İsmet Bey..
Re: İsmet Bey..
Emeği geçen tüm klandaşlarmı tebrık edıyorum en uzuldugum nokta gece o saate yurta elektrkcılerle bataga oturmustuk kırk yılın bası ılkez o saate oyunda yoktum kesmısınız
cıden bazılarının sesını kesmeye yettı bu arada yok su handan suraya cekılse buraya cekılse ısmet ordan basıt kesılır dıyenlere soyluyorum sızın klanınızdakı adam sayısı bızımkının en az 4 katı eger bızım klanımız okadar kalabalık olsa ıdaa edıyorum kalenızden mısır carsı onune kadar uzanmıs bır muhafız surunuz olsun hepsını keser oyle keserız ısmetı ama malesef herkes bılıyorkı her yenı gelen lodos oluyor... Konuyu saptırmayalım arkadaslar guzel kesım elınıze saglık....
NeoWIN
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Neowin yazdı:Emeği geçen tüm klandaşlarmı tebrık edıyorum en uzuldugum nokta gece o saate yurta elektrkcılerle bataga oturmustuk kırk yılın bası ılkez o saate oyunda yoktum kesmısınızcıden bazılarının sesını kesmeye yettı bu arada yok su handan suraya cekılse buraya cekılse ısmet ordan basıt kesılır dıyenlere soyluyorum sızın klanınızdakı adam sayısı bızımkının en az 4 katı eger bızım klanımız okadar kalabalık olsa ıdaa edıyorum kalenızden mısır carsı onune kadar uzanmıs bır muhafız surunuz olsun hepsını keser oyle keserız ısmetı ama malesef herkes bılıyorkı her yenı gelen lodos oluyor... Konuyu saptırmayalım arkadaslar guzel kesım elınıze saglık....
Eyvallah kardeşim sağolasın.Herkes hazmedemez bunu illaki abuk subuk mesaj yazanlar olucaktır.Bu bir başarıdır zordur kolaydır tartışılmaz belli bir olgunluğa gelen insanlar sadece tebrik eder diğerleri önemli değil zaten.
Beni evhamlı sanıyorlardı HAYIR! Ben sadece gafil değildim,o kadar
Sultan Abdülhamid Han
OttomanARMY
Sultan Abdülhamid Han
OttomanARMY
- DADASORHANI
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Rakip klandaşlarımı Tebrik ediyorum. Güzel bir kesim gerçekleştirmişsiniz butür tatalı rekabetler oyun içi oyuculara başka bir hava katmakta..
- gothiic
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Dün geceki ismet beyin kesimine katılan arkadaşlarımı tekrar tebrık edıyorum. O an oyunda olan emınonu sunucusunun arz klanına mensub saygın kısılerden olusan ekıp çalışması ıle 12 kişilik Handan hanım ' ın neferleri bir ilke imza atmıştır...
Bir fotoda benden...
Saygılarımla...

Eylenceye katılan arkadaşlar.
serserin
Pertçi
Canımxarzxşifa
Dadlıcadısifa
Armagedon
ŞeytanınSiparişi
İlkyardım
Pamukprenses
Ottomanarmy
Bensizkal
xMTNx
XxXsessizreisXxX
xXKÖMÜRXx
Bir fotoda benden...
Saygılarımla...

Eylenceye katılan arkadaşlar.
serserin
Pertçi
Canımxarzxşifa
Dadlıcadısifa
Armagedon
ŞeytanınSiparişi
İlkyardım
Pamukprenses
Ottomanarmy
Bensizkal
xMTNx
XxXsessizreisXxX
xXKÖMÜRXx

amenna ve saddakna amentü
- PROFkanlikefeN
- İskele Babası
- Lonca: Masters Of Darkness

BeNSizKaL....WoRDMaSTeR
- ematemax
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: İstiklal
Tebrikler arkadaşlar güzel çalışma emek büyük . Başarılarınız devamını dilerim.
Kimine Göre KraLım Kimine Göre YaLanım Herkes İşine Baksın , Adamına Göre Adamım.
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
EmaTema
Ematemaxx
XxEmaTemaxX
xEmaTemax
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
inceledik, tebrik de ettikSagopaKajmer yazdı:4 muhafızı kesıp ismete ulaşmak basittende öte birşeydir.
Siz gidin 24 muhafız + handanı Arz kaleye gömen lodosların konusunu inceleyin![]()
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Tebrikler arkadaşlar başarılarınızın devamını diliyorum.
Ben yeterdim zaten:)