Maden Sistemi Hakkında Gm İçeri
Maden Sistemi Hakkında Gm İçeri
Arkadaşlar bildiğiniz üzere maden güncellemesi geldiğinden beri kimse doğru dürüst maden çekemiyo bu güncelleme geldiğinden beri maden fiyatları aşırı şekilde yükseldi yükselmesiyle kimse şahaser üretemez oldu bu konuya bi açıklık getirilmesi lazım eski sisteme dönülsün derim sizden bu konuyu destekliyip ikv destek ekibine Bildirim tipi-öneri şeklinde bu konuyla ilgili email atmanızı rica ediyorum ya eski sisteme dönülsün yada maden yenilenme süresi 10 dk düşürülsün bu konuyu gm kitler yada olumlu bi cevapmı verir onu bilemem inşallah gm görmeden siz görürsünüz desteğinizi bekliyorum :!: :!: :!: :!: :!:
Re: Maden Sistemi Hakkında Gm İçeri
viewtopic.php?f=46&t=52955 Lütfen buradan devam ediniz.
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Ace Of Spades
TAKVA yazdı:viewtopic.php?f=46&t=52955 Lütfen buradan devam ediniz.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
nesin sen çakma GM mi :lol:TAKVA yazdı:viewtopic.php?f=46&t=52955 Lütfen buradan devam ediniz.
Chexmacabre
Wiccann
xNURx
-Saklayacak bir şeyin yoksa, korkacak bir şeyin de yok demektir.
[Che]
-Yoksullara yemek verdiğimde bana aziz diyorlar. Yoksulların neden yemeği yok diye sorduğumda ise komünist .
[Che]
-Hayat korkakları affetmez.
[Che]
Wiccann
xNURx
-Saklayacak bir şeyin yoksa, korkacak bir şeyin de yok demektir.
[Che]
-Yoksullara yemek verdiğimde bana aziz diyorlar. Yoksulların neden yemeği yok diye sorduğumda ise komünist .
[Che]
-Hayat korkakları affetmez.
[Che]
ISTANBULFATIHI yazdı:TAKVA yazdı:viewtopic.php?f=46&t=52955 Lütfen buradan devam ediniz.
Büyüyünce GM olacaklar :lol: :lol:TAKVA yazdı:viewtopic.php?f=46&t=52955 Lütfen buradan devam ediniz.
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

RoAnka
İki Ters , Bir Düz

RoAnka