com
Gönderme tarihi : 15/10/2010 0:01
Konu : Istanbul Kiyamet Vakti: Ceza Bildirimi
'15.10.2010 00:01:44' tarihinde 'sancak' Sunucusu'nda üyeliğiniz hakkında yapılan şikayetin incelenmesi neticesine diğer kullanıcıların üyeliklerine yasadışı müdahale girişimleri tespit edilmiştir. Yasal işlem başlatma haklarımızı saklı tutmak üzere üyeliğinize '18.10.2010 00:01:44' tarihine kadar 'Yasaklama' cezasısı verilmiştir.
Bilginize sunarız.
Şikayet bilgileri*
Şikayet ID: '1287****03'
Şikayet Tarihi: '14.10.2010 18:53:23'
Sunucu: 'sancak'
Karakter: 'Tıtxarda'
Ceza süresi: '18.10.2010 00:01:44' Gün
Ceza Bitiş Tarihi: '18.10.2010 00:01:44'
Ceza türü: 'Yasaklama'
*Cezaya itirazda bulunmak için içinde bu bilgileri de içerecek şekilde bu e-posta'ya cevap vermeniz yeterlidir.
Titxali (Ali) ağabeyimizden gerekli bilgiyi alabilirsiniz.
İyi forumlar.
Hayatımda gördüğüm en güzel kanıt
El yazısıyla yazma, tebrikler
İspat ettiğimde tüm karakterlerini silecekmisin ? Boşuna uğraştırma beni...
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR. ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !