MigraT-Sığınak Kritik rekorlarınıZ(Meteorid ile)
Re: MigraT-Sığınak Kritik rekorlarınıZ(Meteorid ile)
Ben fizik ile migrat yaptım.İnmuneye 8 bin vurdum ve kons+Kritiklerle canını tek başıma 49 a indirdim buz da kullandım.

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Ful fevzi setle sığınağa girdim .
Acayip tutarsızlık var .
Birinci deliye 3500 kritiksiz vururken
Öbür deliye 1600 vuruyordum .
3500'ün birleşme olduğunu düşündüm fakat gittim denedim birleşme değildi .
Meteorit sığınaklarda tutarsız yetenek .
Acayip tutarsızlık var .
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Bazı uçan panpalar gördüm. Gençler ikv sınırlı bir oyun.Yani vurulabilecek hasarlar bellidir.Şimdi artık çoğu kişi karakterini yapılabilecek en üst seviyeye getirmiştir.Yani şu cümle nedir ? "Şu item bende yok ama şu kadar vurdum" sonuçta o vuruşu karakterin yapıyor senin özel bir yeteneğinle olan bir şey değil.İmkansız bir kaç vuruş var onlar birleşmiştir.Eskiden bi tip vardı forumda yok bilmem kaç bin vurmuş.E kardeşim belli itemle belli yetenekle vurabileceğin bellidir.
- DeathLord
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Farkettiğim kadarıyla Deli,Zırdeli aynı zırha sahip.Fare Adam Deli ve Fare Adam Zırdeli de Deli'lerden ayrı olarak aynı zırha sahip.Staffers yazdı:Ful fevzi setle sığınağa girdim .
Acayip tutarsızlık var .
Leb demeden LeBronn James'tir pek çok MC
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Ais Ezhe(R)
SusTuRun
Hakaretsiz uyarı yapabilirsin yaşının üstünde hareket sergileme terbiyesiz .turkoxHAMSTER yazdı:Bazı uçan panpalar gördüm. Gençler ikv sınırlı bir oyun.Yani vurulabilecek hasarlar bellidir.Şimdi artık çoğu kişi karakterini yapılabilecek en üst seviyeye getirmiştir.Yani şu cümle nedir ? "Şu item bende yok ama şu kadar vurdum" sonuçta o vuruşu karakterin yapıyor senin özel bir yeteneğinle olan bir şey değil.İmkansız bir kaç vuruş var onlar birleşmiştir.Eskiden bi tip vardı forumda yok bilmem kaç bin vurmuş.E kardeşim belli itemle belli yetenekle vurabileceğin bellidir.
TEKNİKSERVİS
ITEKNİKSERVİS
Mahşer’in her deliğine giren,
Bir avuç çılgından biri
TEŞKİLAT NEFERİSİN SEN!”
Emekli{REHBER}
ITEKNİKSERVİS
Mahşer’in her deliğine giren,
Bir avuç çılgından biri
TEŞKİLAT NEFERİSİN SEN!”
Emekli{REHBER}
Arkadaşım bu konuya şahsi yorumlarını yapmayın.Sadece kaç vurduğunuzu yazın.Ben İmmuneye 465 fizikselle 8 Bin vurdum.Migratta meteorid elektrik kadar etkili bence kons-kritik ile arkadaşım junona 14 Bin vurmuştu

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
HaRuNN yazdı:Hakaretsiz uyarı yapabilirsin yaşının üstünde hareket sergileme terbiyesiz .turkoxHAMSTER yazdı:Bazı uçan panpalar gördüm. Gençler ikv sınırlı bir oyun.Yani vurulabilecek hasarlar bellidir.Şimdi artık çoğu kişi karakterini yapılabilecek en üst seviyeye getirmiştir.Yani şu cümle nedir ? "Şu item bende yok ama şu kadar vurdum" sonuçta o vuruşu karakterin yapıyor senin özel bir yeteneğinle olan bir şey değil.İmkansız bir kaç vuruş var onlar birleşmiştir.Eskiden bi tip vardı forumda yok bilmem kaç bin vurmuş.E kardeşim belli itemle belli yetenekle vurabileceğin bellidir.
:?: hakaret derken??
- YesilbuyuxOwner
- Sahaf Yardımcısı
turkoxHAMSTER yazdı:HaRuNN yazdı:Hakaretsiz uyarı yapabilirsin yaşının üstünde hareket sergileme terbiyesiz .turkoxHAMSTER yazdı:Bazı uçan panpalar gördüm. Gençler ikv sınırlı bir oyun.Yani vurulabilecek hasarlar bellidir.Şimdi artık çoğu kişi karakterini yapılabilecek en üst seviyeye getirmiştir.Yani şu cümle nedir ? "Şu item bende yok ama şu kadar vurdum" sonuçta o vuruşu karakterin yapıyor senin özel bir yeteneğinle olan bir şey değil.İmkansız bir kaç vuruş var onlar birleşmiştir.Eskiden bi tip vardı forumda yok bilmem kaç bin vurmuş.E kardeşim belli itemle belli yetenekle vurabileceğin bellidir.
Hakaret demeyelim, biraz dozu kaçmış bir iğneleme.
Akıl yaşta değil baştadır lakin aklı başa getiren yaştır
̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
Vururum tek atışta!Olmadı iki atış.Bilemedin üç...
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
YesilbuyuxOwner yazdı:turkoxHAMSTER yazdı:HaRuNN yazdı:Hakaretsiz uyarı yapabilirsin yaşının üstünde hareket sergileme terbiyesiz .turkoxHAMSTER yazdı:Bazı uçan panpalar gördüm. Gençler ikv sınırlı bir oyun.Yani vurulabilecek hasarlar bellidir.Şimdi artık çoğu kişi karakterini yapılabilecek en üst seviyeye getirmiştir.Yani şu cümle nedir ? "Şu item bende yok ama şu kadar vurdum" sonuçta o vuruşu karakterin yapıyor senin özel bir yeteneğinle olan bir şey değil.İmkansız bir kaç vuruş var onlar birleşmiştir.Eskiden bi tip vardı forumda yok bilmem kaç bin vurmuş.E kardeşim belli itemle belli yetenekle vurabileceğin bellidir.
amacım kişiye yönelik değildi.Eleştiri yaptım doğru ama hakareti üstüne alınan kişiyi anlamadım ona karşı yazdığım bir şey değildi bu.Benim terbiyemi sorgulayacak kişi de değil kendisi.
- YesilbuyuxOwner
- Sahaf Yardımcısı
Arkadaşlar sakinliği koruyalım konu amacın dışına çıkmasın lütfen :!: :!:turkoxHAMSTER yazdı:YesilbuyuxOwner yazdı:turkoxHAMSTER yazdı:HaRuNN yazdı:Hakaretsiz uyarı yapabilirsin yaşının üstünde hareket sergileme terbiyesiz .turkoxHAMSTER yazdı:Bazı uçan panpalar gördüm. Gençler ikv sınırlı bir oyun.Yani vurulabilecek hasarlar bellidir.Şimdi artık çoğu kişi karakterini yapılabilecek en üst seviyeye getirmiştir.Yani şu cümle nedir ? "Şu item bende yok ama şu kadar vurdum" sonuçta o vuruşu karakterin yapıyor senin özel bir yeteneğinle olan bir şey değil.İmkansız bir kaç vuruş var onlar birleşmiştir.Eskiden bi tip vardı forumda yok bilmem kaç bin vurmuş.E kardeşim belli itemle belli yetenekle vurabileceğin bellidir.
amacım kişiye yönelik değildi.Eleştiri yaptım doğru ama hakareti üstüne alınan kişiyi anlamadım ona karşı yazdığım bir şey değildi bu.Benim terbiyemi sorgulayacak kişi de değil kendisi.
Akıl yaşta değil baştadır lakin aklı başa getiren yaştır