PUNİTİVE'den Kısa Süreli Veda...

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Expendable
İskele Babası
İskele Babası

PUNİTİVE'den Kısa Süreli Veda...

Mesaj gönderen Expendable »

Oyundan sıkıldığım yada başka sebeblerden dolayı oyuna ara vermiyorum. Sadece eskisi kadar online olamayacağım şahsi işlerimden dolayı sizlerle eskisi kadar beraber olmayacağım.... (..Expendable & Punitive..) Buradan oyunda edindiğim arkadaşlara çok teşekkür etmek istiyorum..

ChoosensxSyLeNT '' bana çokk güvendin teşekkür ederim''

SpannungxİLKER '' kardeşim her görevime büyük içtenlikle geldin ne kadar teşekkür etsem az ''

AyyıdızxHüsso '' hemşo dedik birbirimize sonra kanka :D herzaman yanındayım kardeşim görğşmek üzere ''

Conqqueror
'' kısa süreli bir sohbet ve ardında gelen samimi dostluk teşekkürler kardeşim ''

Jbxcan '' (kankamdır reelde) Sana nee diyeyim kardeşim kankam herzaman beraberiz oyunda reelde unutma ''

Xtatarx '' Kardeşim moralim bozuk yıkıldım sen dinledin güldüğümüzde yine beraberdik daha çook görüşeceğiz kardesşim ''

Selennnnn '' Ceren öncelikle fazla konuşmazsın ama oyun bilgin bana güvenmen beni çok mutlu etti daha çok görev var gideceğimiz ''

Rebelangelss '' Ve vee assolistler en son çıkar sahneye ablacığım sanada çok ama çook teşekkür ederim, patroniçemizsin unutma hee kafa al :D ''

Sizler Gönlümdesiniz Oyuna Herzaman Geleceğim Umarım Sizleri de Herzaman Görürüm... Sakınhaa beni unutmayın xD
Tekrar Ediyorum Bırakmıyorum Oyunu Sadece Giriş Sürem daha az olacak..
Perşembe Cuma ve Cumartesi günleri daha sık girerim... Allah'a emanetsiniz benim birtanecik dostlarım oyun sizlerle güzel....
Yarının Farklı Olacağına Kendi Kendine Söz Verirsin, Ama Yarın Çoğu Zaman Bugünün Tekrarı Olur... '' James T. McCay ''
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: PUNİTİVE'den Kısa Süreli Veda...

Mesaj gönderen Ferhatbey »

Kısa süreli güle güle :roll:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
Expendable
İskele Babası
İskele Babası

Eyvallah görüşürüz yine :P
Yarının Farklı Olacağına Kendi Kendine Söz Verirsin, Ama Yarın Çoğu Zaman Bugünün Tekrarı Olur... '' James T. McCay ''
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

Yolun açık olsn ama bişe diecem =) Açık sözlüyümdür

Açıkçası bu kadar yıllık MERAN geçmişim var ne adını duydum nede o güvendiğin insanların adını ( Ayyıldızxhüso ) hariç =))
Kullanıcı avatarı
Expendable
İskele Babası
İskele Babası

Çok çar değiştirdim kasmadım 49luk hiç ama artık durumlar değişti.. herkesin çarı yeni kardeş :d ilgin için tesekkurler...
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Ferhatbey »

Vandervaart yazdı:Yolun açık olsn ama bişe diecem =) Açık sözlüyümdür

Açıkçası bu kadar yıllık MERAN geçmişim var ne adını duydum nede o güvendiğin insanların adını ( Ayyıldızxhüso ) hariç =))

ben hepsini gördüm forumdan zaman ayırıp oyunada araada bir bakarsan görürsün :roll:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Tokerx »

Ferhatbey yazdı:

ben hepsini gördüm forumdan zaman ayırıp oyunada araada bir bakarsan görürsün :roll:
Ferhata katılıyorum nerdeyse hepsiyle ws atmışımdır :D :D
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Vandervaart
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı

Mesaj gönderen Vandervaart »

Ferhatbey yazdı:

Tm yüzüme nie vuruon ki =))
Kullanıcı avatarı
evsahibi
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen evsahibi »

aynen.. !!!

kilimcinin kör oğlu..
AvasT Team & WolfpacK TeaM
2007 MarT -2010 NisaN
TSKxSUBAY - KevınnasH-LordXmagiC
Ben Kubar Kadar Asil , Deli Gonca Kadar Uçuk , Afagan Gibi Komik ,PapX kadar Lüx,cocaine Kadar Tehlikeliyim..!!!

“Genel Sohbet” sayfasına dön